بفرمایید:به نظرم بهتره شما یه عکس از محتویات پوشه ی Binaries > Win32 بذارید تا ببینیم کرک کامل دارین یا نه...
البته بعید هست وسط بازی تو خط داستان بازی ایراد بده و رد نشه براتون ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
![]()
بفرمایید:به نظرم بهتره شما یه عکس از محتویات پوشه ی Binaries > Win32 بذارید تا ببینیم کرک کامل دارین یا نه...
البته بعید هست وسط بازی تو خط داستان بازی ایراد بده و رد نشه براتون ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
![]()
Last edited by Torch Bearer; 15-12-2011 at 15:08.
البته یادم رفت بگم من با نسخه ی skidrow و کرک FiGHTCLUB بازی رو خیلی راحت اجرا میکنم و یادم نمیاد بازی شما نسخه ی کدوم گروه بود ولی اگه خیلی دوست دارین بازی رو انجام بدین بهتره دنبال نسخه ی skidrow بگردین.
شما فقط از یک فایل save بک-آپ گرفته بودین یا از خود پوشه ...؟
خب برادر اینطور که معلومه اونایی که نسخه بلک-باکس دارن براشون این باگ رو داره و اینجا هم چون فکر کنم اکثرا نسخه ی FiGHTCLUB و Skidrow و ... دارن شاید کمتر کسی بتونه شما رو راهنمایی کنه... دو راه دارین:
1- تو سایتها و انجمنهای دیگه (مخصوصا خارجی) دنبال راه حل باگهای نسخه بلک-باکس بگردین
2- یه نسخه ی دیگه از بازی رو تهیه کنین که از طرف اکثریت تست شده و مطمئن باشه مثلا Skidrow ، FiGHTCLUB و ...
ایرادی نمیبینم... اینم پوشه ی Binaries من:
بنظر میاد کرک لازم نیست
Last edited by Loaded_nigga; 15-12-2011 at 16:35.
دوستان من نسخه بلک باکسش رو دانلود کردم
بازی خوب و روون اجرا میشه
حدوداً تازه 2 درصدی رفتم
الان اونجایی هستم که کت وومن وارد سالن ((اون زن گلی هستش)) میشم همه رو میزنم
بعد یه دمو میده که جوکر داره به بت من خون میزنه بعد از پنجره پرتش میکنه بیرون که اصلاٌ
اسکیپ نداره
بعد این که دمو ها میگذره فقط صفحه سیاهه و فقط کلید Esc کار میکنه حدود یه ربعی هم واستادم هیچ اتفاقی نیفتاد
مشکل از کجاست
با سلام خدمت دوستان
من بازی رو تا 21 درصد جلو بردم ولی اونجایی که بتمن شمشیر دستش گرفت و باید پیرمرده رو بکشه و دختره رو نجات بده اونجا گیر کرده
بتمن اصلا تکون نمیخوره
بنظرتون چه مرگش شده
سلام.
من نسخه ی pc رو دارم..مشکلی که هست اینه که : هر وقت وارد بازی میشم و بعد میام از بازی بیرون برای شروع دوباره باید new game رو دوباره بازی کنم!! هر وقت می خوام وارد بازی بشم ، این برنامه ی Game live (اگر اشتباه نکنم!) ازم می خواد که اکانت بسازم منم کنسلش میکنم ..فکر کنم اشکال از اون باشه....راهی نیست ؟ اشکال با کرک حل میشه؟؟
من این لینک رو دانلود کردم:
دیگه کلاً بازی بالا نمیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً hellp کنید
آقا اونجایی که شمشیر و میگیره از پیرمرده که دختررو باید نجات بده بتمن راه نمی ره اصلا
چشه ؟؟
حل شد
هر کی این مشکلو داره یه بار از چک پوینت قبل لود کنه درست می شه
Last edited by bax_021; 16-12-2011 at 14:06.
یعنی چجوری ؟ یه بار دیگه با یارو بجنگیم ؟؟؟
من 100 بار جنگیدم نمیشه :(
جون بچتون کمک کنید موندیم تو کف
کی میخواد دوباره 14 گیگ بازی کامل رو دان کنه...
لطفاً کمک کنید تا مشکلم حل بشه//![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)