تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 32 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 317

نام تاپيک: اخبار و مباحث مربوط به قوانین و جرایم راهنمایی و رانندگی

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی این لیست جدید جریمه های رانندگی، چندتا از خلافهای رایج و بسیار خطرناک که سالها است بیشتر راننده ها انجام میدن و هیچ توجهی به اونها نشده، خالیه.

چندتا از این خلافهای به ظاهر ساده و معمولی:

سیگار کشیدن و یا خوردن و نوشیدن حین رانندگی، که دقیقا مثل صحبت کردن با مبایل میتونه باعث کم شدن حواس راننده بشه.
    سیگار کشیدن بخصوص زمانی که افراد دیگه هم سوار هستن کار بسیار اشتباهی هست و حتی خیلی ها در زمان سوار بودن بچه ها سیگار میکشن که در دراز مدت صدمات زیادی به دستگاه تنفسی اونها وارد میشه

گذاشتن بچه ها روی پای راننده و دادن فرمان ماشین به دست بچه ! که بارها و بارها شاهد بودیم و دیگه نیازی نیست توضیح بدم این کار چقدر میتونه خطرناک باشه و حتی راننده هایی دیدم که همزمان موقع رانندگی دارن سیگار میکشن، با مبایل حرف میزنن و بچه هم توی بغل و یا روی پا گذاشتن!!

در کشورهای مترقی و دارای فرهنگ بالای رانندگی نشستن بچه های زیر 10 یا 11 روی صندلی جلو ممنوع هست و حتما باید روی صندلی عقب سوار بشن و اگر سن کمتر و جثه کوجکتری دارن باید حتما از صندلی مخصوص کودکان برای اونها استفاده بشه.

تنها گذاشتن بچه ها توی ماشین که میتونه باعث وقوع اتفاقات خطرناکی بشه، مثل روشن کردن و حرکت ماشین توسط بچه ها، خفه شدن در داخل خودرو بخاطر بسته بودن شیشه ها و هوای گرم، دزدیده شدن کودکان توسط افراد شرور و....

آویزان کردن انواع اشیاء و عروسک وسائل مختلف به آینه داخل ماشین که میتونه باعث بهم خوردن حواس راننده شده و خود این وسائل هم نقاط کور جدیدی بوجود میارن.

نصب انواع برچسبها و علائم و نوشته و شعار و شعر و دعا و ناسزا و داستان و متلک و تبلیغ و..و..و. روی شیشه های ماشین بخصوص شیشه عقب.
    ماشینها بطور عادی دارای نقاط کور هستن، دیگه بهتره به این نقاط کور چیزی اضافه نکنیم.

موارد مختلفی وجود داره که ممکنه به ذهن نرسه اما هرکدام از اونها در زمان خودش میتونه بسیار خطرناک و دردسر ساز بشه.
    بهترین کار اینه که هرکدام از ما پلیس خودمان باشیم و ایمنی و رعایت مقررات را در صدر قرار بدیم.

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با عرض سلام

دیشب یک نفر از این مامورا آمد مرا 30 تومن بعلت جای پارک نامناسب جریمه کرد
    من رفتم صحبت کنم که بگم ننویس حالا من که اودم برم و این حرفا ...
    بعدش تمام مدارکم رو ازم خواست
    من از خدا بی خبر تصورم این بود که میخواد مدارکو چک کنه ... و برای اینکه جریمه نداشتن مدارک هم اضافه نشه گفتم بگذار نشان بدم.
    اما مدارکو گذاشت توی جیبش و گفت شنبه بیا اداره فلان جا بگیرش ؟
    بعدش هم راشو گرفت رفت ...
    الان فردا که من برم اون خراب شده چه اتفاقی قراره بیفته ؟
    مدارکو بدون دردسر بهم میده ؟
    ببخشید سوال میکنم، احیانا با اون مامور بحث و جدل لفظی نداشتین؟ یا چیزی که فکر بکنه دارید بهش متلک میندازید؟
    به هر حال مامور در حال انجام وظیفه حق و حقوقی داره که نمیشه نادیده گرفت، هرچند که ماموران هم اکثرا مراعات خیلی از مسائل را نمیکنن.
    احتمالا ممکنه بخواد در مورد جریمه بیشتر توضیح بده یا توضیح بشنوه و یا احیانا بررسی بیشتری انجام بشه.
    سعی کنید هرچی رخ داد ، شما عصبانی نشید و با احترام برخورد کنید تا بقول معروف گزک دست اونها نداده باشید و بگید که متوجه نشدید و سعی خواهی کرد که دیگه تکرار نکنید و اینجور حرفها تا حداقل فقط یک جریمه نوشته بشه و نه اینکه مدارک را توقیف کنن و دردسرهای دیگه درست بشه.

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ببخشید سوال میکنم، احیانا با اون مامور بحث و جدل لفظی نداشتین؟ یا چیزی که فکر بکنه دارید بهش متلک میندازید؟
    به هر حال مامور در حال انجام وظیفه حق و حقوقی داره که نمیشه نادیده گرفت، هرچند که ماموران هم اکثرا مراعات خیلی از مسائل را نمیکنن.
    احتمالا ممکنه بخواد در مورد جریمه بیشتر توضیح بده یا توضیح بشنوه و یا احیانا بررسی بیشتری انجام بشه.
    سعی کنید هرچی رخ داد ، شما عصبانی نشید و با احترام برخورد کنید تا بقول معروف گزک دست اونها نداده باشید و بگید که متوجه نشدید و سعی خواهی کرد که دیگه تکرار نکنید و اینجور حرفها تا حداقل فقط یک جریمه نوشته بشه و نه اینکه مدارک را توقیف کنن و دردسرهای دیگه درست بشه.
    بله داشتم
    مدارک را امروز داد
    الکی فقط یک روز ما رو گرفت و با این کارش ترافیک الکی هم در سطح شهر درست کرد ... مسیر به این زیادی ...حرکت ماشین و مصرف بنزین هم به اضافه همه اینها ...

6. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    رئیس پلیس راهور گفت:
    20 هزار کیتِ تستِ الکل و مواد مخدر توزیع شده بین پلیس راهور برای شکار معتادها و الکل خورهایی که میزنند و میشینند پشت فرمون!
    جریمه اش 400,000 تومنز

8. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    رفتم شمال تو کمربندی یک شهر کوچیک ، تابلو زده بود حداکثر 60 کیلومتر ، من 80 تا میرفتم پلیس جلومو گرفت ، 60 هزار تومن جریمه شدم، به خاطر جریمه ناراحت نشدم به خاطر این که همه ماشین ها داشتن 110 -120 میرفتن و هیچ مشکلی هم نبود ناراحت شدم

بعضی از جاها حداکثر سرعت 50 بود ، من 40 -45 میرفتم ولی تمام ماشین ها پشت سر من چراغ میدادن و بوق و.... و با سرعت بالاتر سبقت میگرفتن و میرفتن و یه نگاهی هم بهم مینداختن که انگار من رانندگی بلد نیستم!

سوال: حداکثر سرعت مجاز برای دوربین های بین شهری چند هست؟ چون خیلی از جاها تابلو سرعت نیست ولی دوربین هست آدم نمیدونه 80 بره ، 50 بره و ... که جریمه نشه
    Last edited by mehran_pqqp; 26-03-2016 at 10:35.

10. 3 کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    رفتم شمال تو کمربندی یک شهر کوچیک ، تابلو زده بود حداکثر 60 کیلومتر ، من 80 تا میرفتم پلیس جلومو گرفت ، 60 هزار تومن جریمه شدم، به خاطر جریمه ناراحت نشدم به خاطر این که همه ماشین ها داشتن 110 -120 میرفتن و هیچ مشکلی هم نبود ناراحت شدم

بعضی از جاها حداکثر سرعت 50 بود ، من 40 -45 میرفتم ولی تمام ماشین ها پشت سر من چراغ میدادن و بوق و.... و با سرعت بالاتر سبقت میگرفتن و میرفتن و یه نگاهی هم بهم مینداختن که انگار من رانندگی بلد نیستم!

سوال: حداکثر سرعت مجاز برای دوربین های بین شهری چند هست؟ چون خیلی از جاها تابلو سرعت نیست ولی دوربین هست آدم نمیدونه 80 بره ، 50 بره و ... که جریمه نشه
    کاملا حست می کنم.

توی جاده مشهد سمنان، نرسیده به سمنان یک شیب تند داره زده 60 تا من هنر کردم 80 تا رفتم همه هم اومدن از من سبقت گرفتن رفتن، خلاصه یه تابلویی می زنند که عملا نمیشه رعایت کرد،

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

متأسفانه خود آیین نامه کشکه، زده جاده بین شهری در روز 95 شب 85 اما خیلی جاها توی جاده ها 80 85 هست باید تابلو رو پیدا کنی.
    آیین نامه
    جاده 95
    بزرگراه 110
    اتوبان 120

اما توی کمربندی تهران ( آزادگان) سرعت 90 شده نمی دونم بزرگراه حساب میشه یا نه.

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به تصور من برای رسیدن به آن سطح فرهنگ بالای رانندگی باید نظارت بیشتر و دقیقتر باشه جوری که راننده به محض روشن کردن ماشین و شروع به حرکت حس بکنه رفتار رانندگی اون دقیقا زیر نظر گرفته شده.

اینجوری رفتارهای تمام راننده ها، چه کسانی که به قوانین احترام میگذارن و چه اونهایی که قانون شکن هستن، بررسی میشه و مشخصا معلوم میشه رفتارهای رانندگی چه کسانی برای جامعه خطرناک هست؟

دوربینهای ثبت سرعت و ناظر بر ترافیک بهترین وسیله هستن که باید در خیابانهای اصلی تمام شهر ها و همینطور بزرگراههای و جاده های بین شهری اصلی هم نصب بشن، چون در تمام ساعات شبانه روز فعال هست و حداقل اگر پلیس برای برخورد وجود نداره اما خلاف راننده ثبت میشه تا با اون برخورد بکنن.

بطور مثال همین امروز صبح زود موردی پیش آمد که واقعا نیاز بود برخورد جدی با خاطی صورت بگیره:

بطور عادت صبحها ساعت 5.30 بیرون میرم و چند کیلومتر میدوم . از این جهت که اون موقع صبح هوا از بقیه ساعات بهتره و البته به علت خواب بودن ملت و نبود ترافیک و ازدحام و... به راحتی میتونم مسیر طولانی را بدوم.

امروز صبح توی یکی از خیابانهای اصلی ، صدای ترمز شدید و گاز دادن و غیره به گوشم خورد که برای اون ساعت صبح غیر عادی بود. از دور دیدم یک سمند با سرعت میاد و مدام به چپ و راست منحرف میشه و بعد ترمز دستی میکشه و دور خودش میچرخه و باز دوباره گاز میده و تکرار میکنه.

به نظرم راننده یا مست بود یا مواد مخدر قوی مصرف کرده بود که اون موقع صبح توی خیابان ویراژ میداد وگرنه کدام آدم عاقلی چنین کاری میکنه و با سر و صدا باعث سلب آسایش بقیه که خواب هستن میشه؟
    توی پیاده رو ایستادم تا رد بشه و منو زیر نکنه چون واقعا مثل دیوانه ها رانندگی میکرد...

اگر دوربین رفتار این راننده را ثبت میکرد و همین امروز برخورد جدی و محکمی با اون میشد برای امثال اینجور شبهه راننده ها هم درس عبرتی بود.

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

توی جاده مشهد سمنان، نرسیده به سمنان یک شیب تند داره زده 60 تا من هنر کردم 80 تا رفتم همه هم اومدن از من سبقت گرفتن رفتن، خلاصه یه تابلویی می زنند که عملا نمیشه رعایت کرد،
    سلام
    پلیس برای تعیین سرعت , باید توانائیهای ضعیف ترین ماشینها و ضعیف ترینِ مردم رو در نظر بگیره
    یک ماشین در پیستِ تستِ ترمز , با سرعت 100km پس از 30 متر متوقف میشه
    یه ماشین 35 مت
    یکی 40
    یکی 50 متر
    عکس العملِ مغزِ آدمها هم با هم فرق داره
    یکی در سه دهم ثانیه عکس العمل نشون میده
    یکی نیم ثانیه , یکی بیش از 1 ثانیه
    مغزهای مردم مثل هم نیست
    هر چی سن بالاتر میره هم توانائیهای مغز کاهش پیدا میکنه خصوصاً برای کسانی که تغذیه ی خوب ندارند یا سیگار و قلیان و الکل و مواد مصرف میکنند
    یک فرد مسنّ 70 ساله عکی العملش خیلی کندتر از یک جوان 20 ساله هست که در آغازِ دورانِ اوج قدرت مفز و بدنش هست
    سرعتهای تعیین شده برای بیشتر مردم خسته کننده هست اما برای عده ای مسئله ی مرگ و زندگی هست

17. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    پلیس برای تعیین سرعت , باید توانائیهای ضعیف ترین ماشینها و ضعیف ترینِ مردم رو در نظر بگیره
    یک ماشین در پیستِ تستِ ترمز , با سرعت 100km پس از 30 متر متوقف میشه
    یه ماشین 35 مت
    یکی 40
    یکی 50 متر
    عکس العملِ مغزِ آدمها هم با هم فرق داره
    یکی در سه دهم ثانیه عکس العمل نشون میده
    یکی نیم ثانیه , یکی بیش از 1 ثانیه
    مغزهای مردم مثل هم نیست
    هر چی سن بالاتر میره هم توانائیهای مغز کاهش پیدا میکنه خصوصاً برای کسانی که تغذیه ی خوب ندارند یا سیگار و قلیان و الکل و مواد مصرف میکنند
    یک فرد مسنّ 70 ساله عکی العملش خیلی کندتر از یک جوان 20 ساله هست که در آغازِ دورانِ اوج قدرت مفز و بدنش هست
    سرعتهای تعیین شده برای بیشتر مردم خسته کننده هست اما برای عده ای مسئله ی مرگ و زندگی هست
    حرفت منطقی هست ولی در صورتی که قانون برای همه مساوی باشه
    این که من نوعی با سرعت 80 برم جریمه بشم و همونجا بقیه ماشین ها 100 به بالا برن و پلیس کاری باهاشون نداشته باشه ، این یعنی قانون نه توسط مردم و نه توسط پلیس به درستی رعایت نمیشه

19. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •