تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 31 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

واقعا این سریال های صدا و سیما و ماه رمضان چرت و خنده دار هست..من که اصلا نمیبینم..
    حالا یه سوتی تو این سریال من پیدا کردم که توی اکثر سریال های ایرانی روح دار همیشه مشخصه...
    اون پسره امیر حسین مرده بود و روحش رفته بود دفترش ..جالبه میخواست در رو باز کنه دستش از دستگیره در رد میشه ..(مثلا روح شده !) بعدش رفته داخل دفترش نشسته بود روی مبل ....عجیبه چطور دستش از دستگیره در رد میشه ولی باسن روح از مبل رد نمیشه ...؟؟؟ اصلا اگه طرف روح باشه باید بین زمین و هوا باشه یعنی معلق باشه... نه اینکه دستش از دستگیره رد بشه بعدش سوار ماشین هم بشه بره اینور و اونور...
    همین دقت نکردن توی جزییات سریال هست که فیلم رو مسخره و خنده دار میکنه دیگه...
    Last edited by ali_agha1981; 13-08-2011 at 12:01.

2. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

واقعا این سریال های صدا و سیما و ماه رمضان چرت و خنده دار هست..من که اصلا نمیبینم..
    حالا یه سوتی تو این سریال من پیدا کردم که توی اکثر سریال های ایرانی روح دار همیشه مشخصه...
    اون پسره امیر حسین مرده بود و روحش رفته بود دفترش ..جالبه میخواست در رو باز کنه دستش از دستگیره در رد میشه ..(مثلا روح شده !) بعدش رفته داخل دفترش نشسته بود روی مبل ....عجیبه چطور دستش از دستگیره در رد میشه ولی باسن روح از مبل رد نمیشه ...؟؟؟ اصلا اگه طرف روح باشه باید بین زمین و هوا باشه یعنی معلق باشه... نه اینکه دستش از دستگیره رد بشه بعدش سوار ماشین هم بشه بره اینور و اونور...
    همین دقت نکردن توی جزییات سریال هست که فیلم رو مسخره و خنده دار میکنه دیگه...
    تو سریال به این سوال جواب دادن ، صفحات قبل هم در موردش بحث شده

4. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

تو سریال به این سوال جواب دادن ، صفحات قبل هم در موردش بحث شده

جواب دادن...!!!
    میشه بگید کدوم صفحه جوابش رو دادن.. مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In The Air

پيش فرض

داستان سریال خوبه.. اما متاسفانه قسمتهای روح و ایناش خیلی ضعیفه ... (حالا بگذریم از قسمت سوتیاش)
    Last edited by n-VIDIA; 13-08-2011 at 21:25.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جواب دادن...!!!
    میشه بگید کدوم صفحه جوابش رو دادن.. مرسی
    یه جواب مسخره دادن ! گفتن برای این میتونه روی مبل و صندلی بشینه که حواسش نیست روح هست و بی اختیار مثل وقتی که زنده بوده میشینه و چیزی نمیشه !
    ولی یکی نیست بگه اگه این طوره ، پس اول سریال هم که نمیدونسته روح هست باید ماشین بهش میخورده نه اینکه ازش رد بشه ! یا وقتی میخواد دستگیره در رو باز کنه در اون لحظه حواسش نیست روحه و باید بتونه بهش دست بزنه ولی نمیتونه !

8. 6 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این قدر که من سر کارنامه سال اول ابتداییم نگران بودم،امیر حسین سر جنازش که افتاده تو بیابون نگران نیست!
    خوش و خرم میره سینما میره میگرده با هم میرن خانواده هاشون رو نشون هم میدن کلا خوشند!

به نظرم باید بیشتر روی سکانس مادر امیر حسین مانور میدادن!این قدر از اول سریال گفتم مادرش ولش کرده رفته حالا همین؟

10. 4 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

بر و بچ یه سؤال دیگه.
    من شنیده بودم روحا دستو پاشون بسته ش ولی جمعه که میشه آزادن تا بیان این دنیا. ولی اینا که نیمه روحن همه روزه دست و پاشون بازه به جز جمعه ها (!) که این جمعه سریالو پخش نکردن؟
    .
    .
    .

12. این کاربر از moucker_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چندی است که در یکی از سریال‌های ماه رمضان دختر و پسری که روح‌اند در عالم برزخ در ارتباط و تعامل با یکدیگر قرار گرفتند و در یکی دیگر از سریال‌ها دختر و پسری در عالم واقعیت بدون مشکل با یکدیگر تعامل می‌کنند و در منزل هم رفت و آمد دارند که از دیدگاه برخی از منتقدان نوعی ترویج داشتن دوست دختر و دوست پسر را به جامعه القا می‌کند.

به اعتقاد منتقدان الگویی که از روابط دختر و پسر در رسانه به نمایش گذاشته می‌شود با توجه به میزان تاثیرگذاری رسانه ای پرمخاطب مثل تلویزیون و به دنبال آن تاثیر پذیری جامعه از آموزه های این رسانه جای بحث و تامل دارد.

روح و غیر روح ندارد نامحرم نامحرم است!

سعید حاج سعیدی،کارشناس ارشد روانشناسی،مشاور خانواده درباره ترویج روابط آزاد بین دو جنس مخالف در مجموعه های ماه رمضان می گوید: در یکی از این مجموعه ها، دو بازیگر زن و مرد نقش مقابل یکدیگر را در کاراکتر روح بازی می کنند، درست است که این دو نفر نقش روح را بازی می کنند اما به هر حال وقتی دو هنرپیشه این نقش را بازی می کنند، می تواند به نوعی ترویج دهنده روابط بین دو جنس مخالف باشند.

بنظر می‌رسد بعضی صحنه‌های سریال واقعا دو منظوره است و درعین حال در حال انتقال دو مفهوم متناقض است. برای مثال در صحنه ای دیده می شود که بازیگر مرد سریال که نقش روح را بازی می کند، وارد اتاق دختر صاحب کارش نمی شود و حتی به خواب او هم نمی رود و منتظر می ماند تا بازیگر دختری که او هم نقش روح را بازی می کند از راه برسد و با او وارد اتاق دختر شود و به خوابش برود. از طرفی دیگر او همراه همان دختر خانم روح به پارک و سینما می رود و این به نوعی دوگانگی را به مخاطب القا می کند.

همچنین در این سریال اصلا مشخص نیست دختر خانمی که در مجموعه تلویزیونی ماه رمضان شبکه 3 نقش دوست دختر را بازی می کند از چطور خانواده ای با چه جایگاهی است.

حاج سعیدی معتقد است که نشان دادن روابط آزاد و نامشروع دختر و پسر در این سریال ها می تواند به نوعی باعث ترویج و دامن زدن به این نوع از روابط بین دختران و پسران که در بحث های روانشناسی به آن رفتارهای ناهمساز یا ناهنجار می‌گوییم شود.

القای تضاد رفتاری به جوانان!

دکتر غنچه راهب، جامعه شناس، مددکار اجتماعی و مدرس دانشگاه در خصوص پخش سریال هایی که روابط دختر و پسر را نشان می دهد به برنا می‌گوید: من مسئله وجود روابط بین دختر و پسر را رد نمی‌کنم اما اگر این موضوع در سیمای جمهوری اسلامی به نمایش دربیاید چه در عالم برزخ و چه در عالم واقعیت به نوعی یک تضاد را با آنچیزی که در جامعه با آن مقابله می‌شود شاهدیم .

راهب می‌افزاید: وقتی نوجوان و جوانان ما وجود روابط بین دختر و پسر را در برنامه‌های تلویزیونی می‌بیند (که در اکثر موارد هم با برخوردی از سوی کسی مواجه نمی‌شود و دختر و پسر بدون هیچ محدودیتی با هم در ارتباط اند)و از سوی دیگر با منعی در اجتماع نسبت به این موضوع روبرو می شود ناخودآگاه بی‌اعتمادی نسبت به اعتقادات و ارزش‌ها در او ایجاد می‌شود چرا که تضاد بارزی در جامعه و صدا و سیما در نحوه برخورد با این موضوع را می‌بیند.

روابط دختر و پسر در سریال های ماه رمضان به کجا ختم می شود؟!

بنا بر گزارش برنا برخی از صاحبنظران معتقدند بسیار زود است که در خصوص این مجموعه ها و اهداف آنها اظهار نظر کرد و باید منتظر پایان مجموعه بود چرا که ممکن است این مجموعه ها این پیام را به مخاطب جوان القا کنند که خانواده ها اینقدر درگیر مشکلات خود هستند که اصلا متوجه برقراری روابط فرزندانشان با جنس مخالف نمی شوند و توجهی هم به این مورد ندارند و اگر متوجه شوند هم برایشان پذیرفته شده است.

حاج سعیدی می گوید: در مورد تاثیر گذاری مجموعه های تلویزیونی بر روابط افراد باید گفت اول باید بررسی شود که کارگردان با چه هدفی این مجموعه را ساخته و قصد او رساندن چه پیام هایی بوده است ؛گاهی او می خواهد توجه خانواده ها را جلب کرده و آنها را آگاه کند که مراقب رفتارهای فرزندان خود باشند. اگربخواهیم خوشبینانه به این ماجرا نگاه کنیم چنین دیدگاهی را مطرح می کنیم و می گوییم منظور کارگردان آگاه سازی است،اما در مقابل از طرفی دیگر اگر کسی دنبال تایید باشد به خانواده خود می گوید ببینید تلویزیون هم دارد این ماجرا را ترویج کرده و نشان می دهد؛ ببینید همه جا این دو نفر با هم هستند. بنابراین از این دیدگاه می شود گفت چنین مجموعه هایی می توانند تایید کننده روابط آزاد و البته مروج آن باشند.

همچنین بهرام موحد زاده، کارشناس ارشد علوم تربیتی، دانشجوی دکتری روانشناسی به برنا می گوید: البته باید منتظر پایان این مجموعه ها بود، شاید در پایان نشان داده شود که وقتی چنین روابطی شکل می گیرد در نهایت خانواده‌ها متوجه می شوند و این روابط را اصلاح می کنند و نظام خانواده تسلیم بی قانونی نمی شود، در غیر این صورت می شود گفت این مجموعه ها الگوی ناموجهی را از کانال رسانه ای دیداری در جامعه معرفی و ترویج می دهند.

کارشناسان معتقدند نظام اجتماعی جامعه روابط بین دختر و پسر به شکل دوست را رد می کند بنابراین برنامه های صدا و سیما هم با هر هدفی ساخته می شوند باید همسو با این نظام و الگو حرکت کند.

منبع: برنا

14. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان من نمیخام حرفی بزنم که شما ناراحت بشید ( چون من اهل سنت هستم )
    تو این سریال روی مسائل روح و اینکه روح روی زمین هر جا بخاد میره و از این نوع تحریفات دینی زیاد تاکید شده
    اصلا معلوم نیست این چرندیات رو به اسم دین باید ببینیم یا اینکه سریال فانتزی داریم میبینیم
    داستان فیلم که چرت
    پلیس تو سریاله ، از کودن کودنتره
    هر جای سریال که از جفت و جور کردن متن با موقعیت اشخاص کم بیارن با یک دیالوگ الکی ردیف میشه
    تمامی اشخاص زیر پوستی تشریف دارند ، جمشید که از روز اول تابلو نیست اصلا
    ماهواره ما رو هم چند روز پیش از پشت بام گرفتن و بردند
    همون بهتر تلویزیون خاموش باشه

16. 4 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

بر و بچ یه سؤال دیگه.
    من شنیده بودم روحا دستو پاشون بسته ش ولی جمعه که میشه آزادن تا بیان این دنیا. ولی اینا که نیمه روحن همه روزه دست و پاشون بازه به جز جمعه ها (!) که این جمعه سریالو پخش نکردن؟
    .
    .
    .
    دوست عزیز
    توی تعلیماتی دینی مسلمانان جهان اصلا در مورد کیفیت روح و عالم ارواح کسی به درستی چیزی نگفته چون اموزه ای نداریم که کامل کامل و بدون عیب و نقص از خدا و پیامبر درباره روح که از بدن جدا میشه سندی باشه
    شما در قران بیارید که روح تو این دنیا میگرده ؟واقعا متاسفم که این جنفگیات رو تحویل مردم میدن
    من میتونم مستند براتون دلیل بیارم ، ولی چون جای بحث های دینی و سیاسی اینجا نیست و کار به مناظره و بحث میکشه من به احترام همه دیگه هیچی نمیگم

ولی جالبه
    تازه دلیل هم برای گذشتن از در و دیوار ، و نشستن رو مبل هم میارن

بیشتر به فیلم فانتزی شبیهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •