تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 25 اولاول ... 1319202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 247

نام تاپيک: تاپیک LED HX-925 سونی

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز حالا این روش share آموزش شو از کجا باید پیدا کرد؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزيز ايا ازهمين لينك براي اپديت hx925با سايز 55اينچ استفاده ميشه يا بايد دراينك نسبت به سايز جستجوي تازه اي كرد اگه مرحمت نموده جواب دهيد ممنون ميشم البته من ناشي هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فرکانس 578 رو دستی اسکن کنید میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام ...... از دوستان کسی پایه ریلی 46 hx 925تو تهران سراغ داره ...ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منم مدل HX 925 دارم اما حالت پهلو به پهلو یا بالا پایین واسم غیر فعاله و فقط شبیه سازی شده فعاله ... نمیدونم چیکار کنم ... تلویزیون فقط موقعی 3D میشه که سیگنال تشخیص بده درصورتی که قبلا اینجور نبود... حالا من میخوام با ماهواره شبکه 3D رو که پهلو به پهلو هست 3بعدی ببینم اما این غیر فعال شده نمیشه .... تورو خدا راهنمایی کنین این همه پول تلویزیون دادم اما ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منم مدل HX 925 دارم اما حالت پهلو به پهلو یا بالا پایین واسم غیر فعاله و فقط شبیه سازی شده فعاله ... نمیدونم چیکار کنم ... تلویزیون فقط موقعی 3D میشه که سیگنال تشخیص بده درصورتی که قبلا اینجور نبود... حالا من میخوام با ماهواره شبکه 3D رو که پهلو به پهلو هست 3بعدی ببینم اما این غیر فعال شده نمیشه .... تورو خدا راهنمایی کنین این همه پول تلویزیون دادم اما ....
    برای من هم اینطوریه. کسی هست راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام تو این tv چی ها هست
    مثلا پایه آلومنیمی هست یا نه عینکها چه مدلی هستند
    دوربین داره یا نه
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصدخریداین تلویزیون رودارم بانه کسی روپیداکردم که میگه اصل ژاپن این تی وی رو به صورت محدودواردکرده وباختلاف قیمت 600 تومان بالترمی فروشه آیااین تی وی اصل ژاپن روهم داره؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برای من هم اینطوریه. کسی هست راهنمایی کنه؟
    دوستان این قانونشه --اشتباه میکنید در حالتی که داره تصویر معمولی نشون میده فقط میتونید شبیه سازی را فعال کنید --مشکلی نیست

سلام تو این tv چی ها هست
    مثلا پایه آلومنیمی هست یا نه عینکها چه مدلی هستند
    دوربین داره یا نه
    مرسی
    برای من پایه الومینومی و عینکها از نوع br250 شارژی با usb هستند --دوربین نبود --بودنش هم فایده ای نداره چون همه برنامه هاش فقط با اینترنت کاره میکنه که برای ما بسته هستند

سلام دوستان
    من قصدخریداین تلویزیون رودارم بانه کسی روپیداکردم که میگه اصل ژاپن این تی وی رو به صورت محدودواردکرده وباختلاف قیمت 600 تومان بالترمی فروشه آیااین تی وی اصل ژاپن روهم داره؟
    نظز منو میخوای سامسونگ سری 8 یا 9 بخر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سامسونگ باگارانتی سام سرویس بگیرم یابرم ازبانه کره ایش روبگیرم؟ میگن ال جی هاچینی شدن تازگی هاایراداتشون زیادشده. واقعاً دیگه من موندم چی بخرم؟ باگارانتی ایران بخرم میگن درایران تولیدمیشن. توروخداکمکم کنین تا 5 میلیون می تونم هزینه کنم چی بخرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •