تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 39 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر شما مثل اینکه بازی های این فصل دی ماریا رو ندید ! قطعا ندید !
    اوزیل هم که بهترین بازیکن آلمانه هستش تقریبا با حضور رونالدو و تک مهاجم بنزما ! ، عجب ! پس اونا بهترند؟ یک Highlight از این بازیکن های رئال برای این فصل ببینی بد نیست ! فقط تو اوایل لالیگا دی ماریا بهترین آمار پاس گل رو داشت(تو اروپا) ! یادمه مسی نصفش بود ! 6 به 13 همچین چیزایی ! هنوزم که داریم به اواخر فصل نزدیک میشیم اوله با همون 13 تا !
    دفاع راست رو با شما موافقم البته اشتباه کردید تو اون پست لاس بازی میکنه با آلتینتاپ و آربلوئا که لاس خیلی عالیه..!
    رسیدیم به زوج دفاعی ! خدا رحم کنه ! شما واقعا فکر میکنی زوج پپه و راموس ضعیف تر از بواتینگ و بادشتوبر هستند؟؟! خیلی خنده داره،همه جا دارن میگند یکی از بهترین زوج های دفاعی راموس / پپه هستند !
    دفاع چپ رئال هم یا مارسلو یا کوانترائو .... از بحث کیفیت کار مهاجم های رئال (بنزما / هیگواین) بگذریم که دیگه بدوجوری به ضرر بایرن میشه !
    به لطف رسانه میلی که فقط بازیهای اسپانیا رو نشون میده کم ندیدم
    انقدر خوب بوده که خودش و ایجنتش شروع کردن با صحبتای رسانه ای که من دستمزدم باید بره بالا و ....
    13تا پاس گل داده ولی 5تا گل بیشتر نزده
    ریبری 10تا پاس گل داده 11تا هم گل زده
    توی کل رقابتها هم در نظر بگیریم ریبری 14تا گل زده و 18تا پااس گل داده ولی آمار دی ماریا گیر کرده که خب مصدومیت میتونه دلیلش باشه
    ولی خب تو آلمان متاسفانه ازون تیمایی که بایرن بتونه بهشون 7-8تا بزنه زیاد نیستن بر خلاف اسپانیا که بیشتر تیما گلبارون میشن.

اگه بخوایم مهاجم نوک رو در نظر بگیریم،گومز توی 36تا بازی 35تا گل زده امسال
    هیگواین توی 39تا بازی 21 گل زده،بنزما هم توی 37تا بازی 22 تا گل زده.
    بعد به نظرت الان کدومشون بهترن؟

توی بازی با بارسا رو یادمه کونترائو وایساده بود دفاع راست،لاس رو ندیده بودم قبلا.
    رسیدیم به زوج خط دفاعی،شما فکر میکنید که من گفتم بواتنگ و بادشتوبر بهترن؟
    مث اینکه پستای منو نمیخونی،گفتم نکنه خیال کردی زوج رئال خیلی خفن تر هستش؟ولی حتی اگه بازم آماری در نظر بگیریم عملکرد خط دفاع بایرن بهتر از رئال بوده که نمونش تعداد گلای خورده هر 2تیم هستش،تازه زوج دفاعی بایرن ثابت نیستش و بیشتر فن بویتن بوده تا موقعی که مصدوم شده

2. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

goal.com یک کاریکاتور نسبتا جالب واسه نشون دادن تقابل های این مرحله گذاشته:

-Roberto Di Matteo خوشحال ...
    - تقابل Ibrahimovic با مربی سابقش برای پاک کردن خرده حساب های قدیمی ...
    - مورینیو و نوازش آپوئل کودک ...
    - اون پایینی هم اینجوری که نوشته بود ریبری هست ولی من که شباهتی ندیدم, موهاش که به گومز شبیه تره!

4. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض فرانک ریبری : "از مواجه با هیچ تیمی هراس نداریم"

فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن بهمراه این تیم بازگشت رویایی داشت و در دو دیدار اخیر موفق شد عملکرد استثنایی از خود به جای بگذارد. فرانک 1 گل از 14 گل بایرن در دو دیدار گذشته را به ثمر رساند و در مجموع این دو بازی نیز به تنهایی 6 پاس گل داد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از یوفا دات کام، ریبری در مورد احتمال رویارویی با رئال مادرید در نیمه نهایی و سپس بارسلونا در فینال هیچ گونه نگرانی ندارد و معتقد است این هیچ گونه مشکلی برای بایرن نخواهد بود و آن ها از این دیدارها هرگز نمی ترسند.

ریبری می گوید:" اگر قرار باشد پس از حذف مارسی با رئال و سپس در فینال با بارسلونا بازی کنیم هیچ مشکلی برای ما وجود نخواهد داشت. ما بدون ترس به بازی ها نگاه می کنیم. ما بایرن هستیم و از رویارویی با هیچ حریفی ترس نداریم."

ریبری با پذیرش اینکه دوباره بایرن به روزهای خوب خود بازگشته و دو پیروزی پر گل با 7 گل زده گواه این امر است گفت:" باید پذیرفت که یک مرحله دشوار را سپری کردیم اما در حال حاضر ما به خوبی در کارهای هجومی کار می کنیم و این امر به ساختار تدافعی ما نیز کمک می کند."

او در مورد شرایط روبن نیز گفت: "آرین روبن به فرم ایده آل خود بازگشته است و همه چیز می تواند دوباره برای ما کلیک بخورد"

ریبری هشدار می دهد که برخورد با مارسی قرعه چندان ساده ای برای آن ها نخواهد بود و می گوید:" این یک قرعه آسان نیست در مارسی یک جو فوق العاده حاکم است آن ها با 60 هزار هوادار علیه ما خواهند بود."

در همین حال او معتقد است بایرن همچنان از شانس قهرمانی در بوندسلیگا برخوردار است حتی اگر با 5 امتیاز اختلاف نسبت به بوروسیا دورتمند در مکان دوم باشد.

او در این مورد می گوید:" ما از این پس باید در تمام بازی ها پیروز باشیم و سپس منتظر لغزش دورتمند بشینیم ما در دیدار 11ام آوریل مقابل بوروسیا آن ها را شکست خواهیم داد و آنگاه منتظر اتفاقات بعدی می مانیم."

6. 4 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ولی خب تو آلمان متاسفانه ازون تیمایی که بایرن بتونه بهشون 7-8تا بزنه زیاد نیستن بر خلاف اسپانیا که بیشتر تیما گلبارون میشن.
    مثل اینکه شما اصلا قصد نداری زیر بار بری که بازیکنان رئال بهتر هستند...بیخیال...

ولی در رابطه با این جمله ای که نقل قول کردم واقعا خنده دار هستش !
    به جای اینکه تیم های دیگه لالیگارو زیر سوال ببری ، یک مقدار هم به ضعف خط حجومی بایرن فکر کن...! همین تیم های لالیگایی هستند که در لیگ ارپا دارند تیم هارو حذف میکنند میان بالا...! نمونش منچستر....همون اتلتیک که منچستر رو حذف کرد ، بازیش رو با رئال میدیدی بعد به قدرت تیم های لالیگا پی میبردی...!
    به قول یکی از دوستان که مثال جالبی زد: لیگی که تیم پنجمش 10 امتیاز با تیم شما فاصله داره ( تیمی که در حال حاضر دوم هست) بیاد هفت تا از تیم دوم لالیگا بخوره باید فاتحه اون لیگ و تیم هارو دسته جمعی با هم خوند !شما در حال حاضر یک نماینده دارید تو CL و دو نماینده در لیگ اروپا در حالی که اسپانیا در حال حاضر سه تا نماینده تو لیگ اروپا و دوتا هم تو CL داره ! که بیشتر شرط بندی ها روی همین دو تیم اسپانایی هست برای فینال CL !
    اط طرف دیگه برای لیگ اروپا قطعا یکی از پایه های فینال یکی از تیم های اسپانیایی هست !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    روبن که اینقدر سنگش رو به سینه میزنید بازیکن خوده رئال بوده ! مطمئن باشید اگر به اندازه بازیکن های فعلی رئال خوب بود به هر قیمتی که شده نگهش میداشتند !

8. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان بایرنی و رئالی نمی خواید بس کنید؟

من خودم طرفدار بارسا هستم. و حدس می زنم که فینال CL باز هم چیزی نیست جز یک ال کلاسیکوی دیگه.

با این حال تا موقع فینال کری نمی خونم. از دوستای رئالی هم میخوام که اونا هم کری نخونن. ما که میدونیم جفتمون به فینال می رسیم.

پس بهتره شما هم انرژی خودتون رو صرف کل کل با مونیخ نکنید و منتظر فینال تمام لالیگایی باشید.

موقعش که شد تو فینال سر فرصت حسابی با هم کل کل می کنیم: به امید ال کلاسیکو در آلیانس آرنا

10. 3 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوستان بایرنی و رئالی نمی خواید بس کنید؟

من خودم طرفدار بارسا هستم. و حدس می زنم که فینال CL باز هم چیزی نیست جز یک ال کلاسیکوی دیگه.

با این حال تا موقع فینال کری نمی خونم. از دوستای رئالی هم میخوام که اونا هم کری نخونن. ما که میدونیم جفتمون به فینال می رسیم.

پس بهتره شما هم انرژی خودتون رو صرف کل کل با مونیخ نکنید و منتظر فینال تمام لالیگایی باشید.

موقعش که شد تو فینال سر فرصت حسابی با هم کل کل می کنیم: به امید ال کلاسیکو در آلیانس آرنا
    در جواب شما فقط میتونم بگم که شما اول میلان رو شکست بدین+از مرحله سمی بربیاید+اون وقت ما با کمال میل در خدمت شما خواهیم بود.
    شاید نتونیم که یاد ال کلاسیکو وتیم رئال روبراتون زنده کنیم اما بهت قول میدم تا آخر عمرت خاطره اون بازی رو ازیادت نبری.
    در مورد دوستان رئالی هم همین طور داداش من.
    اول باید معلومشه حریف بایرن هستن بعدش چشم درخدمت اونها هم خواهیم بود.
    .................................................. .........
    ناسبه الان
    Last edited by Ezel; 17-03-2012 at 20:54. دليل: حذف پی نوشت / خارج از حیطه تاپیک

12. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اونا هم کری نخونن. ما که میدونیم جفتمون به فینال می رسیم.
    عجبا !!!
    واقعا عجبا !!
    الان این خودش کری نیست ..؟!!! کری که چه عرض کنم یه چیزی بالاتر ؟!!
    اولا کسی از دوستان بایرنی شروع نکرد این قضیه رو ...
    دوما :
    هر چقدر می خوام بزرگی و عظمت تیمها رو از هواداراشون جدا کنم واقعا بعضی وقت ها نمی شه !!
    دیگه چه می شه کرد ...!

14. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ما هرچقدر خواهش میکنیم و تذکر میدیم "متاسفانه" بی فایده هست ظاهرا ، پس بهتره این تاپیک موقتا بسته بشه تا هیجانات مقطعی فروکش بکنه .

سال خوبی رو برای شما آرزومندیم

16. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه شما اصلا قصد نداری زیر بار بری که بازیکنان رئال بهتر هستند...بیخیال...

ولی در رابطه با این جمله ای که نقل قول کردم واقعا خنده دار هستش !
    به جای اینکه تیم های دیگه لالیگارو زیر سوال ببری ، یک مقدار هم به ضعف خط حجومی بایرن فکر کن...! همین تیم های لالیگایی هستند که در لیگ ارپا دارند تیم هارو حذف میکنند میان بالا...! نمونش منچستر....همون اتلتیک که منچستر رو حذف کرد ، بازیش رو با رئال میدیدی بعد به قدرت تیم های لالیگا پی میبردی...!
    به قول یکی از دوستان که مثال جالبی زد: لیگی که تیم پنجمش 10 امتیاز با تیم شما فاصله داره ( تیمی که در حال حاضر دوم هست) بیاد هفت تا از تیم دوم لالیگا بخوره باید فاتحه اون لیگ و تیم هارو دسته جمعی با هم خوند !شما در حال حاضر یک نماینده دارید تو CL و دو نماینده در لیگ اروپا در حالی که اسپانیا در حال حاضر سه تا نماینده تو لیگ اروپا و دوتا هم تو CL داره ! که بیشتر شرط بندی ها روی همین دو تیم اسپانایی هست برای فینال CL !
    اط طرف دیگه برای لیگ اروپا قطعا یکی از پایه های فینال یکی از تیم های اسپانیایی هست !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    روبن که اینقدر سنگش رو به سینه میزنید بازیکن خوده رئال بوده ! مطمئن باشید اگر به اندازه بازیکن های فعلی رئال خوب بود به هر قیمتی که شده نگهش میداشتند !
    جالبه،هی میگی آمار بیار آمار بیار بعد وقتی آمار نسبت به عملکرد بهتر بازیکنای بایرن میزارم میزنی زیرحرفت
    وقتی خودت نمیخوای قبول بکنی پس چرا منو تو زحمت میندازی،بگو تعصبم نمیزاره قبول بکنم
    تیمی که تو 3تا بازی 20تا گل میزنه مسلما خط حملش با کلمه ضعیف کلی فاصله داره ولی گفتم که ازینجور تیما تو آلمان زیاد نیستن.
    بعدشم شما توان تیمی مثل بارسلونا رو که علاوه بر داشتن بهترین بازیکنا هرسال 50میلیون یورو هم خرج خرید بازیکنای جدید میکنه مقایسه نکن با لورکوزن
    کم نبودن تیمایی که از بارسا گل خوردن که تیم خود شما که صدها میلیون یورو خرجش شده 5تا و 6تا و 3تا زیاد خورده ازشون چه برسه به یه تیم مثل لورکوزن.

درباره اون نقل قولی هم که کردی،اگه فاتحه بوندسلیگا رو به خاطر شکست لورکوزن باید خوند که در لالیگا رو باید گل گرفت وقتی تیم چهاردهم بوندسلیگا اومد و 4تا زد به تیم سوم لالیگا و فرستادشون قاطی باقالیا.

درباره روبن،فکر کنم پلگرینی بودش که گفت کسی اصلا از من نپرسید که آیا به امثال روبن و اشنایدر احتیاج دارم یا نه
    بزرگترین تحقیر برای سران تصمیم گیری تو رئال هم همین بود که بازیکنایی مثل روبن و اشنایدر که به قول شما به اندازه سایر بازیکنای رئال خوب نبودن! با تیماشون توی فینال سانتیاگو برنابئو حاضر شدن ولی رئال با بازیکنای 100 میلیونی و 65 میلیونی و 30میلیونی توی همون مرحله یک هشتم حذف شدش

18. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم

راستش من خیلی نگرانم
    مثل اینکه صدا و سیما نمیخواد بازی های مرحله حذفی CL رو پخش کنه. اگه بازی ها رو نبینیم چطوری در موردشون حرف بزنیم

تو رو خدا همه بیاین تا یه کاری بکنیم
    یه پیشنهادی بدین که چیکار کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •