بچه ها سلام علیک چطورید؟
این وضع فقط برای ما نیست بازی بزرگ وضعشون زیاد خوب نیست...ما که دیگه...
کلا بچه اگه می تونید بچه بیخیال مستقل بشید...![]()
بچه ها سلام علیک چطورید؟
این وضع فقط برای ما نیست بازی بزرگ وضعشون زیاد خوب نیست...ما که دیگه...
کلا بچه اگه می تونید بچه بیخیال مستقل بشید...![]()
ادم واقعا نا امید میشه از بازیسازی ...
بیخیال بعید میدونم بنیادم کاری کنه ... :((
اخرش مجوعه رو میندازیم سطل اشغال و این میشه پایان کار ما ... :(((
در نا امیدی بسی امید است ! چه زود نا امید میشید . اینجوری که به هیچ جا نمیرسید ! جای من بودید چی کار میکردید ؟
یجوری میگی جای من بودید انگار کشتیات غرق شدندر نا امیدی بسی امید است ! چه زود نا امید میشید . اینجوری که به هیچ جا نمیرسید ! جای من بودید چی کار میکردید ؟
من به احسان گفته بودم اینجوری فایده نداره باید چند نفری یک بازی بسازیم که حداقل یه دونه خیلی خوبش تو مجموعه باشه,ولی تونست قانعم کنه که بیخیال شم
گفتم چند تا بازی رو بندازیم بیرون همه اومدین گفتین نه نمیشه و از این حرفا,به همونایی که بازی سطح پایینای مجموعه رو ساختن برید بگید از اگر بازی بهتری دارن بدن جایگزین بشه,کلاً مجموعه باید بهتر بشه وگرنه نمیشه فروخت.
در ضمن بازی کلاً تو ایران عرضه بشه به سود دهی میرسه خیال همتون راحت,فقط بحث اینه که سود کم و زیاد داره که مثلاً برای این مجموعه حداقل سود میمونه براش.
انقدر من وضعیتم نا جوره که نگو کاش کشتی داشتیم تا غرق نشده بود یه کارایی میکردیم !
ولی همیشه امید هست . خدا بزرگه .
اگرم میبینی یهویی بد اخلاقی میکنم یه چی میگم شما یا بچه ها ناراحت میشن باور کن اعصابم به هم ریخته !![]()
نه بابا چرا آخه ؟! یه کار رو ادامه بدی حتما موفق میشی .
آخه مگه چند درصد از بازی سازا تونستن موفق شن؟!!![]()
آمار ندارم ولی اگه کنه باشی !و بچسبی به کار موفق میشی .
دوستان به خداوندی خداوند این نگفتم که نامید بشید.
اما جدی میگم باهام کار کنید و ایده جدید کار کنید.
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
کلا فقط میگم:
عبارت من یک بازی رو ساختم رو کلا فرمواش کنید و بگید من و ... و ... و n این بازی رو ساختیم در ذهنتون قرار بدید.
من که فعلا بازی رو بی خیال شدم تا کی دوباره شروع کنم خدا داند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)