تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 111 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظر من هم بازی خیلی به سمت RPG رفته. تقلیدهایی هم از prince of persia شده. مبارزه ها تا اینجا که خیلی راحت و ساده بودند. هیچ چالشی نداشته. شایدم بعد از pro to type 2 این بازی کمتر چالشی بوده که اینطور فکر می کنم. امیدوارم رفته رفته بهتر بشه.
    وقتی تو یه محیط بسته مثل راهرو راه می رم وقتی دوربین رو می چرخونم و به اطراف نگاه می کنم موقع چرخش بعضی جاها رو با تاخیر میچرخه. امکان داره از دیر لود شدن تکسچر باشه ؟ گرافیکم 4770 ati و رمم 2 ddr3 1066 هست.
    به نظرم مبارزه ها نسبت به نسخه دو سخت تر شده . البته احتمال میدم به خاطر این باشه که توی نسخه یک دو درجه سختی بیشتر نبود و اینجا سه درجه داشت که من دارم روی نرمال میرم . البته از لحاظ سختی کلا بازیش اونقدر ها توی این درجه سخت نیست و میشه رد کرد اما یک مشکلی که من با این نسخه دارم اینه که اکثر دشمنها هیکلن و death هم از طرفی ریزنقشه . وقتی بیشتر از دوتا دشمن ظاهر میشن دیگه من کلا موقع مبارزه death رو هم به درستی نمیبینم چه برسه به دشمن های ریزه میزه . دشمن های هیکل تر خوب دیده میشن میشه حرکاتشون رو جاخالی داد اما من هر چی میخورم از همین دشمنهای ریزه میزه است و کلا وقتهایی که شلوغ میشه دیگه هیچی حرکاتم رو نمیبینم که بخوام کمبو برم و شانسی میزنم . توی نسخه یک افکتهای ساده تری داشت اما این جا کوچکترین دشمن هم حرکاتش افکت داره که خیلی موقع مبارزه شلوغ میشه تصویر . واقعا من نمیبینم چه اتفاقی میفته وقتی یه 4 یا 5 تا دشمن میان با هم . نسخه یک خیلی حساب شده تر میشد جنگید . یادم نمیره چقدر جنگ روونی داشت اون مبارزه با اسکلتهای بزرگی که تبر داشتن . سرعت بازی هم که زیاد شده هیچی واقعا دیده نمیشه موقع مبارزه .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

والا من که هنوز بازی نکردم, ولی اینارو از رو تجربه ی بازی اگر بخوام بگم که resistance تو اکثر بازی ها چیزیه که برای محکم تر شدن کاراکتر بازی در مقابل جادو ازش استفاده میشه, یعنی resist بیشتر = اثر جادو ی کمتر ( تو همه بازی هایی که تاحالا کردم همین معنی رو میده حالا میگم مطمئن نیستم چون بازی نکردم )

arcane یک نوع جادوئه, اینجارو که نمیدونم چیزی نمیگم!

defense هم که باید دفاع باشه, حالا نمیدونم منظور اینجا دفاع با اسلحه هست یا کمتر damage خوردن از حمله های مستقیم دشمن.

ممنون . رفتم پیدا کردم یه سریشو .

arcane همونیه که وقتی پر میشه تبدیل میشه به reaper . البته بین این و reaper energy شک دارم . خواهشا اگه کسی میدونه این دوتا چیه بگه .
    wrath همونیه که باهاش Skill میزنی

فقط موندم resistance چیه . اخه توی این بازی که جادو نداریم . شاید منظورش resistance در برابر مثلا یخ و اتش و ... است .
    Last edited by Gregar; 18-08-2012 at 12:22.

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

من یکجا گیر کردم همونجا که بعد از کشت اون غول که باید با افتادن تخم همون غول بکشیم اون کشتم رفتم جلو دسته را فعال کردم ولی نفهمیدم باید کجا برم اگر متوجه نشدید عکس بزارم؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

ممنون . رفتم پیدا کردم یه سریشو .

arcane همونیه که وقتی پر میشه تبدیل میشه به reaper
    wrath همونیه که باهاش Skill میزنی

فقط موندم resistance چیه . اخه توی این بازی که جادو نداریم . شاید منظورش resistance در برابر مثلا یخ و اتش و ... است .
    اخه یخ و اتش هم تو بیشتر بازی ها جز جادو حساب میشن, پس احتمالا همونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

دوستان تو این بازی دشمنا زیادی سگ جون شدن یا این مردنی نمیتونه دو تا ضربه رو طاقت بیاره!؟!؟!؟
    رو ایزی گذاشتم اما با دو تا ضربه میمیره حتی بعضی وقتا با یه ضربه 95 درصد جونش میره؟؟؟
    فک کردم اسمشه ((مرگ)) نگو ((مردنی)) بوده و ما خبر نداشتیم!!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اصلا بازی جالبی نبود ، نمیدونم چرا اینجور سبک بازیا برام کسل کنندست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب یه شرح مختصری راجع به انواع Damage توی این بازی بدم که بعضی مواقع توی بازی چیزهایی مثل arcane و fire و ... میبینین یعنی چی .

Arcane :
    این نوع Damage همون Damage ای هست که Death توی فرم Reaper توی ضرباتش میزنه . پس وقتی یک ایتم Arcane رو زیاد میکنه یعنی Damage رو توی اون فرم زیاد میکنه . در ضمن فقط توی اون حالت از این Damage نمیزنه . بعضی کمبوهای Scythe هم که به حالت Reaper ختم میشه (مثلا X,X,X,gap,X,X,X) هم توی ضربه اخر Arcane وارد میکنن .

Fire :
    این Damage مثل همه بازی های دیگه همون Damage over time میشه که اون اتش باعث میشه دشمن برای مدت زمان کوتاهی بهش Damage وارد بشه .

Ice :
    یخ باعث کند شدن دشمن میشه و فرصت کافی رو میده که کمبو بزنین . بدرد جاهای شلوغ میخوره .

Lighting :
    این نوع Damage میتونه با یک شانس کمی برای مدت کمی دشمن رو Stun کنه

Piercing :
    این نوع Damage هم همون Armor penetration هست که واسه دشمنهایی که Armor خفن دارن بدرد میخوره و از زرهشون کم میکنه . البته بیشتر به درد Scythe و Melee میخوره .

10. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واسه Xbox اومده؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من یکجا گیر کردم همونجا که بعد از کشت اون غول که باید با افتادن تخم همون غول بکشیم اون کشتم رفتم جلو دسته را فعال کردم ولی نفهمیدم باید کجا برم اگر متوجه نشدید عکس بزارم؟
    شما ماموریت اصلی تموم شده الان برگرد به tri-stone
    مسیری که اومدی برگرد در یک خط مستقیم. روبروت بگیر و برگرد.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

بله , برای pc هم اومده حتی!

14. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •