سلام
آیا دستگاه دیگه با برند دیگه ایی هست که قابلیت پخش SRT و همچنین Subو idx و با فرمت ویدیویی FLV و MKV داشته باشه رو لطفا معرفی کنید
با تشکر
سلام
آیا دستگاه دیگه با برند دیگه ایی هست که قابلیت پخش SRT و همچنین Subو idx و با فرمت ویدیویی FLV و MKV داشته باشه رو لطفا معرفی کنید
با تشکر
با سلام
از دوستان یک سوال داشتم من دستگاه 2012 خودمو اپگرید کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی یک فیلم با فرمت MKV با زیرنویس فارسی میبینم تا وسط فیلم کاملا زیرنویس رو نشون میده ولی از اونجا به بعد زیر نویس قطع میشه لطفا اگر راه: حلی دارید برایم بگویید ممنون![]()
ا سلام
از دوستان یک سوال داشتم من دستگاه 2012 خودمو اپگرید کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی یک فیلم با فرمت MKV با زیرنویس فارسی میبینم تا وسط فیلم کاملا زیرنویس رو نشون میده ولی از اونجا به بعد زیر نویس قطع میشه لطفا اگر راه: حلی دارید برایم بگویید ممنون
سلام من این دستگاه رو امروز 120 از پست شهرداری گرفتم .
خیلی خوبه فقط رو فرمت WMV مشکل داره (از فایلهایی که wmv بودن از 10 تا 3-4 تاشونو پخش نکرد)
حتماً آپدیت کنید (بعد از آپدیت رنگ زرد به رنگهای زیر نویس اضافه میشه البته سایز فونت هم بزرگتر شد )
پلیرش فوق العاده است ... من از ازش راضیم مرگ نداره
راستی خیلی هم دستگاه کوچیکو و جمع و جوریه تو عکس بزرگتر به نظر میاد .
فقط کنترلش یه ذره اذیت میکنه نمیدونم شاید برای من اینجورییه
من هم قبل از خرید این دستگاه خیلی دنبال یه همچین کیسی گشتم ولی همه اینها یکجا تو یه دستگاه من که پیدا نکردم
فعلن بهترین دستگاه موجود تو بازار ایران (از نظر تنوع در فرمتهای ویدیویی) فکر کنم همین دستگاست.
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
منم به این مشکل برخوردم ولی بعد فهمیدم ایراد از فایل زیر نویس بوده و فقط تو بعضی از زیرنویسها اتفاق میفته و خیلی های دیگرو تا آخر درست نشون میدهنوشته شده توسط mahmoodrezaabolhas [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[SIZE="6"]خوشبختانه مشکل رو پیدا کردم!!!
اگر زیرنویس مربوطه رو در NOTEPAD باز کنید و دوباره اونو SAVE AS کنید و فرمت اونو از UTE-8 به فرمت ANSI در بیارین مشکل کاملا حل میشه در ضمن میتونین با WORLD PAD هم باز کنید و با فرمت UNICODE TEXTE DOCUMENT دوباره SAVE AS کنید و مشکل به کلی حل میشه
من امروز خریدم
فایل mkv بفرمایید شام ایرانی را گذاشتم . ولی هر 15 دقیقه صدا از تصویر جلو میزد و باید stop و play میکردم.
چی کار کنم ؟ خرابه ؟؟؟
یه سوال دیگه ؟
تصویر رو 9*16 هستش ولی فیلمها رو stretch میکنه (fit to height) و راست و چپ تصویر را می بره...
وقتی مستقیما دکمه play را می زنم می ره تو فلش ولی فایلها رو نشون نمی ده و باید از تو منو برم.
update هم کردم به 19 january.
ممنونم.
فیلمت مشکل داره دیگه عزیز فیلم بفرمائید ناهار رو بزار درست می شه![]()
بچه ها من امروز یکی از اینا گرفتن 125 هزار
فرکانس شبکه های شما و مستند رو کسی نداره ؟ (مشهد)
راستی چه مدل آنتنی بگیرم واسه این خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)