در پست دوم تاپیک توضیح دادم ، مطالعه فرمایید.
در پست دوم تاپیک توضیح دادم ، مطالعه فرمایید.
امروز من از یه مغازه ی دیگه هم سوال کردم قیمت پایه رو گفت 1تومن اونم گفت بیشتر از 100 تومن اختلاف ندارن...
اینجا هم که زده 1300 32 گیگشو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که هرجایی پرسیدم پایینه ۱۴۵۰ نمیگفتن
سلام
اقا مم ترتيبه تماس ها و اس ها مرتب نيست بنا به تاريخ و زمان ، بايد كدوم كار رو انجام بدم تا درست بشه
با سلام
تاریخ و ساعت خود گوشی تنظیم هست؟
موفق باشید.
گوشی های عرضه شده(به جز آمریکا) دارای سیری آقا هستن یا خانوم؟
سیری یه نرم افزار خیلی قوی است که فعلا نسخه ی بتا این نرم افزار وارد بازار شده که امکانات زیادی داره مثلا می تونید به صورت صوتی بگویید وگوشی بنویسه و با گفتن نام هتل و... در عرض چند ثانیه روی نقشه آن مکان را پیدا کنه و دستور آشپزی داره وخیلی امکانات دیگه...
دوسته عزیز مگه اینکه شما بیکار باشد تو خونه بشینید مشغول کار کردن با SIRI بشید وگرنه تو خیابون شما که با دوستتون انگلیسی نمی حرفید که مثلا فلان روز بیا ببینمت که سیری بشنوه و اونو ثبت کنه و یا اینکه سرعت اینترنت تو ایران انقی زیاد نیس که اون بلافاصله به نت وصل بشه و آدرس برگری رو به شما بده و درضمن آیا آدرس هتل ها های ایرانی و یا فروشگاه ها ثبت شدند تو سیستم مکان یاب جهانی ؟؟؟
فوثش اینه شما رو تختت دراز بکشی و شروع کنی باهاش حرف زدن که به فلانی اس بده و یا اینکه باهاش دردو دل کنی و سربه سرش بزاری
سلام
منم سوال هام داستان شده ها
اقا اين تماس دريافتي يا اس ها رو كه اسم نشون نميده و شماره رو نشون ميده و توي ليستا با هم فرق ميكنن ، توي ios 5 حل نشده ؟ راه حلي نيست ؟
ممنون
سایت اپل فروش مدل unlocked آیفون جدید را در فروشگاه ویژه آمریکا شروع کرد. حالا می توانید نسخه ۱۶ گیگابایتی را با قیمت ۶۴۹ و مدل ۳۲ را با قیمت ۷۴۰ و مدل ۶۴ گیگابایتی را ۸۴۹ دلار سفارش دهید. مدل آنلاک از شبکه جی اس ام در کشورهای مختلف دنیا پشتیبانی می کند و بنابراین می توانید این مدل را در ایران هم استفاده کنید.
منبع : نارنجی
16gb=649$
32gb=740$
64gb=849$
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)