تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 1849 اولاول ... 1319202122232425262733731235231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین سرعت اینترنت به کیلو بیت بر ثانیه سنجیده میشه،مثلا بهت سرویس 4Mb (چهار مگابیت) میفروشند ولی دانلودرها سرعت به بایت(B بزرگ) نشون میدند.
    واسه تبدیل بیت به بایت باید عددو تقسیم به 8 کنی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4096/8=512 ، پس یک خط 4مگابیتی تو حالت یک به یک میتونه 512کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنه،حالا ضریب اشتراک 1 به 10 رو هم بخوای اعمال کنی میشه 51.2
    یعنی یه خط اینترنت 4مگابیتی با ضریب اشتراک 1 به 10 باید 51.2 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنه.
    من خودم هم تازه اینو فهمیدم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از یکی پرسیدم گفت درسته.
    خوب اگر اینجوری باشه که شما میگی(4 مگ یعنی 512 و تقسیم بر 10 یعنی 51.2 و این تقسیم زمانی صورت بگیره که بقیه هم دارن دانلود میکنن) یه کسی که داره 256 از مخابرات میگیره با ضریب 1 به 10 باید 3 تا 5 سرعت دانلودش باشه؟؟؟(256/8=32 و 32 تقسیم بر 10 میشه 3.2)در صورتی که 20 تا 30 هست.

سرویس 4 مگ به قول دوستمون باید 512 مگا بایت دانلود بده ولی مفهوم ضریب اشتراک این هست که سرعت 512 باز هستش و به نسبت افرادی که دارن استفاده میکنن تقسیم میشه.حالا شما اگه 2 نفر تو یه محدوده اشتراکی باشین واسه هر کودومتون 256 میرسه و تا 10 نفر میتونن استفاده کنن که کمترین حالت سرعت به 51 میرسه.البته یه نرم افزارهایی هم وجود داره که تمام پهنای باند رو بتونی بمکی و اون 9 تای دیگه که دارن با idm و... دان میکنن برن سماق بمکن
    قدیما idm پهنای باند رو میخورد الان چیزه دیگه ای اومده؟؟
    Last edited by 30we; 06-08-2012 at 15:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه کسی که داره 256 از مخابرات میگیره با ضریب 1 به 10 باید 3 تا 5 سرعت دانلودش باشه؟؟؟(256/8=32 و 32 تقسیم بر 10 میشه 3.2)در صورتی که 20 تا 30 هست.
    شما گقتی که شبها میانگین دانلودت 60 هست و من میگم که واضحه که موقع شبانه رایگان تقریبا همه میزارند برای دانلود و طبیعیه که ضریب اشتراک 1 به 10 اعمال میشه وگرنه خود شما گفتید که روزها بین 200 تا 300 دانلود میکنی که انگار یه خط 4 مگ بین دونفر به اشتراک گذاشته شده.
    دقت کنید بعضی از isp-ها مینویسند حداکثر ضریب اشتراک 1 به 10 و بعضی های دیگه مینویسند ضریب اشتراک 1 به 10، این دو تا تفسیرش خیلی با هم فرق داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این نرم افزاری که گفتی باعث میشه بقیه سماق بمکن چیه ؟ به ما هم بگین بزنیم دهن ملت رو سرویس کنیم

داره خودمونی میشه P4RS4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

14 راهنمایی برای انتخاب شرکت اینترنت

سلام دوستان

من مدت دو سال از شرکت فن آوا نمایندگیش در بابل ( پارسیان سیستم طبرستان ) استفاده میکنم قعطی زیاد داره اما در کل کیفیتش خوبه اما هزینش زیاده چون باید هر چند روز یک گیگ شارز کنم
    چون سرویس حجمی استفاده میکنم و مصرفم زیاده برای هر گیگ 5140 تومان میدم جالب اینجاست که اگه بخوای چند گیگ بخری تخفیف نداره یعنی اگه 10 گیگ هم بگیرم باز هر گیگ 5140حساب میکنه !!!!!!!!!

چند وقت دیگه قراردادم تموم میشه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم چون احساس میکنم دارن ازم پول زور میگیرن چون اگه نا محدود هم بگیرم بازم برام قیمتش ماهی بیشتر از 50 تومن میوفته !!!!

حالا از شما دوستان خوب میخوام راهنماییم کنین از کدوم شرکت بگیرم که هم کیفیتش خوب باشه هم قیمت مناسب !!

راستی رفتم سایت نوین نت قیمتش مناسبه متوجه شدم با همین هزینه که دارم الان میدم میتونم سرعت 2 تا 4 M داشته باشم داخل بابل هم پوشش میده !!!

دوستان لطفا راهنمایی کنین منتظر جواباتون هستم

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یادش بخیر تو دانشگاه با دوستم میزاشتیم دانلود همه صداشون در میومد که اینترنت قطع شده بعد پاش میکردیم و بعد روز از نو روزی از نو(با 3 مگا بایت دانلود میکردیم).دوستان شرمنده قول شرف دادیم که به کسی نگیم تا عدالت رعایت بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یادش بخیر تو دانشگاه با دوستم میزاشتیم دانلود همه صداشون در میومد که اینترنت قطع شده بعد پاش میکردیم و بعد روز از نو روزی از نو(با 3 مگا بایت دانلود میکردیم).دوستان شرمنده قول شرف دادیم که به کسی نگیم تا عدالت رعایت بشه
    بگو ما هم فیض ببریم ... حالا وجدان درد نگیردت

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شرمنده مقدور نیست.البته کار راحتی هم نیستش باید مدام حواست بهش باشه مثل idm نیستش که مثل برده برات دانلود کنه و بعدشم pc رو بخابونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب یه توضیحاتی تو پ.خ بهم بده شاید مطلبو گرفتم اجرت با سیدالشهدا

9. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هیچ راهی برای این کاری که دوستمون میگه وجود نداره،امیدوارم کسائیکه همچین ادعایی میکنند بدیهی ترین مسائل در مورد نحوه ی اختصاص پهنای باند به یوزرهای adsl بدونند.

11. این کاربر از jizg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P4RS4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا از این شرکت راضی هستین ؟

آیا سرعت 4M واقعی هست یعنی ارزش داره ادم 4M بگیره؟؟؟ یا با 512 فرقی نداره ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •