سلام دوست عزيز ايا ازهمين لينك براي اپديت hx925با سايز 55اينچ استفاده ميشه يا بايد دراينك نسبت به سايز جستجوي تازه اي كرد اگه مرحمت نموده جواب دهيد ممنون ميشم البته من ناشي هستم![]()
فرکانس 578 رو دستی اسکن کنید میاد
سلام ...... از دوستان کسی پایه ریلی 46 hx 925تو تهران سراغ داره ...ممنون میشم.
تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منم مدل HX 925 دارم اما حالت پهلو به پهلو یا بالا پایین واسم غیر فعاله و فقط شبیه سازی شده فعاله ... نمیدونم چیکار کنم ... تلویزیون فقط موقعی 3D میشه که سیگنال تشخیص بده درصورتی که قبلا اینجور نبود... حالا من میخوام با ماهواره شبکه 3D رو که پهلو به پهلو هست 3بعدی ببینم اما این غیر فعال شده نمیشه .... تورو خدا راهنمایی کنین این همه پول تلویزیون دادم اما ....![]()
برای من هم اینطوریه. کسی هست راهنمایی کنه؟
سلام تو این tv چی ها هست
مثلا پایه آلومنیمی هست یا نه عینکها چه مدلی هستند
دوربین داره یا نه
مرسی
سلام دوستان
من قصدخریداین تلویزیون رودارم بانه کسی روپیداکردم که میگه اصل ژاپن این تی وی رو به صورت محدودواردکرده وباختلاف قیمت 600 تومان بالترمی فروشه آیااین تی وی اصل ژاپن روهم داره؟
دوستان این قانونشه --اشتباه میکنید در حالتی که داره تصویر معمولی نشون میده فقط میتونید شبیه سازی را فعال کنید --مشکلی نیست
برای من پایه الومینومی و عینکها از نوع br250 شارژی با usb هستند --دوربین نبود --بودنش هم فایده ای نداره چون همه برنامه هاش فقط با اینترنت کاره میکنه که برای ما بسته هستند
نظز منو میخوای سامسونگ سری 8 یا 9 بخر
سامسونگ باگارانتی سام سرویس بگیرم یابرم ازبانه کره ایش روبگیرم؟ میگن ال جی هاچینی شدن تازگی هاایراداتشون زیادشده. واقعاً دیگه من موندم چی بخرم؟ باگارانتی ایران بخرم میگن درایران تولیدمیشن. توروخداکمکم کنین تا 5 میلیون می تونم هزینه کنم چی بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)