اصلا اینجوری نباید باشه!
قطعا همونطور که دوستمون گفتن،مشکل از سورس بوده
اصلا اینجوری نباید باشه!
قطعا همونطور که دوستمون گفتن،مشکل از سورس بوده
یه سوال :
من پلاسمای ۴۳اینچ دارم مدل ۴۵۵ موقع اسباب کشی خوده صفحه پلاسماش اندازه ۱سانت ترک خورده طوریه که وقتی روشنه اصلاپیدانیس موقعی که خاموشه ازنزدیگ دقت کنی معلوم میشه حالا سوالم اینه که امکان بیشتر شدن این ترک درمرور زمان هست یا نه ؟؟؟
نگران نکنه بیشترشه !!! ممنون
سندازایفون4 ورژن5.0.1
دوست عزیز اینجا تاپیک D585 هستش.یه سوال :
من پلاسمای ۴۳اینچ دارم مدل ۴۵۵ موقع اسباب کشی خوده صفحه پلاسماش اندازه ۱سانت ترک خورده طوریه که وقتی روشنه اصلاپیدانیس موقعی که خاموشه ازنزدیگ دقت کنی معلوم میشه حالا سوالم اینه که امکان بیشتر شدن این ترک درمرور زمان هست یا نه ؟؟؟
نگران نکنه بیشترشه !!! ممنون
بهتر بود سوالتو اینجا مطرح میکردی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه یه تاپیک مجزا میزدی.
واسه بهم نخوردن نظم تاپیک عرض کردم
اما درجوابت،احتمال بیشتر شدنش کمه
اینو شما بزار تو امضات!سندازایفون4 ورژن5.0.1
نیازی نیست هربار که پست میدی،این متنم بنویسی!
خواستی پی اخ بده تا راهنماییت کنم
![]()
سلام دوستان
بین LG 42LV34000 و SAMSUNG D585 کدومو پیشنهاد میکنید البته فک کنم امکانات SAMSUNG D585 بیش تر باشه.
با تشکر
دوست گلم :
این گزینه واسه نرم افزار تاپاتالک اپل هستش که وقتی پست میدم خودش اتوماتیک قبلا تعریف شده میاد اون پایین .اینم شات از نرم افزار.
ممنون دادا.
![]()
--------------------------------------------------راستی من تو تنظیمات رنگ صفحه که میام دستی تنظیم کنم تنظیم میشه نمیدونم چرا تازگی ها بعده خاموش کردن باز برمیگرده به حالت اول قبلا اینجوری نبود اخه من تنظیمات اصلی خودمو دارم چه جوری میشه سیو کرد که دیگه برنگرده به حالت اولش ؟؟میشه کمکم کنید ؟
سامسونگ پلاسما 43اینچ .
سپاس.
Last edited by paket; 12-03-2012 at 16:45.
کسی نمیدونه سامسونگ پلاسما بعده تنظیم رنگ وحالت رنگ به محض خاموش کردن و دوباره برمیگرده حالت اولش (کارخانه ای )؟؟؟
{* سندازایفون *}
افتاد
نباید اینجوری باشه.عادی نیست.
اگه میخوای زودتر به جواب برسی بهتره که یه تاپیک جدا بزنی،اینجا تاپیک D585 هستش
بچه ها چرا من تصویرو که تنظیم میکنم یه نیم ساعت بعد دوباره میره رو پیش فرض ؟
مرسی
منم همین مشکلو با تاریخ و ساعت دارم تنظیم میکنم بعد خاموش روشن شدن تنظیمات میپره
بچه ها چه جوری باید نرم افزارشو اپدیت کرد ؟ من دانلود کردم ریختم رو فلش ولی نمیشناسه چرا؟
Last edited by behrouz206; 18-03-2012 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)