سلام
ممنون دوست عزیز
میگم چطوری میشه ماشین های درون پارکینگ رو بفروشم؟
آخه الان که میخوام ماشین بخرم میگه پارکین پره
ممنون
سلام
ممنون دوست عزیز
آخه الان که میخوام ماشین بخرم میگه پارکین پره
ممنون
همونکاری که من با پراید کردم و رفت تو دره. جون من بجز تو بازی همچین کاری نکنیدا!!!شما باید به طور هم زمان در سر پیچ از دستی و گاز استفاده کنی
سلام:
من يك مشكل با اين بازي دارم! من وقتي ميخوام وارد يك سري از مسابقه ها بشم، هنگام لود كردن از بازي پرت ميشم بيرون! اصلاً اون مراحل رو باز نميكنه . مشكل از چي ميتونه باشه؟ اگر كسي اطلاعي داره به منم بگه كه ديگه ديونه شدم.
اين مرحله هاي Drift هم جونه ما رو به لبمون رسوند! اصلاً نميشه رد كردشون!
Black Prince جان منم این مشکل رو دارم ولی وقتی کرک رو دوباره کپی می کنم درست میشه!.
با سلام به همه! من همیشه پست های اساتید و می خونم و استفاده می کنم.حالا خواسم پست بزارم بعد ا مدتها! هیچی دیگه من دیشب تمومش کردم! البته در مجموع حدود 9 ساعت وقت گذاشم!ولی در کل most wanted مشکل تر بود از این. ولی ا لحاظ گرافیکی خوب این خیلی بهتره و اونو می خوره! من خودم 6600GT دارم (پارسال خریدم!) که وقتی High می زارم می کشه.در کل بد نبود ولی most wanted که خیلی عالی بود.این لینک save گذاشم که خالی ا لطف نباشه. هر سوالی بود در حد خودم می تونم پاسخگو باشم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط shahriar9876
خوب من یه سوال اون بالا پرسیدم اون رو اگه میتونی جواب بده ممنون میشم:
آخه الان که میخوام ماشین بخرم میگه پارکینگ پره
بابا خیلی زود تموم شده 9 ساعت که خیلی کمه![]()
من هر وقت از یه بازی خوشم میاد میخوام کلی باهاش خال کنم زود تموم میشه![]()
آقا میری تو car select<1<2 یعنی می زنی 1 بعدش 2 !نوشته شده توسط *hamedkhatar*
ممنون فهمیدمنوشته شده توسط shahriar9876
دوستان من Carrer رو 100 درصد تموم کردم کسی سیو خواست بگه.
سلام منم حدود 70% هستم و خیلی ناراحت چون خیلی زود داره تموم میشه کاش میشد بیشتر طول بکشه واسه همین کم کم بازی میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)