سلام این چندمین بار هست میپرسم بازی برا من کنده فکر نکنم مشکل از سیستم باشه در ضمن اتفاقی تو بعضی بازیا سرعت میره بالا کسی راحلی داره ممنون میشم ارائه بده....
VGA 460GTX
RAM 4GB AP
CPU AMD 630X4
سلام این چندمین بار هست میپرسم بازی برا من کنده فکر نکنم مشکل از سیستم باشه در ضمن اتفاقی تو بعضی بازیا سرعت میره بالا کسی راحلی داره ممنون میشم ارائه بده....
VGA 460GTX
RAM 4GB AP
CPU AMD 630X4
Last edited by mrbahram; 04-10-2011 at 18:58.
گزينه vsync رو از ستينگ بازي غير فعال کنيد و از کنترل پنل کارت گرافيک فعالش کنيد
به مسير زير برويد
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنيد و ادرس فايل اجرايي فيفا رو بديد
بعد از گزينه هاي پايين triple buffering و vertical sync رو آن کنيد و apply رو بزنيد
راه حل بعد هم اينه
فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
اقا یک دنیا ممنون.........ردیف شد واقعا
میشه بیشتر توضیح بدین لطفا؟
آقا این nvidia physx رو ati هم می جوابه؟
نه داداش. ati هم یه تکنولوژی دیگه داره که الان اسمش یادم نمیاد حتی یه ذرش که می تونم بگم یه سرو گردن بالاتر از فیزیکه اما بازیای کمی ساپورتش می کنن .
Eh
منم GTX460 دارم واسه من تیک های ریز داره نکنه از گرافیکمون باشه تازه میخواستم برم cpu بخرم!
کنده یعنی چی؟ بزارش رو فست خب
ممنون از آموزشتون
درست شد
ولی بازیم وقتی فیفا کانفیگ اجرا نشه نمیتونم دکمه های بازیو عوض کنم
Last edited by gigi_alex; 04-10-2011 at 22:31.
بازی واسه من خیلی تیک داره کسی میدونه باید چیکار کنم من pes 2012 رو رو گرافیک آخرش بدونه تیک بازی میکنم ولی fifa واسم تیک داره هیچ فرقی هم نداره گرافیک کم و زیادش واسم تیک داره خیلی زیاد اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه
ممنون
(ATI HD5450 کارت گرافیکم و 3gig رم)
یکی لطف کنه بره توی این مسیر و این فایلو اپلود کنه
البته اگه تنظیمات کیبورد رو درست کرده
اینجوری تنظیم کنید بعد برام آپلود کنید
پاس کوتاه : S
پاس تو عمق : E
سانتر : A
شوت : D
سرعت : W
سوئیچ پلیر : Q
ممنون میشم انجام بیدید بعد برام آپلود کنید
اینم مسیر و اسم فایل
My Documents > Fifa 12 > buttonDataSetup.ini
وقتی تنظیماتو درست عوض کردید این فایل رو برای من آپلود کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)