آره، تستش هم کردم . خیلی خوب جواب می داد .
.
.
.
خیلی خنک کار میکنه این لپ تاپ .
آره، تستش هم کردم . خیلی خوب جواب می داد .
.
.
.
خیلی خنک کار میکنه این لپ تاپ .
چند؟از کجا خریدی؟
چند؟از کجا خریدی؟جواب بدید . skadi1که ما رو پیچوند بابا ما به کمک نیاز دارم ککککککککککممممممممممممممم مککککککک.
من 1.360 خریدم .
البته قیمت فروش الان همونیه که توی سایت سازگار زده 1390 .
این هم همین یه دونه بود که من سریع خریدم .تمام فروشنده ها و نمایندگی ها دارند میگند سازگار سر کارشون گذاشته و نمیده بهشون .
شما کلید Fn+F5 رو بزنید امکان خاموش/روشن کردن بلوتوث و وایرلسش هست .
ممکنه بلوتوثش خاموش باشه .
ممنون از جوابتون
اون رو هم امتحان کردم ولی متاسفانه چیزی به اسم بلوتوث نداشت
wireless network card داشت![]()
مثل اینکه لپ تاپت خرابه.باید روز اول بهش می گفتی.حالا چه خبر؟
یه خبر بد:این لپ تاپ اومد اما با قیمت بیش از 1400 متاسفانه.
ویه خبر نسبتا خوب این لپ تاپ با کانفینگ بالاتر هم میاد.قیمت اونم حدودا 1500 اما....
نظر من:دلیل کمبود این لپ تاپ در بازار دو چیز می تونه باشه 1:قیمت دلار روبه رشد بود و این لپ تاپو نیاوردن تا دلار بره بالا
2:خواستن طرف رو یه جورایی مجبور به این کنند که باقیمت بالا بخره.![]()
خسته نباشید واقعا انالیزور ه قهاری هستی باید ببرنت برنامه اقتصاد روز پیش بینی اقتصاد 20 ساله اینده رو بکنی
نظر شماره یکت ک کاملا برعکسه چون هرچی دلار بره بالاتر واسشون گرونتر میفته واسه همین این مدل و خیلی وقت پیش وارد کردن ولی دارن کم کم وارد بازارش میکنن ک عطش کاذب واسه این مدل درست شه.
این رو هم همون اولای تاپیک خیلیا پیش بینی کرده بودن
فقط تو رو خدا این تاپیکو خیلی شلوغش نکنید این سازگاریا میبینن فک میکنن خبریه
اگه واقعا قصد خرید داری پاشو بیا خیابون حجاب اونجا نمایشگاهه سازگارم غرفه داره تا 1 مهر اگه فروش نداشته باشن مسولاشون هستن باهاشون صحبت کن فقط یه جوری این تاپیکو تعطیلش کنین من هر موقع میبینم اینجا پست خورده احساس حقارت میکنم ک ی ایرانو ی شرکت پیزوری گذاشته سر کارو قیمت خون باباشو کشیده رو لپتاپا
خبر که سلامتی
بلوتوث زیاد مهم نیست
nfs hot persuit باهاش بازی می کردم دمای لپ تاپ با speed fan حداکثر روی 81 - 82 درجه می اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)