ا تاپیک باز شد!!!
اقایون من زیاد تو تاپیک p30 نیومدم ولی فک کنم تو tee میشناسید منو
بله خودمم persian_ghost!!!
برا این که اشنا بشیم هر کی پست میده اسمش تو بازی رو هم بگه مرسییییییی!
ا تاپیک باز شد!!!
اقایون من زیاد تو تاپیک p30 نیومدم ولی فک کنم تو tee میشناسید منو
بله خودمم persian_ghost!!!
برا این که اشنا بشیم هر کی پست میده اسمش تو بازی رو هم بگه مرسییییییی!
یادگاری !
---------------------------
---------------------------------------------------
![]()
Last edited by Babri_ch; 09-03-2012 at 22:31.
بـــــــعله...lord فسیل معروفه تو teeپسر جان من از زمانی که خود black بود داشتم بازی میکردم![]()
![]()
سلام میدونم ممکنه خیلی خوشتون نیاد ولی تو رو خدااااااااااااااااااااااا ا بگید من هیچ نمیتونم بات اجرا کنم وقتی اجرا میکنم میگهerror sdl.dll بعد چند وقت (که خودمم نمیدونم چطور!) این ارور نمیاد ولی به جاش این میاد freetype.dll هرکی میدونه چشه لطفا کمک کنه...راستی این فری تایپ رو هم دانلود کردم ولی نمیدونم چکارش کنم
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz help!
اقا من نه بات دارم نه اسپم دادم نه هیچ کوفت و زهرمار دیگه ای اونوقت این goob اومده منو بن کرده برا 1000دقیقه خدا شاهده 1اسپمم ندادم اگه اینجایی فقط بگو دلیلت از این که زرتو زرت بچه ها رو بن میکنی چیه؟ دلمون خوشه سرور ایرانی داریم...
Last edited by popo2012; 11-03-2012 at 16:55. دليل: !
من بودم اسپین بات داشتی.
اهان حالا فهمیدم!!! باو اون همون autofire بود با اسپین اتوفایر خاموش بود اولین بارمم بود که بات میزدم فک میکردم وقتی اسپین روشنه خودمم میبینیم که میچرخه...(فک کردم خرابه روشنش گذاشتم)
حالا با این که نمیدونستم (به خدا!) برا یه اسپین 42 ساعت بنم کرده بدون هیچ هشداری یا چیزی؟ بازم نامردی کرده
Last edited by popo2012; 11-03-2012 at 16:54.
اهان حالا فهمیدم!!! باو اون همون autofire بود با اسپین اتوفایر خاموش بود اولین بارمم بود که بات میزدم فک میکردم وقتی اسپین روشنه خودمم میبینیم که میچرخه...(فک کردم خرابه روشنش گذاشتم)
حالا با این که نمیدونستم (به خدا!) برا یه اسپین 42 ساعت بنم کرده بدون هیچ هشداری یا چیزی؟ بازم نامردی کرده
Last edited by popo2012; 11-03-2012 at 16:54.
اقا پسورد این روم ها چی هست؟
ban یا محرومیت؟؟؟
ip change کن حالش جا میاد!
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------
p30
..................................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)