تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 100 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

کجا رفتی............

برو اینجا:
    http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
    ای اس پی من طلوع رایانه لقمان هست

سرویس نامحدود :
    یک ماهه 128 = 32000 تومن
    یک ماهه 256 = 44000 تومن
    =======================
    سرویس محدود :
    یک ماه 128 با 3700 مگا بایت = 11000
    یک ماهه 256 با 3700 مگ = 14500
    =========================
    قیمت هاش مناسبه؟ 128 که خیلی اوضاش خرابه . اما 256 عالیه . ولی من نامحدود میخام . اما قیمتش بالاست
    256 سرعتش تا 50-55 میره . و ثابت . اما 128 سرعتش 25 . شب ها که عین دایل اپ میشه . اما 256 شب ها سرعتش خوبه

حالا میخاستم ببینم از کدوم شرکت بگیرم که سرویس های نامحدودش ارزان باشه؟/

---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
    Last edited by behzad74; 27-08-2011 at 02:52.

2. این کاربر از behzad74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این قانون شامل وای مکس هم میشه؟

4. این کاربر از esyo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

مدیر کل تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات اعلام کرد:پروژه ابر دیتاسنتر تا پایان سال جاری در استان های اصفهان، بوشهر، آذربایجان شرقی، استان مرکزی، گلستان، قم و تهران تکمیل و نهایی می شود.
    هادی ملک پرست با بیان اینکه با اجرای پروژه ابردیتاسنتر کشوری تمامی پایگاه های داده به صورت یکپارچه به یکدیگر متصل می شود، اظهار داشت: دیتاسنترهایی که در هر یک از استان ها راه اندازی می شود، خاص همان استان نیست بلکه در پروژه «ابردیتاسنتر کشوری» شرایطی ایجاد می شود که پایگاه های مختلف داده در نقاط گوناگون کشور راه اندازی می شود و طی آن همه این مراکز داده یا دیتاسنترها با یکدیگر در ارتباط بوده و به یکدیگر سرویس می دهند.
    وی با بیان این که تاکنون اعتباری بالغ بر ۹میلیارد تومان برای راه اندازی دیتاسنترهای استانی هزینه شده است، تصریح کرد: این پروژه در ۵استان مراحل نهایی را طی می کند و فرآیند اجرا و پیاده سازی دیتاسنترها در استان های دیگر نیز به پیمانکار داده شده است.
    ملک پرست با بیان این که پروژه ابر دیتاسنتر در استان های خراسان رضوی، فارس، همدان، خوزستان و کرمان کلید خورده است، تصریح کرد: به علاوه استان های اصفهان، بوشهر، آذربایجان شرقی، استان مرکزی، گلستان، قم و تهران از جمله مراکزی هستند که تا پایان سال این پروژه در آن ها تکمیل و نهایی می شود.
    وی اضافه کرد: البته در راستای راه اندازی دیتاسنترهای انسانی بحث مدیریت متمرکز بر تمامی دیتاسنترهای استانی به عنوان یکی دیگر از پروژه هایی است که در کنار دیتاسنترهای استانی عملیاتی می شود که این پروژه نیز در سال جاری در استان تهران آغاز خواهد شد و بر همین اساس چنان چه پروژه دیتاسنتر ملی راه اندازی و اجرایی شود، به طور قطع امکان یکپارچه سازی دیتاسنترها یا تلفیق این پروژه با پروژه دیتا سنترملی فراهم خواهد شد.
    گفتنی است، دیتاسنترها به عنوان یکی از زیرساختی‌ترین بحث‌های IT در کشور مطرح هستند، به طوری که راه‌اندازی کاربردهای الکترونیک مانند دولت، تجارت و بهداشت الکترونیک، همچنین ارائه‌ی سرویس‌های مربوطه نیز ملزم به وجود چنین مراکزی است.
    در واقع این مراکز زیرساختارهای ارتباطی و تجهیزات دسترسی که به منظور ارائه ، نگه داری و پشتیبانی از میزبانی سرویس های اینترنتی بکارگرفته شده اند، گفته می شود.
    سازمانها،شرکتها و اشخاص عادی می توانند با اجاره کردن فضا و تجهیزات در این مراکز صفحات وب،اطلاعات و سرویس های مبتنی بر وب خود را بر روی بستر اینترنت (یا اینترانت) راه اندازی کنند.

بزک نمیر بهار میاد.......
    اینکه میگه تا پایان سال یعنی برو 2 یا 3 سال دیگه
    پس حالا حالا ها نباید روش حساب کرد

اما بحث اصلی اینجاست که با چه قیمتی؟ اگر بیش از 2 برابر قیمت مشابه خارجی باشد اصلا ارزش خرید ندارد

6. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

به نظر من و به قول دوستان در صورت اجرای این قانون چند تا اتفاق خیلی بد می افته چندتاشو میگم:
    1) سرعت واقعی اینترنت ADSL برابر میشه با همون Dial-Up.
    2) پینگ های نجومی پیدا میکنیم.
    3) حداکثر 128 کیلوبیت؟؟؟ اونوقت پهنای باند سرویسها میشن: 128-96-64-32-16 کیلوبیت بر ثانیه.

نظر من اینه که الان ترافیک برای سرویس های محدود خیلی کمه و باید چند برابر بشه:
    مثلا من 2 مگ دارم ترافیکمم دادن 10 گیگ 2 ماه نگذشته تموم شد (نه با دانلود من فقط بازی آنلاین میزنم حالا مثلا APB که دریافت و ارسالش رو هم 50 مگابایت بر ساعت میشه) تا حالا کلی شارژ کردم و الانم منتظرم ببینم پروموشن میدم 3گیگ بخر 3گیگ ببر یا نه؟
    برای یه سرویسی مثل 2مگ حدود 25-30 گیگ نیازه.

بنابراین بهتره فعلا که وضع اینترنت ایران اینقدر خرابه که با اعمال این قانون خیلی ها پشیمون میشن بهتره محدودیت رو کمتر کنن.
    این نظر من هست

8. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه مطلبی رو بگم برای اون دوستانی که میگن اگه این طرح اجرا شه سرعتمون میاد پایین و بدردمون نمیخوره و اینا ....

من خودم تا 3 ماه پیش سرعت روزانم 512 بود و شبانم 256،یعنی شبی 500 مگ
    خیلی خیلی عقده داشتم واسه دانلود
    هرشب سیستم روشن،صدای فن....اصن یه وضعی،اعصاب آدم خورم میشد،اما چاره ای نبود،عطش استفاده از اینترنت که خودتونم مواجهش هستین

زد و یهو سرعتمون رو بالا کشید شرکت و روی 2 مگ بست،هم روز و هم شب،یعنی حدودا شبی 3.5 گیگ اگه سرور خوب باشه
    یک ماه اول خودمو خفه کردم حدود 100 گیگ دانلود کردم،3 تا هارد دارم،250،500 و 640،یعنی بدونین که مشکلی هم از نظر نگهداری ندارم،فعلا جا هست اما...
    الان واقعا عطشم کم شده،میرم رو سایت ها میگردم،اگه واقعا ببینم به چیزی نیاز دارم شب میزارم دانلود شه،اگرم نه که اصلا دانلود نمیکنم،اما قبلنا هرچیزی رو که میتونستم و امکانش بود دانلود میکردم
    قضیه همونه که میگن هرچیزی بخوای جلوش رو بگیری،آدم بدتر میره دنبالش...،اینترنت هم تا وقتی محدود باشه،وحشتناک عطش وجود داره واسه دانلود،اما وقتی آزاد باشه شما هول نیستی واسه دانلود،میدونی که همیشه هست...مثه کسی که بدون فردا هم غذا هست،امشب خودشو خفه نمیکنه...

اگه بحث حجم نباشه،شاید یکی 2 ماه اول ملت خودشون رو خفه کنن،اما بعدش،با اطمینان میگم فرهنگش میره بالا،هرکس هرچی نیاز داره دانلود میکنه،چون میدونه اینجوری نیست که اگه امشب دانلود نکرد،مجبوره تا 2 ساعت دیگه انتظار بکشه اونم تازه اگه سرعتش جواب بده ! پس دانلود کردن ها توی 24 ساعت پخش میشه و اینجوری شک نکنین برای 1 مگ سرعت زیر 80-90 نمیاد

این طرح در صورت اجرا،همه جوره سوده،شک نکنین
    به خاطر همین هرجور که میتونین سعی کنین به اطلاع سایرین برسونینش،من خودم تو فیس بوک اشتراک گزاریش کردم،ینجا هم گذاشتم تو امضام،از شما هم همینو میخوام

من هم با این نظر موافقم چون برای خودم هم پیش اومده ( البته بعد از دو سال ) ولی الان اگه واقعاً چیز به درد بخوری نیاز نداشته باشم شب کامپیوتر خاموشه ! البته این رو هم بگم که که خیلی ها سوء استفاده خواهند کرد فیلم و بازی و برنامه دانلود کنن رایت کنن بدن به ملت ولی اگه هر کی هر چی خواست خودش دانلود کنه این بساط کمک جمع میشه ولی در عوض به جای هر یک فیلم یا بازی رایت شده هر کس یک بار اون رو دانلود میکنه !

10. 4 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان حدود دو هفته میشه که

قطع شدن شبانه صبانت در ساعت 6:30 به جای 7

ایا برای شما هم همین طوره؟

12. این کاربر از hkrw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز زنگ زدم گفت به شرکتا گفتیم تعرفه هاشونو بفرستند و امروز یه ابلاقیه جدید رو سایت میزاریم
    در مورد اشتراک 1به10 میگفت ال میشه بل میشه گفت خوب اگه تو با سرعت 1 مگ 230 تا میگیری بعدا 1به 10 میشه گفتم همین الانم 1 به 10 هست شبا سرعت دایل اپه بهش گفتم وقتی در طول روز محدودی ترافیک وجود داره سرعت دانلود 100 مگابایت هم بشه به حال کسی فرق نمیکنه

14. 4 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من امروز زنگ زدم گفت به شرکتا گفتیم تعرفه هاشونو بفرستند و امروز یه ابلاقیه جدید رو سایت میزاریم
    در مورد اشتراک 1به10 میگفت ال میشه بل میشه گفت خوب اگه تو با سرعت 1 مگ 230 تا میگیری بعدا 1به 10 میشه گفتم همین الانم 1 به 10 هست شبا سرعت دایل اپه بهش گفتم وقتی در طول روز محدودی ترافیک وجود داره سرعت دانلود 100 مگابایت هم بشه به حال کسی فرق نمیکنه
    سعید جان شما به کدوم شرکتا زنگ زدید؟

16. این کاربر از saeid20099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر من و به قول دوستان در صورت اجرای این قانون چند تا اتفاق خیلی بد می افته چندتاشو میگم:
    3) حداکثر 128 کیلوبیت؟؟؟ اونوقت پهنای باند سرویسها میشن: 128-96-64-32-16 کیلوبیت بر ثانیه.

نظر من اینه که الان ترافیک برای سرویس های محدود خیلی کمه و باید چند برابر بشه:
    مثلا من 2 مگ دارم ترافیکمم دادن 10 گیگ 2 ماه نگذشته تموم شد (نه با دانلود من فقط بازی آنلاین میزنم حالا مثلا APB که دریافت و ارسالش رو هم 50 مگابایت بر ساعت میشه) تا حالا کلی شارژ کردم و الانم منتظرم ببینم پروموشن میدم 3گیگ بخر 3گیگ ببر یا نه؟
    برای یه سرویسی مثل 2مگ حدود 25-30 گیگ نیازه.

بنابراین بهتره فعلا که وضع اینترنت ایران اینقدر خرابه که با اعمال این قانون خیلی ها پشیمون میشن بهتره محدودیت رو کمتر کنن.
    این نظر من هست
    کاملا با حرفت موافقم وحتی میشه این طرحی ر که گفتی خیلی بیشتر گسترشش داد

18. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببین این اگه یکم توجه کرده بودی این حرف رونمی زدید البته این قسمتیشو درست میفرمایید باید اول خورده خورده محدودیتو بردارن

1 البته به نظر خودم هم امکاناتشو دارن هم پهنای باند فقط می خواند ملت اذیت کنند تا بی خیال دانلود این حرفا بشه
    2 این که چرا پهنای باند مناسب بدند اینا سطح انتظاراتو پایین نگه داشتن تا ملت تا یکم سرعت زیاد شد یا یکمی ارزون شد بگن همینم خوبه

نمیشه که اینا هر کاری خواستن بکنند(ببخشید :به قول آقاجونم رو گرده مردم سوار شدن و هر کاری میخواند میکنند) شما میگی که نامحدود بشه

سرعت دیال آپ میشه بزارید نامحدود بشه مطمئن باشید خودشون یه فکری به حال سرعتش میکنند و قول دوستمون کم کم رقابت فقط بین سرعت
    سرویس درمیگیره باید به اثر طولانی مدتش توجه داشته باشید در غیر این صورت اینترنت وضعیت لاکپشتی خودش ادامه میده

نامحدود ارزون بزارن به قول دوستمون سرعت ببرن رو 10مگ طرف یه ساعت بشین کار یه سال دانلودش حل میشه و نمیاد شبانه روز هی دانلود بزنه مگه کره و ژاپن و .... اینا چیکار میکنند
    Last edited by Jiraya_Sama; 27-08-2011 at 12:50.

20. 5 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •