باشه ممنون
همشون تقریبا نزدیکن ....
جهاد دانشگاهی چه فرقی با غیر انتفاعی داره؟! اصلا با هم فرق دارن؟
یه سوال دیگه با 19-20 هزار احتماله قبولی هست؟ اگه هست کجا؟
سخت
متوسط
آسان
باشه ممنون
همشون تقریبا نزدیکن ....
جهاد دانشگاهی چه فرقی با غیر انتفاعی داره؟! اصلا با هم فرق دارن؟
یه سوال دیگه با 19-20 هزار احتماله قبولی هست؟ اگه هست کجا؟
دوست عزیز غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی زیر نظر سازمان جهاد دانشگاهی می باشد.
بعدیه با این رتبه قبول شد من بیشتر از 15000 قبولی ندیدم.
.................................................. .......
آخرین رتبه قبولی دانشگاه ها... سال 88
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
خواهشا راهنماییم کنید...
من در گرایش الکترونیک رتبه 230 رو آوردم...
تو این رشته واسه زن ها روزانه و شبانه دو تا دانشکده بیشتر نداره
یکی دانشکده تربیت دبیر شریعتی تهران( روزانه 30 تا- شبانه 30 تا) =فقط زن
یکی هم آموزش عالی کازرون( روزانه 30 تا - شبانه 10 تا)= زن و مرد
بنظرتون روزانه یا شبانه این دو تا دانشکده قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آموزش عالی کازرون بدرد میخوره؟؟؟؟ یا بجای اون برم غیر انتفاعی پاسارگاد شیراز؟![]()
کسی از آموزشکده فنی ارک اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز
با رتبه 1995 احتمال قبولی تو دانشگاه غیر انتفاعی
اندیشمند لاهیجان
کار قزوین
و میرداماد گرگان چقدر هست؟
دوستان سعی کنین بر اساس علائق تون انتخاب رشته کنین نه بر پایه شانسی که برای قبولی دارین...
شما هم هر کدومشو که بیشتر دوس داری اول بزن
پ . ن :عطف به بند شماره 6
راهنمای انتخاب رشته
1 - توجه داشته باشد که دانشکده ها و آموزشکده های فنی شامل: شمسی پور تهران، شریعتی تهران، شهید باهنر شیراز، دارالفنون بجنورد، و همچنین دانشگاه شهید رجایی تهران که برای دوره شبانه اقدام به پذیرش دانشجو کرده اند، دارای شرایط خاصی ویژه دوره های تربیت معلم هستند و داوطلبان باید آگاهانه اقدام به انتخاب اینگونه مراکز بکنند. مثلا یکی از شرایط این مراکز نداشتن سن بالای 24 سال و یا شرط داشتن قد مناسب است! لطفا برای مطالعه دقیق این شرایط به دفترچه شماره 2 مراجعه کنید
2 - در صورتی که در دانشگاههای دور از شهر خودتان پذیرفته شوید، توجه داشته باشید که، شهریه دوره های شبانه یا غیر انتفاعی به همراه هزینه اسکان، غذا، رفت و برگشت و هزینه های جانبی دیگر ممکن است از شهریه دانشگاه آزاد نیز بیشتر شود. لذا اکیدا پیشنهاد میشود که دانشگاههای شهر خودتان را در اولویت انتخاب قرار دهید
3 - دانشجویانی که یک ترم از دوره تحصیلی کاردانی آنها باقی مانده و رتبه زیر ده هزار کسب کرده اند میتوانند به قبولی در تکمیل ظرفیت بهمن ماه امیدوار باشند.
4 - هیچ دانشگاهی را نمیتوان بهترین گزینه برای همه و یا بدترین گزینه نامید. مثلا برای شخصی که در تهران شاغل است، و نمیتواند به واسطه شغل خود تهران را ترک کند قطعا از بین غیر انتفاعی صدرا و دانشگاه زنجان برای وی غیر انتفاعی صدرا بهتر است لذا پیشنهاد میشود نسبت به شرایط خود تصمیم به اولویت بندی دانشگاهها نمایید.
5 - سهمیه بومی بین 60 تا 80 درصد برای دوره های شبانه اعمال میشود و دوره های روزانه و غیر انتفاعی سهمیه بومی ندارند.
6 - شهر هایی که اولویت بندی میکنید، فقط و فقط باید بر اساس علاقع اولیت بندی شوند. توجه داشته باشد که جلوتر زدن دانشگاههای سطح پایین به هیچ وجه شانس شما را برای قبولی بالای نمیبرد ( این تفکر اولویت بندی مربوط به دنشگاه آزد است )
7 - به کسانی که رتبه های 7 - 8 هزار به بالا آورده اند توصیه میشود با انتخاب اولویتهای روزانه و شبانه، شانس خود را کم و محدودتر نکنند زیرا با این رتبه ها حتی یک درصد هم شانس قبولی در روزانه یا شبانه وجود ندارد. پیشنهاد میشود حتی المقدور موسسات غیر انتفاعی بزرگ و معروف را نیز انتخاب نکنند و پس از انتخاب دانشگاههای شهر و استان خود، سایر اولویتها را برای موسسات غیر انتفاعی کوچک و تازه تاسیس کنار بگذارند.
منبع سایت کارشناسی
رتبه 1300 خواهشا به من بگید گرایش 3 اموزشکده خراسان مشهد یا شهاب دانش قم قبول میشم؟
Last edited by masih_ranjbari; 31-08-2011 at 23:49.
دوست عزیز با رتبه شما قبولی در شهاب دانش قم امکانپذیره.
سلام
اگر انتخاب رشته کنیم و غیرانتفاعی قبول شویم اما ثبت نام نکنیم آیا سال بعد مجاز به شرکت در آزمون نخواهیم بود؟
ممنون
با سلام
من می خواستم بدانم که در کنکور کاردانی به کارشناسی که دادم در رشته برق 6 گرایش دارد 1-الکترونیک 2-برق قدرت3-کنترل4-مخابرات5-انتقال و توزیع6-ICT
حالا در انتخاب رشته من مثلا مخابرات یا الکترونیک قبول شوم می توانم در کارشناسی ارشدبرم برق قدرت مشکلی پیش نمی آید و درسهای بیشتری نباید پاس کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه دستتون درد نکنه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)