تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 78 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام

خلاصه و مفید : برای خیلی از افرادی مثل من سخت هست که تمام جزئیات و مطالبی که به راحتی در اینترنت یافت میشه رو دوباره و از ابتدا تایپ کنند

امروزه واقعا فراوانی اطلاعات هست . یعنی چی ؟ یعنی اینکه یه زمانی ما میخواستیم بریم تو بورس سرمایه گذاری کنیم به هرکس میگفتی بهت میخندید میگفت میخواهی بری شرکت های هرمی ثبت نام کنی !!!! این رو میتوانید از کسانی که مدتها در بورس فعال هستند سوال کنید - اگر بخواهم از سوتی ها و کارهایی که برای فهمیدن یک مطلب بسیار ساده انجام دادم رو بگم دیگه نباید پام رو تو اینترنت بگذارم

اما الان پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها دارن تحلیل بورس میکنند امروزه کتابهای بسیار زیاد و مفیدی ، سی دی های اموزشی ، کلاس های فراوان ، دست نوشته هایی که طی سالها زحمت بدست اومده به صورت رایگان در اینترنت موجود هست

اگر واقعا میخواهید سرمایه گذاری کنید کمی نیز خود تلاش کنید با خواندن 40 50 صفحه قول میدم خیلی از سوالات شما پاسخ داده خواهد شد مفاهیم بورس و ورود به بازار اصلا کار سختی نیست به هیچ عنوان فرمول های سنگین محاسباتی و . . . . ندارد خیلی ها رو میشناسم که اصلا از مفهوم بورس و سرمایه گذاری اطلاعی ندارند و دارن سهام خرید و فروش میکنند سود مناسبی هم بدست اوردن

اما اون که اطلاعات داره دانش داره راه براش کمی روشن تر و مناسب تر هست

فقط کافیه از عمو گوگل سوال کنید بورس ببین چقدر اطلاعات برات میاره
    ممنونم دوست عزیز
    اتفاقا من هم عمو گوگل رو میشناسم چندین چندتا سایت بورس رو هم رفتم و جز فورتیز مرورگرم قرار دادم یه سری مطالب رو هم خوندم
    نزدیکه به دو گیگ اطلاعات در مورد بورس رو از سایت تالار مجازی بورس فایل های صوتی و تصویری رو دانلود کردم
    یه سری از این فایل ها رو هم گوش کردم یه سری اطلاعات هم دستم اومده

اما سوال من کلی بود؟!!!!

مثلا یه سری پیشنهاد و نکات که برای وارد شدن به بورس ؟!!!
    تجربه دوستانی که مثل من برای اولین بار میخواستن وارد بورس بشن
    یه همچین دیدی رو میخواستم داشته باشم
    Last edited by shahin666; 19-10-2013 at 20:10.

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    اتفاقا من هم عمو گوگل رو میشناسم چندین چندتا سایت بورس رو هم رفتم و جز فورتیز مرورگرم قرار دادم یه سری مطالب رو هم خوندم
    نزدیکه به دو گیگ اطلاعات در مورد بورس رو از سایت تالار مجازی بورس فایل های صوتی و تصویری رو دانلود کردم
    یه سری از این فایل ها رو هم گوش کردم یه سری اطلاعات هم دستم اومده

اما سوال من کلی بود؟!!!!

مثلا یه سری پیشنهاد و نکات که برای وارد شدن به بورس ؟!!!
    تجربه دوستانی که مثل من برای اولین بار میخواستن وارد بورس بشن
    یه همچین دیدی رو میخواستم داشته باشم
    دوست عزیز از اون دو گیگ وقتی استفاده ای نمیشه به درد نمیخوره دگه
    ولی به صورت کلی نظر من اینه که شما با تحلیل تکنیکی رو یاد بگیرید و با 500000 تومان سرمایه گذاری رو شروع کنید وقتی حرفه ای شدید افزایش سرمایه بدید انشااله که موفق میشید

3. 2 کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببینین دوست گرامی
    تقریبا دوستان جوابه شمارو دادند
    شما نمیتونین تجربه کسی که تو بورس 5سال فعالیت کرده را یه هفته ای بدست بیارم!شما باید وارد بشین ضرر بکنید از شکست درس بگیرید تا موفق بشید اینکه شما فکر کنید اگه تجربه ی اقای x میتونه به شما کمک کنه که اصلا ضرر نکنید کاملا اشتباه است!
    فقط توصیه من به شما برا شروع اینه که با کارگزاری مفید کار کنید اونم بخاطر مزیت هایی که برا سهام داراش قایل شده!
    موفق باشید

5. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

شما ميتوني اول تو دوره هاي آموزشي بورس شركت كني و با مقدماتش آشنا بشي بعد مطالعه كني و وارد بورس بشي.الان هرچقدر هم مطالعه كني چون پيش زمينه قبلي نداري درست متوجه نميشي
    نگران مخارج كلاس هم نباش.خيلي از موسسه ها تا مدتي دانشجوهاشونو از نظر خريد و فروش ساپورت ميكنن و تو اين مدت احتمالش هست كه بتوني حتي چند برابر اين هزينه ها رو جبران كني

منم مثل تو اولش خيلي در مورد بورس مطالعه كردم.كلي مطلب دانلود كردم و توي بورس مجازي هم كار ميكردم ولي همش امتيازم منفي بود
    آخرش رفتم يك آموزشگاه و وقتي به كمك اونها وارد بورس شدم تازه فهميدم بايد چيكار كنم
    Last edited by iman_s; 20-10-2013 at 14:35.

7. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیزی که بنده رو راهنمایی کردن

شما ميتوني اول تو دوره هاي آموزشي بورس شركت كني و با مقدماتش آشنا بشي بعد مطالعه كني و وارد بورس بشي.الان هرچقدر هم مطالعه كني چون پيش زمينه قبلي نداري درست متوجه نميشي
    نگران مخارج كلاس هم نباش.خيلي از موسسه ها تا مدتي دانشجوهاشونو از نظر خريد و فروش ساپورت ميكنن و تو اين مدت احتمالش هست كه بتوني حتي چند برابر اين هزينه ها رو جبران كني

منم مثل تو اولش خيلي در مورد بورس مطالعه كردم.كلي مطلب دانلود كردم و توي بورس مجازي هم كار ميكردم ولي همش امتيازم منفي بود
    آخرش رفتم يك آموزشگاه و وقتي به كمك اونها وارد بورس شدم تازه فهميدم بايد چيكار كنم

ممنون همشهری البرزستانی از راهنمایی تون
    راستش من چون الان دارم 3 روز در هفته کلاس شبکه میرم دیگه فکر نمیکنم وقت کنم کلاس های بورس رو هم برم
    حالا اموزشگاهی که شما رفتید تو کرج هست؟!! بعد چند وقت رفتید و الان نتیجه داده ؟!!!

البته درسته خیلی بهتر هست که با یه مقدماتی آشنا بشم و با یه دیدی وارد بورس بشم ولی فکر میکنم خیلی شاید زمان بر بشه
    نمیدونم ولی گفتم اگر اولین کار رو انجام بدم یعنی وارد بورس بشم حالا اولش با پول کمک مثلا 500 تا 1 میلیون هم شروع کنم میشه به مرور زمان اطلاعات بیشتری پیدا کرد و موفق بود
    یک از آشنایان هست که چندین سال هست تو کار خرید و فروش بورس هست و از من اطلاعات بیشتری داره و همیشه تو بورس هست و منم میخوام وقتی وارد بورس شدم در کنار ایشون از اطلاعات شون استفاده کنم

9. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آره آموزشگاه تو كرج رفتم.چندتا آموزشگاه هست.آموزشگاهي كه من رفتم دوره مقدماتي و تحليلي بنياديش يكماه طول كشيد ولي دوره تحليل تكنيكالش به حد نصاب نرسيده و فعلن لنگ در هواييم
    چند تا آمورشگاهي هم كه من آمار گرفتم كلاساشون پنج شنبه و جمعه بعد ازظهر هست.از طريق استادمون كه توي كارگزاري كار ميكنه كدبورس و آنلاين گرفتيم.خودش هم واسه خريد راهنمايي كرد و تو يكماهه به سود خوبي رسيدم
    الان هم قبل از خريد و فروش باهاش مشاوره ميكنم
    با هرچقدر هم بخواي ميتوني شروع كني.فرقي نداره چه 100 هزار تومن چه يك ميليون چه 10ميليون

11. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آره آموزشگاه تو كرج رفتم.چندتا آموزشگاه هست.آموزشگاهي كه من رفتم دوره مقدماتي و تحليلي بنياديش يكماه طول كشيد ولي دوره تحليل تكنيكالش به حد نصاب نرسيده و فعلن لنگ در هواييم
    چند تا آمورشگاهي هم كه من آمار گرفتم كلاساشون پنج شنبه و جمعه بعد ازظهر هست.از طريق استادمون كه توي كارگزاري كار ميكنه كدبورس و آنلاين گرفتيم.خودش هم واسه خريد راهنمايي كرد و تو يكماهه به سود خوبي رسيدم
    الان هم قبل از خريد و فروش باهاش مشاوره ميكنم
    با هرچقدر هم بخواي ميتوني شروع كني.فرقي نداره چه 100 هزار تومن چه يك ميليون چه 10ميليون
    سلام خوبی برادر شما تحلیل بنیادیت اوکیه دادا؟ اگر هستی با هم کار کنیم تحلیل تکنیکیش با من البته اگر مایلی اگرم از استادت راهنمایی بگیری که خیلی عالی میشه مرسی

13. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

چون رشتم حسابداري نبود زياد علاقه اي به بنيادي ندارم.حوصلم نميشه هي با اعداد كار كنم
    بيشتر به تكنيكال علاقه دارم.استادم خودش بنيادي خيلي قويه ولي چون تو كارگزاري كار ميكنه وقت آزاد زيادي نداره
    Last edited by iman_s; 22-10-2013 at 13:56.

15. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باتوجه به برگشت مپنا و بازگشت به بالای 700 خرید ان در این قیمت مناسب میباشد
    هدف اول میان مدت1000 میباشد

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان از اونجایی که تجربه ای در بورس ندارم به نظرتون بهتره از طریق صندوق های سرمایه گذاری اقدام کنم دیگه درسته ؟
    به نظرتون صندوق رفاه برای این کار خوبه ؟ مطمئنه ؟ از اونجایی که تو شهر ما ( ارومیه ) صندوق رفاه نیست چیکار میشه کرد ؟ تو تبریز هست میتونم اونجا باز کنم ؟
    این صندوق ها چقدر سود برای خودشون بر میدارن ؟ برای من چقدر تفاوت قیمت وجود داره ؟ محسابه سودشون درسته ؟ یا کلک در میارن ؟
    ممنون
    Last edited by ittools; 25-10-2013 at 18:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •