راستی گوشیم روت نیست
چجور می تونم روت کنم گوشی اپدیت به ورژن جدید است
روت کردن چه بدی هایی دارد دوستان ممنون میشم جواب بدهید{کارشناسان عزیز و متخصص}
راستی گوشیم روت نیست
چجور می تونم روت کنم گوشی اپدیت به ورژن جدید است
روت کردن چه بدی هایی دارد دوستان ممنون میشم جواب بدهید{کارشناسان عزیز و متخصص}
حجم دقیقش رو نمی دونم ولی می دونم حداقل 100 مگابایتی هست. باید با کامپیوتر آپدیت کنی. توی پست های قبلی توضیح داده بودم.
ابتدا به سایت سونی اریکسون میری و نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 را دانلود می کنی و روی PC نصب میکنی سپس گوشی رو به PC نصب میکنی و نرم افزار را اجرا میکنی و بعدش گزینه آپدیت بالا سمت چپ رو انتخاب میکنی. من با پهنای باند 128Kbps حدود 2 ساعتی گذاشتم تا دانلود کنه. و البته دسنور آپدیت رو به صورت تصویری آموزش میده خود نرم افزار.
ولی حتما آپدیت کن. عکس برداری 3D و یکسری امکانات دیگه بهش اضافه میشه.
به مطالب قبلی مراجعه کنید پیدا می کنید!
ضمن اینکه اگر گوشی شما گارانتی ندارد، روت کردن هیچ مشکلی به وجود نخواهد آورد و اینکه دوباره می توانید به حالت اولیه باز گردانید. وقتی گوشی روت شود یک آیکن به اسم Superuser به منو نرم افزارهای شما افزوده خواهد شد.
به ایمیلتون جواب را نمی فرستم. در هنگام ایجاد تایپیک گزینه خبر رسانی فوری با ایمیل را در پایین صفحه انتخاب کنید!
بله، 9mm را ساپورت نمی کند.
بازی Nova 2 اولین و راحترین بازی بود که نصب کردم و اجرا شد. به سایتهای مختلف سر بزنید و طبق دستور العلها عمل کنید. متاسفانه من فراموش کردم که چطور باید نصبش کرد. ولی خیلی کوچولو توضیح میدم.
1. فایل data را توی مسیر SD Cart/GAMELOFT/Game/GloftN2HP کپی کنید.
2. فایل اجرایی را نصب کنید.
3. بازی را اجرا کنید. چند لحظه به اینترنت وصل شده و فایلها را چک میکند.
4. بازی کنید!
روت به چه دردی می خوره ؟!
می شه طریقه راه اندازی GPS رو با لینک های دانلود مربوط به اون رو هم بدید .
واقعا ممنون
به روش الگوریتمی (کامپیوتری ها میدونن چی میگم)!
1. شروع
2. چاپ کن : GPS نرم افزار نمی خواد.
3. اگه سیم کارت شما همرا اول هست
پس
{
به سایت MCI . IR برید و تنظیمات آن را دریافت کنید
یا
مدل گوشی را به شماره 8008 اس ام اس کنید.
}
در غیر این صورت اگر سیم کارت شما ایرنسل است
چاپ کن : من در این رابطه اطلاعی ندارم!
چاپ کن : پیروز و سر بلند باشید.
پایان
با تشکر از متخصصین {}
دوستان من با کمبود جا در گوشی مواجه شدم چی پیشنهاد میکنید
همینطور گاهی اوقات موقع بازی گوشی تیک میزنه خاموش میکنم درست میشه چی میگید
ناراحت نشین من خودم قزوین هستم تازه همدانی هم هستم
دوست عزیز گوشی من android 4 ورژن 58 نصبه اما این اموزش برای android 2.3 است خودت امتحان کردی مطمینی
روت هم چیز خوفیه!
دسترسی به صورت Root یا Administrator به محتویات گوشی. بعضی نرم افزارها برای اجرا نیاز دارند که به فایلهای سیستمی گوشی دسترسی داشته باشند. با روت کردن شما این اجازه را به این نرم افزارها می دهید. البته این حالت برگشت پذیر است.
پیغام شما توسط مدیریت اصلاح شد!
برای پیدا کردن همشهری یا دوست نیازی به ترک بودن و ... نیست.
برای کمبود جای حافظه اصلی گوشی نرم افزار App 2 SD Pro را پیشنهاد میکنم. این نرم افزار Applicationهای قابل جابه جایی به حافظه SD را به شما نمایش می دهد و به کمک آن می توانید آنها را جابه جا کنید.
برای Ram گوشی هم نرم افزار AutoKiller Memory Optimizer به صورت اتوماتیک به شما کمک خواهد کرد.
پیروز و سر بلند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)