کیا از اهواز منطقه ی گسلتان - بهارستان از مخابرات نت میگیرن !؟ هر کی هست بگه اوضاش چه طوریه !؟
کیا از اهواز منطقه ی گسلتان - بهارستان از مخابرات نت میگیرن !؟ هر کی هست بگه اوضاش چه طوریه !؟
دوست عزيز ممنون از اطلاعاتت اما تا اونجايي كه من ميدونم فناوري فيبر نوري با سيم مسي زمين تا اسمون فرق داره از سرعت و قدرت گرفته تا پايداري و ...... و اينم ميدونم اينترنت رو الانه رو دوتا بستر ميدن يكي سيم مسي و ديگه فيبر نوري مشكل از اونجا شروع شده كه مخابرات تنها پورت داخلي مربوط به خونه ها رو در داخل خود مخابرات به شبكه فيبر نوري كل كشور(چه شود!) وصل كرده و مثل من و تمامي افراد كه پورت فيبر نوري دارن سيم كشي داخل خونه هامون از باكس اصلي تا خونه ها مسي هستن ! راستش الان نميدونم اسم اينترنتم چيه ولي بهتره بگيم اينترنت در بستر فيبر نوري .شنيدم يا بايد سيم كشي كل از باكس تا خونه رو فيبركنن يا يه وسيله اي هست كه ميتونه اينكارو بكنه(مثل تبديل)اينو رو خودت بايد بهتر بدوني .دوست عزيز دوست من تهران گيگي 1200 تومن ميده اينجا به زور 3500.فاصله از پايتخت تا مناطق ديگه بيداد ميكنه.
اهان راستي يادم رفت بگم كه اينترنتي كه ما داريم استفاده ميكنيم ADSL2+ كه بازم در بستر سيم مسي هست ولي ميشه روي فيبر هم راش انداخت كه البته به خاطر همين سرعت ما اينقدر افتضاحه :(
Last edited by mohamad hosain; 20-07-2012 at 23:20.
نمیدونم میشه این حرفا رو به گوش مسئولین مخابرات خوزستان رسوند یا نه.اما کاش میشد.انصافاً یاعت دانلود رایگان رو گذاشتن ساعت 2 تا 6 بی انصافیه.
ضمن اینکه قیمت هر گیگ اضافی هم زیاده واقعاً.
به نظر من کمترین کاری که میشه انجام داد اینه که یه روز همه با هم تو یه ساعت زنگ بزنیم به پشتیبانی و درخواست کنیم ساعت دانلود رایگان از 1 شروع شه تا 6
Last edited by krasusmh; 21-07-2012 at 04:06.
کسی اگر در خصوص شروع ساعت رایگان از 1 ایده ای یا راهکاری داره ما با دقت گوش میدیم
حسین اینکه توی یه ساعت و یه روز خاص زنگ بزنیم هممون بد نیست اما کافی نیست.میدونین چرا؟چون هر کدوممون زنگ بزنیم خدا میدونه چقدر باید پشت خط بمونیم.اما واسه شروع خوبه.فقط باید حتماً تعدادمون خیلی زیاد باشه.خیلی.جوری که نشه نادیده بگیرنش.باید ببینیم چندنفر اعلام آمادگی میکنن.خودم اولیش.
اما اگه کسی راهکار بهتری سراغ داره هم بگه.بیاین با همفکری همدیگه مخابرات رو متقاعد کنیم ساعات رایگانش رو افزایش بده.تازه اپراتورهای شهرهای دیگه(استانهای دیگه) به مناسبتهای مختلف از جمله ماه رمضان،عید و ... حجم هدیه میکنن به کاربرانشون.اما مخابرات خوزستان اصلاً از این کارا بلد نیست که نیست که نیست.بیاین با زنگ زدن بهشون اینا رو گوشزد کنیم.
============
آره پیمان امروز داغاونه سرعت.یعنی کلاً یه پینگ بگیری همه چی دستت میاد.داغانه.
من موافقم
زنگ بزنیم حالشونو بگیریم.چ وضعیتیه اخه بی خوابی گرفتیم هیچ توی فصل دانشگاه هم ن درست درس خوندیم ن درست خوابیدم.
از 12 شروع بشه بهتره.چ پر رو هنوز 1 و بهمون ندادن توقع 12 داریم
![]()
سلام اقا سرعت داغونه . من برای همین نوشتن این متن 5 دقیقه است منتظرم سایت باز بشه
من 512 دارم الان سرعتم از 128 کمتره و حداکثر هم در حد 200 هست یعنی کمتر از 256
( در رابطه با ترافیک رایگان و زنگ زدن)
باید مدام زنگ بزنیم بگیم ما خواستار افزایش محدوده طرح ترافیک رایگان هستیم) دییییی:::
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)