یه مطلبی رو بگم برای اون دوستانی که میگن اگه این طرح اجرا شه سرعتمون میاد پایین و بدردمون نمیخوره و اینا ....
من خودم تا 3 ماه پیش سرعت روزانم 512 بود و شبانم 256،یعنی شبی 500 مگ
خیلی خیلی عقده داشتم واسه دانلود
.gif)
هرشب سیستم روشن،صدای فن....اصن یه وضعی،اعصاب آدم خورم میشد،اما چاره ای نبود،عطش استفاده از اینترنت که خودتونم مواجهش هستین
زد و یهو سرعتمون رو بالا کشید شرکت و روی 2 مگ بست،هم روز و هم شب،یعنی حدودا شبی 3.5 گیگ اگه سرور خوب باشه
یک ماه اول خودمو خفه کردم حدود 100 گیگ دانلود کردم،3 تا هارد دارم،250،500 و 640،یعنی بدونین که مشکلی هم از نظر نگهداری ندارم،فعلا جا هست
.gif)
اما...
الان واقعا عطشم کم شده،میرم رو سایت ها میگردم،اگه واقعا ببینم به چیزی نیاز دارم شب میزارم دانلود شه،اگرم نه که اصلا دانلود نمیکنم،اما قبلنا هرچیزی رو که میتونستم و امکانش بود دانلود میکردم
قضیه همونه که میگن هرچیزی بخوای جلوش رو بگیری،آدم بدتر میره دنبالش...،اینترنت هم تا وقتی محدود باشه،وحشتناک عطش وجود داره واسه دانلود،اما وقتی آزاد باشه شما هول نیستی واسه دانلود،میدونی که همیشه هست...مثه کسی که بدون فردا هم غذا هست،امشب خودشو خفه نمیکنه...
اگه بحث حجم نباشه،شاید یکی 2 ماه اول ملت خودشون رو خفه کنن،اما بعدش،با اطمینان میگم فرهنگش میره بالا،هرکس هرچی نیاز داره دانلود میکنه،چون میدونه اینجوری نیست که اگه امشب دانلود نکرد،مجبوره تا 2 ساعت دیگه انتظار بکشه اونم تازه اگه سرعتش جواب بده ! پس دانلود کردن ها توی 24 ساعت پخش میشه و اینجوری شک نکنین برای 1 مگ سرعت زیر 80-90 نمیاد
این طرح در صورت اجرا،همه جوره سوده،شک نکنین
به خاطر همین هرجور که میتونین سعی کنین به اطلاع سایرین برسونینش،من خودم تو فیس بوک اشتراک گزاریش کردم،ینجا هم گذاشتم تو امضام،از شما هم همینو میخوام
.gif)
.gif)