black.assassin عزیز , مرسی که سریع جوابمو دادین .
ولی دوستانی که از بازیه Borderland خوششون اومده باشه از این بازی هم خوششون میاد. مخصوصا من که تو borderland کاراکترمlevel 47 بود و بازی رو آنلاین هم تجربه کردم .
بازم تشکر از راهنماییت![]()
black.assassin عزیز , مرسی که سریع جوابمو دادین .
ولی دوستانی که از بازیه Borderland خوششون اومده باشه از این بازی هم خوششون میاد. مخصوصا من که تو borderland کاراکترمlevel 47 بود و بازی رو آنلاین هم تجربه کردم .
بازم تشکر از راهنماییت![]()
دوستان کسی جواب سوال ما رو نمیدونه؟
ضمن
گرافیکت چنده؟؟
در ضمن در catalyst تنظیمات را مثل توضیحاتی که دادم بکن ببین درست میشه؟
اگر برات مقدوره پچ 1 گیگی رو نصب کن اون مشکلات مربوط به گرافیک را حتی المقدور حل می کنه اما قبلش تنظیمات مربوط به catalyst رو تغییر بده (در یکی از پستهای قبلی بهترین حالت را گذاشتم)
دوستان دستتون درد نکنه درست شد![]()
Last edited by M3HRD@D; 01-11-2011 at 18:13.
بله حق با شماس. سلیقه ها فرق می کنه. برای این بازی هم فکر کنم مولتی بازی کرک شده یا قراره کرک بشه.![]()
دوستان من هر کرکی رو میریزم وقتی بازی رو اجرا میکنم یه لحظه موس میچرخه و هیچی نمیشه بعدش یعنی بازی میاد تو پروسس ها و بسته میشه اررور هم نمیده . چکار کنم ? کمک کنید لطفا :(
روی 7 نصب کن![]()
سلام و درود بر همه!
واقعیتش این گیم Bethesda Softworks هم مثه بقیه گیماش با مشکل فراوان گرافیکی همراهه ولی یادمه تو brink واسه حل این مشکل از کامنت rshadows_0 استفاده می کردیم ، نمی دو نم این هم اونطور بشه یا نه ولی تست کنی بد نیست ،چون تو مال من که nvidia 320m notebook اینطور نشده!
یا حق!
Last edited by exipser; 02-11-2011 at 11:47.
دوستانی که مشکل دیر لود شدن دارند توجه کنند من در قسمت settings بخش video اون گزینه سوم رو خاموش کردم (anti alasing )رو میگم ، بازی فوق العاده با کیفیت و روان شد . بقیه هم تست کنند شاید جواب داد.
Last edited by exipser; 02-11-2011 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)