آموزش سی شارپ هاشمیان رو سرچ کن
آموزش سی شارپ هاشمیان رو سرچ کن
ای بابا این همه برنامه نویس اینجاست یکی آموزش برنام نویسی C# 2010 یا 2011 یا2012 نداره اون سی شارپ هاشمیان قدیمیشه c#2005 هست؟؟؟
بابا مفاهیم اصلی که فرق نمیکنه....
جدید میخوای باید pdf رو انگلیسی بخونی یا کتاب های گرون قیمت رو بخری
همون هاشمیان رو بخون بجای مثلا ado.net برو EF یا LINQ یاد بگیر که منابع فارسی هم داره
یا مثلا همین wpf....
ساختار و قاعده کلی یکیه برادر
200 و 2005 و 2012 نداره
بالاخره مشخص نشد برای یادگیری از صفر باید از چه زبانی شروع کرد؟
معمولا آموزشگاه ها از پایه یاد نمیدن.![]()
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز.الان چند ماهه این موضوع اول تاپیک در پست شماره 1 مطرح شده.
لطفاً مطالعه فرمایید.
التماس دعا.
یه جیز که اینجا بهش کم پرداخته شده بحث تحلیل نرم افزار و uml هست!!
حرفه ای ها یکم در این مورد شفاف سازی کنن..لطفا...![]()
سلام
بحث خوبی رو اشاره کردین.
اتفاقا فردا برای همین درس نرم افزار تحویل پروژه داریم.
مثلا یه مثال از نمودار Use Case
ولی راستشو میدونین این درس نرم افزار کار کردن روش واقعا حوصله میخواد.
درسته بحث مهمی هست.درواقع تو پروژه های بزرگ ناگزیر به استفاده از این متدولوژیهای شی گرایی و مهندسی نرم افزار هستیم.
ولی ....یکم سخته.بیشتر به خاطر اینکه باید سعی کنی قواعد UML رو رعایت کنی.وگرنه من خودم زمانی که شروع یه ساخت یه برنامه میکنم معمولا سعی میکنم روی کاغذ نحوه ی ارتباط و فعالیت و نحوه ی کار الگوریتما رو پیاده سازی کنم.ولی پیاده سازی اونها دقیقا با زبان مدل سازی UML کاری طاقت فرساست(البته به نظر بنده)
![]()
برای طراحی نرم افزارهای تجاری کوچیک(سیستم های انبارداری و فروش- مدریت فروشگاه های کوچک و....) که بیشتر کار با بانک رو میطلبن
فکر کنم تسلط روی uml ضروریه
اما متدولوژی های مثل rup چقدر لازمه؟
سلام
متدولوژی RUP که محصول شرکت RATIONAL هستش بیشتر بر روی مدل سازی کاری تاکید داره.یعنی Business Modeling
با استفاده از این متدولوژی میشه راحتر یه پروژه ی بزرگ رو بین تیم توسعه توزیع کرد.یعنی بار کاری از روی دوش چند نفر خاص برداشته میشه و همه اعضا درگیر کار میشن.
یعنی با مستند سازی پروژه به بخشهای مختلف و آشکار روند انجام پروژه و احتمالا تغییرات آینده نرم افزار مورد ساخت تحت کنترل خواهد بود.ظمن اینکه چون پیچیدگی نرم افزار تا حدود زیادی کم شده زمانبندی ارائه اون هم دقیق تر خواهد بود.
من تو کلاس که بودم دوستان یه نرم افزار مدل سازی جدید رو معرفی کردن.اسمش یادم نیست ولی اونجور که معلوم بود از rational rose بهتر و مدرن تر بود.یعنی بیشتر محیط های برنامه نویسی روز رو پشتیبانی میکرد.(بعدا حتما میپرسم)
راستش قبل از استفاده از این نوع متدولوژیها(عجب کلمه ای) همون روشهای آسونی دستی هم برای شروع کار خیلی خوبن.یعنی این تحلیل و مدل سازی اصلا برای خودش یک کار جداگانه هست.احتمالا اسم آنالیزورها و ... رو شنیدین که کارشون دقیقا تحلیل نیازمندی ها و مدل سازی نرم افزار هست.
راستش میدونین بهتره مستقیم برین دنبال کار کردن عملی.چون اگه بخوانین مطالب تئوری مهندسی نرم افزار رو بخونین واقعا گیج کننده و مشابه همن.(یعنی تو اول کار هرچی مختصر و مفید تر بخونین بهتره و ...)![]()
موافقم....
یه پروژه کوچیک و جمع جور رو اگر بشه تحلیل کرد خیلی خوبه
مثلا پروژه مدیریت مطب یه پزشک عمومی!!
بیمار وارد مطب میشه
طبق دفترچه بیمه اش(خدمات درمانی-تامین اجتماعی و....) یه حق ویزیتی بده
و نوبت رو بگیره
این خیلی ساده بود....ولی برای شروع بد نیست
Last edited by H A M A S; 07-02-2012 at 14:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)