تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 45 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 450

نام تاپيک: بازی اکشن و کم حجم Terraria با سرور قدرتمند ایرانی !

داره خودمونی میشه Babri_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگر ایتمش رو داری بزارش تو نوار استفاده بعد انتخابش کن و یه جای صاف بدون علف کلیک کن تا بزاره

تقریبا" درست نوشتی
    من کاملترش رو بعدن مینویسم

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

خوب دوستان همونطور که گفتم میخوام اموزش بازی رو بنویسم

برای شروع در مورد جذابیت های بازی و ساخت کارکتر و مشخصات یه کارکتر توضیح میدم

1-جذابیت های بازی :

مهمترین چیزی که در این بازی وجود داره اینه که تقریبا" هیچ کاری وجود نداره که نتونید انجام بدین.می تونید
    شکار چی گنج بشین یا معدنچی و یا جنگجو و خیلی شغل های دیگه و کل محیط بازی رو میتونید به
    دلخواهتون تغییر بدید برج بسازید شهر یا استخر خصوصی ! میتونید تمام ایتم های مورد نیازتون رو خودتون
    بسازید(اسلحه-زره-لباس-معجون-وسایل منزل و ...)
    میتونید با کندن زمین به هسته زمین برسید ! یا در سیاه چاله های به دنبال ایتم های خفن بگردید یا تو
    آسمون جزایر شناور پیدا کنید و همینطور میتونید یه خونه ی قشنگ برای خودتون بسازید و با دوستانتون همه ی این کارها رو گروهی انجام بدین !

خوب دوستان در مورد جذابیت بازی که گفتم به نظر من اگر مپ ایتم دانلود کنید حداقل نصف جذابیت بازی از بین میره
    چون دیگه وقتی بهترین ایتم ها رو دارید هیچ علاقه ای برای پیدا کردن یا ساختن ایتم ندارید

2-ساخت کارکتر :

برای اینکه بازی کنید اول باید کارکترتون رو بسازید و میتونید اسم و جنس و ظاهرش رو تعیین کنید همچنین
    میتونید درجه ی سختی بازی رو تعیین کنید سه درجه ی سختی بازی به ترتیب :

soft : اگر بمیرید نصف پولتون میریزه روی زمین اگر برگردید میتونید برشون دارید.

medium: اگر کشته بشین همه ی ایتم ها و لباس ها و پولهاتون میریزه زمین و تنها چیزی که براتون میمونه 3 تا ایتم اولی که در نوار استفاده گذاشتینه.

hard : تو این درجه بازی مثل واقعیت میمونه اگر بمیرید همه ی ایتمهاتون میریزه و کارکترتون هم برای همیشه میمیره و از بازی پاک میشه !

پس بهترین درجه ی سختی soft که باعث میشه اعصابتون تو بازی خرد نشه !

در مورد ساخت دنیا هم تنها توضیح اینه که میتونید در 3 سایز کوچک متوسط و بزرگ دنیای مورد نظرتون رو ایجاد کنید
    و فرقشون هم اینه که دنیا با سایز بزرگ 3 برابر از دنیای کوچک بزرگتره و دنیای متوسط 2 برابر دنیای کوجک مثلا:
    دنیای کوچک 1 کیلومتر دنیای متوسط 2 و دنیای بزرگ 3 کیلومتر

همه کارهایی که در یک دنیا انجام میدید و ایتم هایی که همراه دارید ذخیره میشوند به شرطی که از گزینه save & exit برای خروج استفاده کنید.

3-مشخصات یک کارکتر و منوها :

1-HP یا میزان سلامتی : تو بازی شکل جونتون به صورت قلب نشون داده میشه و مقدار اولیه ش 100تاست و
    با استفاده کردن از کریستال های زندگی(life criystal) می تونید ماکزیمم جونتون رو به 400 برسونید.

2-MANA یا میزان جادو : اول بازی مقدار خط جادوتون صفره و برای اینکه زیادش کنید باید ستاره هایی که هر
    شب از اسمون سقوط میکنند رو جمع کنید و با ترکیب کردن هر 10 تا یه mana crystal بسازید و با مصرف هر
    mana crysta 20 تا به خط جادو اضافه کنید و نماد خط جادو تو بازی ستاره های بنفشه و ماکزیمش 200تاست و
    برای استفاده از ایتم های جادویی بهش نیاز دارین.

3-نوار استفاد : یه سطر 10 خونه ای گوشه سمت چپ تصویر وجود داره و با موس و یا کلیدهای 0-9 میتونید
    خونه ی مورد نظر رو انتخاب کنید . برای استفاده از هر ایتم باید اون رو در یکی از این 10 خونه بزارید و اگر ایتم
    قابل استفاد باشه میتونید ازش استقاده کنید.

4-وسایل یا جیب یا کوله پشتی ! : با زدن کلید ESC میتونید ایتم هایی که به همراه دارید رو بیبنید.
    ظرفیت کل کوله پشتی 40 تا خونست که 10 تاش جزء نوار استفادست .سمت راست این 40 تا 8 تا خونه ی
    کوچیکتره که 4 تاش محل قرار دادن مهمات مثل تیر تیرکمان و گلوله ی تفنگ و 4 تای دیگه کیف پول شماست که پولتون رو در اون نگهداری میشه .
    اخرین نکته آیکن سطل اشقاله که اگر هر ایتمی رو خواستید دور بندازید میشه از این ابزار استفاد کرد که باید ایتم مورد نظر رو بکشید و رو این ایکون بندازین.

5-نوار ساخت و ساز : برای ساخت هر چیزی در بازی اول باید کلید ESC رو بزنید تا نوار ساخت و ساز رو ببینید
    که محلش زیر کول پشتیه اگر ایتم های مورد نیاز برای ساخت ایتم جدید رو داشته باشید و کنار دستگاه مورد
    نیاز برای ساخت باشید میتونید با کلیک روی شکل ایتم در این نوار اون رو بسازید و برای جابجایی بین ایتم های
    قابل ساخت از کلید میانی یا همون قلتک موس استفاده میکنیم . اگر نتونستید بعضی ایتمها رو بسازید دلیلش
    یا نداشتن مواد اولیه کافیه و یا نبودن شما کنار دستگاه مورد نیاز و یا هر دو دلیل با هم .

6- محل زره و لباس : با زدن کلید ESC میتونی زیر نوار جونتون محل قرار گیری زره و لباس رو ببینید در کل 6 تا خونست
    سه تاش به اسم Equip و 3 تا به اسم Social . ایتم هایی که قابل پوشیدن هستن رو اگر در قسمت Equip قرار
    بدین میتونید از تمام مزایاشون استفاده کنید مثلا" یه زره اگر در این قسمت قرار بگیره به شما دفاع یا دیگر
    قابلیت های مفید اضافه میشه اما اگر همون زره رو در جاهای Social بزارید هیچ قابلیت مفیدی و دفاعی به
    شما نمیده و فقط اون ایتم برای زیبایی به کار میره و در کل هر ایتمی در Social قرار بگیره یه پوسته یا شکل
    ظاهری برای کارکتر شما میشه و اگر بخواهید از اون ایتم استفاده کاربردی بکنید باید در محل Equip قرارش
    بدین. همچنین تو بازی لباس هایی که فقط جنبه ی تزئینی دارند با نام Vanity Item نمایش داده میشن.

خوب دوستان پس زرهتون رو بزارید در Equip و لباس هاتون رو در Social

7-تجهیزات(Accessories) : این قسمت زیر محل لباس و زره قرار داره و داری 5 تا مکان هسته در بازی یه سری
    تجهیزات وجود داره که قابلیت ها یا توانایی خاصی رو به کارکترتون میدن مثل ساعت , کفش دو , عمق سنج , کفش شنا و...
    در بازی تعداد زیادی تجهیزات وجود داره و به دلیل اینکه 5 تا مکان بیشتر وجود نداره شما باید در انتخابشون کاملا" دقت کنید.

نکته ی دیگه این که کنار نوار تجهیزات میزان دفاع شما رو هم مینویسه و معیار دفاع هم اینطوری محاسبه میشه
    که به ازای هر 2 دفاع وقتی شما در بازی صدمه میبینید یکی از شدت صدمه کم میکنه و یعنی دفاع تقسیم بر 2 منهای میزان صدمه
    پس سعی کنید همیشه دنبال زره های بهتر باشید تا جنگیدن براتون ساده تر بشه

خوب خسته نباشید ! فکر کنم این اموزش یه 2 ساعتی وقت برد امیدوارم مفید باشه
    دستت درد نکنه اگه میشد 10000 تا تشکر میزدم برات !
    من امدم
    الان نتم وصل شد !
    پول نداشتم شارز کنم !

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

من رفتم تا ته جنگل یه دریاچه بود رفتم توش یهو یه کوسه منو دنبال کرد . امودم بیرون این خفاش ها نمیدونم از کجا پیداشون شد. منو کشتن.
    رفتم از یه معدن چی دو تا دینامیت گرفتم . انداختم تو خونه . ( تون خونه که پر از مشعل بود) . نصف خونه ترکید با اون تخت پاد شاهی

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

من میخام سرور بزنم. با گیم رنجر امتحان کردم . دیدم کسی نمی تونه کانکت بشه. . حتما باید کانکشنم رو مودم باشه.
    اره منم دیروز رفتم منو کوسه کوفت کرد !
    2باره رفتم انتقام گرفتم بعد رفتم توی اب ببینم اون ورش چییه قرق شدم !

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

1 صفحه پر کردم ببخشید !

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

خوب یک شب که هزار شب نمیشه...بیاین اینم سرور :
    188.126.154.130
    7777
    سرور نی

2. 3 کاربر از Babri_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من خرچنگ با یه هزار پای گنده و دراز کشف کردم. از زیر خاک میومد بیرون هی منو میزد اخر مردم . برید تا ته مپ بگردید (بیابون . جنگل . کوه . دشت . دریا . و...)

4. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دستت درد نکنه اگه میشد 10000 تا تشکر میزدم برات !

خواهش میکنم دوست عزیز

به زودی بقیشم مینویسم

اره منم دیروز رفتم منو کوسه کوفت کرد !
    2باره رفتم انتقام گرفتم بعد رفتم توی اب ببینم اون ورش چییه قرق شدم !
    این کوسه یکی از خطرناکترین موجودات بازیه تا اسلحه و زره خوبی ندارین پا تو دریا نزارید !
    اونور اب خبری نیست دو طرف دنیا دریا وجود داره و خیلی هم دریاش بزرگ نیست
    بهترین چیزی که تو دریایست جعبه ی گنج که ایتمهای قابل قبولی داره

دوستان من خرچنگ با یه هزار پای گنده و دراز کشف کردم. از زیر خاک میومد بیرون هی منو میزد اخر مردم . برید تا ته مپ بگردید (بیابون . جنگل . کوه . دشت . دریا . و...)
    خرچنگ فقط تو دریا وجود داره تا اونجا که من فهمیدم موجود بی خاصیتییه

اونی که شبیه هزارپا دیدی اسمش شیر مورچست تو بیابون پیداش میشه و بهت شن پرت میکنه و کلا" موجود کمیابیه !
    Last edited by AmatX; 11-11-2011 at 17:23.

6. 3 کاربر از AmatX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Babri_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سرورو بر پا کنید لطفا

8. 2 کاربر از Babri_ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من نصب کردم هر دوتا نرم افزارو ولی بازم اجرا نمیشه ارور :<<< unable to find a version of the run time to run this application

چکارش کنم !

10. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان من نصب کردم هر دوتا نرم افزارو ولی بازم اجرا نمیشه ارور :<<< unable to find a version of the run time to run this application

چکارش کنم !
    ارور ی میده ؟
    باید بعد اجرا کردن صبر کنی یه 10 ثانیه
    اگه نشد یه بار دیگه بازی رو دان کن نسخه قبل رو کامل پا ک کن

------------------------------------------------------------------
    میگم هر کی سرور میزنه با مپ adventur ی چیزی بزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اصلا نصب نشد فایل اجرایی همونی که گزاشتید این ارور رو میده

13. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اصلا نصب نشد فایل اجرایی همونی که گزاشتید این ارور رو میده
    NET
    نصب نشده دوباره نصب کن

15. 2 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببینم چیکار میشه کرد

17. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نچ نشد حتا خود بازی رو هم از جای دیگه ای دانلود کردم ولی بازم همون ارور رو میده
    من هر بازی رو که بخوام واقعا بازی کنم 500000000 ارور باید بده

19. 2 کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •