توضیحات آخری که در مورد mac address داده بخون
توضیحات آخری که در مورد mac address داده بخون
در مورد واي فاي مشكل خاصي نيست گاها اين بازي ها رو در مياره با بعضي مودم ها- من وقتی wi fi تبلت را روشن میکنم مودم خودمو میشناسه ولی وقتی میزنم که کانکت بشه و پسورد بهش میدم مینویسه scanning و بعد authenticating و بعد هم Disconected میزنه و وصل نمیشه . چی کار باید کنم تا وصل شه ؟
2 -ورژن آندرویدش 3.1 هست . چه جوری میتونم به 3.2 آپدیت کنم ؟
3 - کیبورد از کجا میتونم براش پیدا کنم ؟ اگه کیبورد نیست جایی هست که این آداپتورهای یو اس بی ( برای اتصال فلش مموری ) را بفروشه ؟
يكبار ريست ويا خاموش و روشن كنيديا رام رو اپديت كنيد موردبر طرف ميشه
در مورد ورژن رام هم 3.2 خيلي وقته رسمي اومده واي فاي روشن باشه خودش پيغام اپديت ميده
در غير اين صورت xda و يا همون سايت تخصصي كه در جريان هستي كاملا رام هاي معروف رو معرفي كردم تاجاي ممكن ( بازم سوال داشتي اونجا بپرس )
در مورد كيبوردبايد بگردي توي بازار رابط هارو هم بايد سفارش بدي برات بيارن مهدي جان
ممنون بابت توضیحت
راستش این وای فای واقعا اعصاب منو خورد کرده . هر کاری میکنم وصل نمیشه .
منظورتون از ریست و یا خاموش روشن کردن ، مودم هست یا تبلت ؟
در مورد عوض کردن رام ، من رام گالکسی اس را زیاد عوض کردم . آیا اینم مثل همونه ؟ و اینکه تو همون سایت تخصصی توضیحات نصب و ... هست ؟
يادم هست يكي دو باري اينطوري شد برام قبلنا موردخاصي نيست حل ميشه
در مورد سامي چه گوشي وچه تبلت ها از وادين استفاده ميشه يا CMW ولي براي ايسوس كمي متفاوت تر هست
براي رامهاي كوك شده ميتونيد ازروش NVFLASH استفاده كنيد (به نظر من بهترين حالت هست ) كامل توضيح دادم
پ/ن :
منظورم تبلت بود عزيز
تبلت رو ریسیت هم کردم و مودم را هم خاموش روشن کردم ولی بازم فایده نداشت و به وای فای وصل نمیشه .
من اصلا نمیفهمم این دیگه چه مدلش هست که ممکنه به یه مودم وصل شه و یه مودم دیگه رو هم نشناسه . آخه من زیاد سفر میرم اگه قرار باشه تو سفر مودم وایرلس های گوناگون رو نشناسه که خیلی مشکل پیدا خواهم کرد .
یه جا هم اشاره کردید که با تعویض رام درست میشه :
من الان آخرین آپدیت را از سایت ایوس گرفتم ( آپدیت 8.6.5.21ww ) ولی راستش نمیدونم چه جوری تبلت را آپدیت کنم .
حقیقتا توضیحاتی هم که تو سایت ها نوشته شده به خوبی توضیحات برای موبایل نیست . یعنی خیلی کلی گفته .
میشه لطف کنید بگید چه جوری آپدیت کنمش ؟
باتشکر
با اپديت به 3.2 يا 3.2.1 قطعا مشكلات حل خواهد شد. (ممكن باگ هاي نرم افزاري باشه )
ببينيد براي رام هاي رسمي از طريق OTA كه بهترين حالت ممكن هست نياز به واي فاي دارين كه به صورت اتوماتيك پيغام اپديت ميده وباكليك مراحل رو خودش ميره
درصورتيكه دانلود كردين پوشه ASUSE رو در مموري پيداكنيدوپوشه UPDATE رو بسازن يااگر دارين فايل دانلود شده رو داخلش قرار بديد
بعد ريبوت بايد نوتيفيكيشن زرد رنگ براي اپديت بياد ( دقيقا خاطرم نمونده )
اگر هم رامهاي غير رسمي و كوك شده ميخوايد استفاده كنيد بايد تبلت روت بشه
باتوجه به ورژن دستگاهتون كه US هست WWE ( كه عموما ايران ورژن هاي WORLD WIDE هست نه US )
و همينطور سيستم عامل مربوطه NVFLASH رو دانلود كنيدومراحل رو طي كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منیوالها را بخوان کاملا توضیح داده
حداکثر تا یک ماه دیگه آپگرید اندروید 4 میاد و دیگه مشکلی نخواهی داشت
من آخرین ورژن آپدیت را دانلود کردم .( ورژن دستگاهم ww هست )
فقط منظورتون را خوب متوجه نشدم ، از اونجاییکه پوشه ایی تحت نام ASUSE یا UPDATE پیدا نکردم باید این پوشه ها رو بسازم و بعد آپدیتی که دانلود کردم را داخلش بریزم و بعد چی کار کنم ؟ ار طریق منوی ستینگ و SYSTEM UPDATE رو بزنم تا آپدیت بشه ؟
اگر چنين پوشه اي ندارين بگيريدبسازيد
و اپديت رو داخل پوشه كپي كنيد sdcard/asus/update
بعد نوتيفيكيشن مربوط به اپديت ظاهر خواهد شدباكليك اجازه اپديت ميخواد و بعدرستارت و تمام
ممنونم فقط دو تا سوال هم دارم :
1 - این آپدیتی که من دانلود کردم بعد که اکسترکتش کردم یه فلدر Asus که داخلش فلدر UPDATE هست بهم داده همون فلدر asus کفایت میکنه کپی کنم؟
2 - این ورژن ( 3.2.1 ) فارسی را کامل ساپورت میکنه ؟
با تشکر
Last edited by mehdi30nema; 23-01-2012 at 10:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)