شنیدم گوگل نکسوس هم اینجوریه
شنیدم گوگل نکسوس هم اینجوریه
چون مشکل ipad عدم هماهنگی با دیگر وسایله
دوستان راسته که برای اسرسال فایل بین آیپد و کامپیوتر باید به اینرتنت وصل باشیم و از آیتونز استفاده کنیم؟ نمیشه با بلوتوث فایل از کامپیوتر فرستاد به آیپد؟ فارسی رو ساپورت میکنه؟
سلام
من قصد دارم با حدود دو تومن یه تبلت بگیرم و خیلی وقته دنبال یه فرصت برای خرید یه محصول از اپل هستم. (تا حالا با محصولی از اپل کار نکردم)
حالا شاید ششصد بذارم روش و یه آیپد چهار بگیرم. برام خیلی مهمه که خروجی با کیفیت تی وی داشته باشم و بتونم باهاش تو محیطی مثل word تایپ کنم.
آیا اینها رو در آیپد خواهم داشت؟
سلام . برای خروجی میتونید از تبدیل hdmi استفاده کنید ! Word برای آیپد نیست ( قراره بیاد ) ولی میتونید از pages اپل استفاده کنید !
سلام . خیر نیازی نیست . بعضی از فایل ها رو میشه
با itunes appsharing ریخت ولی برای دسترسی کامل باید جلبریک کنید ! بلوتوس هم با جلبریک میشه فعال کرد ( air blue sharing ) فارسی اگر منظورتون تایپ فارسی هست بله !
ممنونم از پاسختون
راستی من میخوام آیپد را تا حدودی (فقط تا حدودی) جایگزین لپ تاپ کنم.
برای گیم نمیخوام. میخوام به تی وی راحت وصل بشه. بتونم فول اچ دی ببینم (حتما mts ساپورت کنه) و بتونم تایپ کنم و بعد به محیط word انتقال بدم.
همه اینها در اپل ممکنه؟ یا بیخیال بشم و برم یه note از سامسونگ بگیرم؟
ممنونم که از تجربیات دوستانی که آز این دستگاه استفاده کردند بهره مند میشم.
اگه میخوای کارای اداری انجام بدی پیشنهاد من سرفیس ماکروسافت هست..ممنونم از پاسختون
راستی من میخوام آیپد را تا حدودی (فقط تا حدودی) جایگزین لپ تاپ کنم.
برای گیم نمیخوام. میخوام به تی وی راحت وصل بشه. بتونم فول اچ دی ببینم (حتما mts ساپورت کنه) و بتونم تایپ کنم و بعد به محیط word انتقال بدم.
همه اینها در اپل ممکنه؟ یا بیخیال بشم و برم یه note از سامسونگ بگیرم؟
ممنونم که از تجربیات دوستانی که آز این دستگاه استفاده کردند بهره مند میشم.
ممنون
ولی خیلی از ویندوز rt ایراد میگیرند
شما سورفیس دارید خودتون؟
نه من خودم ایپد3 دارمممنون
ولی خیلی از ویندوز rt ایراد میگیرند
شما سورفیس دارید خودتون؟
ایرادش نرم افزاراشه که خیلی کمن البته بیشتر میشن
ببینید ایپد یا کلا تبلت های اندرئید بنظر من برا کار کردن اداری و یا کلا تولید محتوا(نوشته فیلمی عکس) خیلی بدرد نمیخوره
کلا ایپد یک وسیله برا استفاده کردن هست نه تولید چیزی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)