دیشب کل مراسمو دان کردم.واقعا مراسم جالبی بود.خیلی شیک و جالب شروع شد.کلا باهاش حال کردم فقط افسوس میخوردم که چرا ما یه همچین چیزایی نداریم
ولش کن.خودت خوبی؟![]()
دیشب کل مراسمو دان کردم.واقعا مراسم جالبی بود.خیلی شیک و جالب شروع شد.کلا باهاش حال کردم فقط افسوس میخوردم که چرا ما یه همچین چیزایی نداریم
ولش کن.خودت خوبی؟![]()
خوب گرافیک بالاتری که در Cutscene میبینیم مهم ترین دلیلش این هست که انیمیشن ها کاملا طراحی و پرداخته شدن و انیمیشن های معمول داخل بازی رو مشاهده نمیکنیم
+
زوایای دوربین و در کل سینمایی جلوه دادن بازی
افکت هم ممکنه اضافه بشه ولی در حدی نیست که اون قدر تاثیر گذار باشه ولی در کل درسته.
اون قضیه Pre-Render هم تا حدودی موافقم... Pre-Rendered یعنی از قبل رندر شده، معمولا به وسیله دستگاه های پرقدرت تر... مثل Cutscene های Crysis 2 یا BF3 ...
اگه واقعا PS3 این صحنه رو لود کرده باشه ()دیگه Pre-Render نمیشه و حرف شما درسته(به احتمال خیلی زیاد به همین صورت هست).
پیروز باشید.
منظور منم همینه که cutscene ها به فرم pre render بازیهای دیگه نیس......
+
از لحاظ لود کردن این صحنات توسط کنسول اگه شما به cut scence های چپترهای اولیه بازی gears of war3 هم نگاه کنی دلت میخواد که خود کشی کنیولی فرقgears of war با cutscene های بازی انچارتد یا همین بازی که ازش تریلر نشون داده شده اینه که :
ناتی داگ در ساخت انیمیشن های فوق العاده طبیعی بدن و قیافه و لوکیشن های سینمایی شهره عام و خاص و اینو با ساخت انچارتد اثبات کرد(یعنی انچارتد هم در زمان خودش کیفیتش مثه همین تریلر بازیه بوده).......
برای همین هست که مثلا همین بازی جدید ناتی داگ هم مثه بازی قبلیش یعنی انچارتد روند سینماتیکی داره تا حدی که خود ناتی داگ گفته بازی اونطوری که شما فکر می کنین game نیس(یعنی استفاده ناتی داگ از نقاط قوت استودیو خودش )
.
.
.
Last edited by halflife g; 14-12-2011 at 19:22.
مراد این قضیه 10 درصد چیه !؟
+
اقا من خودم وقتی تریلر های انچارتد دو رو دیدم گفتم غیر ممکنه همچین چیزی در نسل جدید ، بازی اومد و ناممکن ما ممکن شد ! با این حال تریلر انچارتد 3 که اومد بازم گفتم این یکی دیگه محاله !!!بازم بازی اومد و من صحنه های شن تکون نمی خوردمو محیطو نگاه میکردم !!(به نظر من که تریلر های بازی با خود بازی هیچ فرق نداشتن ، جز اینکه دوربین تریلر ها به طبع سینماتیک تره )
حالا برای این بازی دیگه شک به خودم راه نمیدم و مطمئنم که این تریلر کاملا IN GAME هستش !! (نور پردازی در این تریلر با این که عالی بود اما زیاد با انچارتد فرق نداشت ، چهره ها هم همین طور !)
+
کسی به اون صحنه دقت کرد که الی جنازه رو بر میگردونه! حرکت فک جنازه شاهکاره !!! با برگشتن اینور اونور میشه !!!
+
مراد کات سین های انچارتد کجا ، GEOW کجا ؟؟
ارمین پستا رو دقیق نمی خوونی ها
من گفتم cut scene های gears3 هم از خود بازی و حتی تصورمون از توان کنسول x360 خارج بود(مخصوصا صحنه ای که کارماین از اب میاد بیرون)ولی مثه انچارتد انیمیشن طبیعی و حالت سینماتیک نداشت........ .
در صورتی که دقیقا تو همین تریلرهای انچارتد 3 و حتی خود داخل بازی انیمیشنها و حالت سینماتیک بازی خخخخخخدا بود.......
.
.
The Last of us
یک بازی تماما زامبی نیست.....
Bruce Straley،
همه ی ما در آخرین تریلر از این بازی زامبی، انسان هایی آلوده شده یا هر موجود دیگری که بودند را دیدیم. خب، از آن پس مردم به یکدیگر میگفتند که Naughty Dog در حال ساخت یک بازی با زامبی های فراوان است که در آن باید با موج های زیادی از زامبی ها مواجه شویم و این موجودات را بکشیم.
به نظر میرسد که این مسئله حقیقت ندارد. این بازی قرار است داستانی باشد در مورد تلاش دو انسان برای بقاء؛ این که چطور Joel و Ellie در مقابل خطرهایی که با آن مواجه میشوند ایستادگی میکنند و میجنگند.
Bruce Straley، کارگردان پروژه در این مورد میگوید: این فقط یک بازی زامبی کُشی نیست. این بازی قرار است یک تجربه ی کاملا شگفت انگیز باشد که هیچ بازیکنی تا به حال در این ژانر تجربه نکرده است. شخصیت ها، ساخت بازی، همه چیز آن.
در تریلر بازی شما میتوانید ببینید که در یکی از صحنه ها، Ellie تیرهایی که در کیسه ی آن شخص قرار دارد را برمیدارد و آن ها را میشمارد. اگر این نتواند نشانه ای باشد مبنی بر اینکه با یک بازی Survival روبرو هستیم، پس چه چیزی میتواند بیانگر این مسئله باشد؟
بازی سنتر
سبک بازی...: Third-person survival horror action-adventure
پ ن..: ..........
ایا این دو شخص از ته دل این چنین می خندند...؟
متاسفانه قسمت حساسی رو هدف گرفتی و منم نمی تونم در این مورد پستی ندموقتی اسم Valve در کار باشه دیگه نمیشه من در کار نباشم
با توجه به پستای این تاپیک ظاهرا توی کشور ما بازی های عمیقی مثل پرتال جا نیافتاده و مطمئنا بازی هایی مثل cod بیشتر عمومیت دارن چون خیلی راحتن
شما گفتین پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشتش که من سوالم اینه که پرتال چی نداشت؟! گیم پلی بی نظیر ، روایت داستانی عالی ، صداگذاری فوق العاده ، گرافیک بهبود یافته نسبت به شماره قبلی و کاملا راضی کننده و ... دیگه بازی چی کم داشت تا یه شاهکار کامل باشه؟ یعنی بازیی که با نظر اکثریت منتقدها حداقل جزو 5 بازی برتر امسال در بین همه پلتفرم هاست و میانگین امتیاز 95 رو می تونه بدست بیاره تنها خصوصیت اون طراحی مراحل خوبه؟! اگه این درسته پس باید به اون منتقد های سایت های مختلف دونه دونه اطلاع بدیم که نقداتون خیلی مشکل داره و کلا با این کار خداحافظی کنید
فعلا از vga تونست 5 تا جایزه بگیره و باید منتظر جاهای دیگه باشیم که مطمئنا جایزه های زیادی دیگه رو هم کسب می کنه و این نشونه قدرت بازیه...
+
دو تا ویدئو از vga امسال که منو خیلی جذب کردن یکی برای Diablo III بودش یکی هم The Last of us
تریلر سینماتیک Diablo III که مثل همیشه فوق العاده بود و با این تریلر که دیدم دیگه اصلا نمی تونم برای بازی صبر کنم
The Last of us هم خیلی عالی بود و خیلی خوشم اومد چون به نظر داستان فوق العاده ای باید داشته باشه و سبک اونم سبک خیلی خاصیه. به نظر می رسه تلفیقی از آنچارتد و اویل یا همچین چیزایی باشه که خیلی جالب و جدیده! به نظر می رسه باید مهره خیلی مهمی برای سونی باشه...
مطمئنن اگه پرتال همچین سبکی نداشت و با همین گرافیک و گیم پلی و صداگذاری یه سبک دیگه ای داشت مثلا یه اکشن اول شخص بود هیچ وقت نمیتونست حتی کاندید بهترین ها بشه !شما گفتین پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشتش که من سوالم اینه که پرتال چی نداشت؟! گیم پلی بی نظیر ، روایت داستانی عالی ، صداگذاری فوق العاده ، گرافیک بهبود یافته نسبت به شماره قبلی و کاملا راضی کننده و ... دیگه بازی چی کم داشت تا یه شاهکار کامل باشه؟
پرتال کاندید شد چون سبکش تکه توی بازیا. چون سبک خاص خودش رو داره.
خداییش گرافیک پرتال رو میشه با کرایسیس 2 مقایسه کرد ؟ یا پیچیدگی گیم پلی پرتال مثل بتل فیلد هست ؟
صداگذاریش در حد بتل فیلد یا کرایسیس هست ؟
اصلا اون محیطی که برای پرتال طراحی شده نیازی به صداگذاری خیلی خفنی نداره! این بازی اصلا نیازی به گیم پلی خیلی خاص نداره چون شما توی یه محیط باید فکر کنی که چه جوری یه معمایی رو حل کنی ! تنها چیزی که توی گیم پلی این بازی مهمه اینه که با اسلحه دو تا پورت درست کنی ! این که اصلا کاراکترش کیه، یا حرکات نسبت به دوربین اول شخص چه جوریه به هیچ وجه مهم نیست. گرافیکشم در حد همچین بازی بود ولی اصلا چیز خوبی نبود در مقایسه با بقیه بازیا.
تنها چیزی که باعث موفقیت پرتال شده سبک بازیشه که هیچ بازی مثل این نیس از این نظر.
کی گفته نقد اون ها اصلا مشکل نداره ؟!یعنی بازیی که با نظر اکثریت منتقدها حداقل جزو 5 بازی برتر امسال در بین همه پلتفرم هاست و میانگین امتیاز 95 رو می تونه بدست بیاره تنها خصوصیت اون طراحی مراحل خوبه؟! اگه این درسته پس باید به اون منتقد های سایت های مختلف دونه دونه اطلاع بدیم که نقداتون خیلی مشکل داره و کلا با این کار خداحافظی کنید
درسته اونا منتقدن ولی دلیل نمیشه که هر چی نقد کردن ما هم تسلیم نقد اونا باشیم.
خیر سرمون خودمون گیمریم و داریم بازی میکنیم.
وقتی بازی بتل فیلد 3 که به جرعت میتونم بگم بعد از کرایسیس بهترین گرافیک بازی های پی سی رو داره حتی کاندید بهترین بازی نمیشه دیگه چه توقعی میشه از این منتقدا داشت ؟
وقتی کرایسیس 2 که با بهترین انجین بازی سازی دنیا ساخته شده جز کاندیدا نمیشه !
اون وقت بازی کال آف که مثل همیشه روند تکراری خودش رو ادامه داده و حتی از نظر گرافیکی کوچیکترین تغییری نسبت به نسخه ی قبلی خودش نکرده میشه بهترین بازی سال !
قرار نیس ما همیشه به حرف این منتقدا گوش بدیم![]()
تصاویر رو در فروم بغلی دیدم....تو گیم اسپات بودش...با این که این کنسول خیلی سخت افزارش نسبت به قدرت های سخت افزاری PC باقالی محسوب نمیشه اما این تصاویر زیر شاید مقداری از اون شکی که از این ک چرا عنوان بهترین گرافیک سال رو گرفته بر طرف کنه....
کافی بود یک تیر به اون چرخ های درشکه بزنم و افکت داشت حکم رانی میکرد جلوی چشمانم و همراهش گونه های اشک..
لینک های پیوست سایز بزرگی دارن از اونا ببینید...
Last edited by Layken; 17-12-2011 at 01:44.
HFShit!!!
اون عکس اولی خیلی چیـــــــــــزه!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)