اقا یکی مختصر داستان این نسخهResident Evil 5: Gold Edition برا من بگه من Gold Edition رو گیر نیاوردم.
اقا یکی مختصر داستان این نسخهResident Evil 5: Gold Edition برا من بگه من Gold Edition رو گیر نیاوردم.
آخه میدونی چیه داداش؟یه چیزی میگم نخندید بهما
من تریلر اینو دیده بودم نظرم روی این بازی بود که میترکونه اشتباهی توی راکون سیتی نظر دادمبعد بچه ها مخالف بودن هی کل کل میکردم و میگفتم نه میترکونه و الکی نظر مثبت میدادم تعجبم میکردم چرا همه مخالفن . بعد که اون بازی اومد تازه فهمیدم نظرو اشتباه اونجا میدادم نظرم برا این تاپیک بوده
گفتم بیام بگم آقا اون نظرای اون تاپیکه همه مربوط به اینه اشتباه شده
ولی میترکونه![]()
با سلام . تو یکی از سایتای دانلود ایرانی نسخه 6 برای ایکس باکس رو گذاشته بود . واقعا منتشر شده ؟ برای PC کی میاد؟
تاریخ فروشش تو بقالیا به ایرانی کی میشه ؟؟؟ نوامبر کیه ؟
WHAT THE F..K
نه بابا کی گفته؟
نسخه 6 واسه ایکس باکس فکر کنم منظورشون راکون سیتی بوده و اونوقت وقتی 6 بیاد میگن این نسخه 7 هستش
مثل بازی های GTA که اگه همینجوری پیش میرفتن تو ایران جی تی ای 10 قبل از GTA 4 میآمد
طی پیغامی که آخر تریلر تردید یا شک (debut) که از RE6 پخش شده ای بازی در 26 آبان 91 عرضه میشود![]()
ای بابا پس اون نبوده ؟ حالا تاریخ انتشار رسمیش کی هست؟
طی پیغامی که آخر تریلر تردید یا شک (debut) که از RE6 پخش شده ای بازی در 26 آبان 91 عرضه میشود
منبع دوتا پست بالاتر!![]()
debut : آغاز
Doubt : شک و تردید
حواسم نبود
ببخشید
اشتباه دیداری بود![]()
این نسخه وقایعی که کریس و جیل به عمارت وسکر میرن رو نشون میده..
بازی همون نسخه 5 هستش با این تفاوت که چند دقیقه ابتدای بازی رو با جیل هستیم که میریم به عمارت وسکر
درگیری رخ میده و جیل خودشو با وسکر از پنجره بیرون پرت میکنه از اون به بعد فکر میشه که جیل مرده
بعد که اولین بار جیل و کریس همدیگرو میبینن و کریس موفق میشه تا اون وسیله رو از سینه جیل جدا کنه بازی میره روی جیل و از دید اون پیگیری میشه با جیل مراحلی رو طی میکنیم جاش (مرد سیاه پوست) رومیبینیم و...تا این که در سکانس اخر با هلیکوپتر میریم کنار کریس و شیوا و با اونا بازی تموم میشه
این نسخه تقریباد 20 دقیقه مراحل جیل روهمراه داره.
Last edited by Layken; 23-03-2012 at 18:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)