سلام. بچه ها هیچ بازیکنی رو با قیمت پایین نمیتونم بخرم چرا؟؟؟؟
مثلا تیمم رئاله ولی بازیکنارو با قیمت 20 میلیون به بالا باید بخرم که علامت تعجبم میزاره جلو انتقاله.....
سلام. بچه ها هیچ بازیکنی رو با قیمت پایین نمیتونم بخرم چرا؟؟؟؟
مثلا تیمم رئاله ولی بازیکنارو با قیمت 20 میلیون به بالا باید بخرم که علامت تعجبم میزاره جلو انتقاله.....
Last edited by p_p_k; 11-03-2012 at 12:05.
سلام
من یه مشکل دارم ... اونم اینه که نسخه ای که دانلود کردم زبان انگلیسی نداره و روسی هست
اگه میشه لطف کنید پک زبان انگلیسیشو واسم قرار بدین ... آخه هرچی گشتم پیدا نکردم![]()
سلام. بچه ها من اول فیفارو که نصبیدم نشانه گر موس داشت و منوهاش پیدا بود..... ولی ویندوز عوض کردم دوباره که نصب کردم نشانه گر موس نداره و منوهاش پیدا نیست...... باید موسو تکون بدم تا منوها رنگی بشه و روشون کلیک کنم..... مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟ نمیشه کاری کرد نشانه گر داشته باشه؟؟؟؟؟
اول بازی که میخواد شرو شه فک میکنم باید 3 تا 3 تا عکس بازیکنارو بیاره رو صفحه که ماله من صفیده و اونجا هم که مینویسه please any key صفحه کامل سیاست....بعدم که موس نداره....
Last edited by p_p_k; 12-03-2012 at 10:16.
وقتی مربی یه تیم ثروتمند مثل رئال باشی وقتی میخوای از یه تیم دیگه بازیکن بخری به قیمت پایین راضی نمیشن!
دو حالت میتونی با همون قیمت بخری
بازیکنایی که تو لیست فروشن رو بخری که حتی میتونی ارزونتر هم بخری
یکی از scout های تیم رو بفرستی با بازیکن مورد نظر صحبت کنه تا متقاعدش کنه اون بازیکن هم با باشگاه صحبت کنه و بزارنش تو لیست فروش و با همون قیمت بخریش![]()
کسی میدونه چطوری میشه تیمهای ملی رو کادر مربیگریشونو درست کرد؟
کادر مربی گریشون که تکمیله
دقیقا منظورتون چیه
من چند وقته اینجا نبودم..کشف جالبی کردم..تا حالا به خواص فایل config.big در محل نصب بازی پی بردید؟ اگه نه حتما یه سری بهش بزنید..میتونید یه سری از تنظیمات، توی 3d رو عوض کنید تا بازی طبیعی تر بشه..
این فایلی که گفتی رو با چه برنامه ای میشه باز کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)