كرك بازي اومده؟
بله الان تو سایت skidrow کرکش رو دیدم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bazisaz; 08-11-2011 at 11:11.
Skidrow Team
Your antivirus may alert you that iw5sp is a virus, but it’s false positive.
If you have low texture problems go to CODMW3>players2 and open config file in notepad. Find the command seta r_imageQuality and set the value to 5. (should look like this: seta r_imageQuality “5″)
In the game’s advanced video options set everything to high except Image Quality. Set Image Quality to Native for the best looking texture
Last edited by Hojjat07; 08-11-2011 at 11:25.
من نمیدونم آخه چرا برف میاد!!!
تو این ماه از سال این برف و سرما تو تهران ندیده بودم دیگه
کله سحر با این وضعیت که سگ رو چک و لقد کنی نمیره بیرون و خر پر نمیزنه پاشدم رفت بازی رو بخرم مرتیکه میگه هنوز نیومده.میخواستم بگیرم لهش کنم
بخوام برم انقلاب هست و مطمئنم اومده ولی کی حال داره بره اونجا
سلام
میخوام دانلود کنم دو تا نسخه هست
یکی نسخه steam و دیگری نسخه unlocked که نوشته:
DOWNLOAD, EXTRACT, COPY PASTE CRACK, PLAY!
کدومش کامل تره؟ فکر کنم باید آنلاک شده رو بگیرم نه؟
ممنون
لینک ِ آنلاکد رو میدی لطفا ؟
حد اقل یه جواب میدادید بعد درخواست
خدمت شما:
Filesonic:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileserve:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rapidshare:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس من هم همینا رو دانلود کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره ولی صبر کن سایت های خودمون لینک های مستقیم بیارن . حیف ِ مستقیم کردنه ...
والا من به این سایتهای خارجی بیشتر اعتماد دارم
هر موقع از سایتهای ایرانی دانلود میکنم به مشکل خوردم ولی خارجی ها خیلی کم
حد اقل خودشون که لینک میدند پشتی بانی هم میکنند مشکلی هم بود جواب میدند
من زدم مستقیم شه
دیگه فردا دانلودش تمومه
من وقتی ۱۰ دقیقه بازی میکنم بازی یهو slow میشه و سایه ها و اجسام زرد رنگ!
کسی این مشکل رو نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)