به نظرم مبارزه ها نسبت به نسخه دو سخت تر شده . البته احتمال میدم به خاطر این باشه که توی نسخه یک دو درجه سختی بیشتر نبود و اینجا سه درجه داشت که من دارم روی نرمال میرم . البته از لحاظ سختی کلا بازیش اونقدر ها توی این درجه سخت نیست و میشه رد کرد اما یک مشکلی که من با این نسخه دارم اینه که اکثر دشمنها هیکلن و death هم از طرفی ریزنقشه . وقتی بیشتر از دوتا دشمن ظاهر میشن دیگه من کلا موقع مبارزه death رو هم به درستی نمیبینم چه برسه به دشمن های ریزه میزه . دشمن های هیکل تر خوب دیده میشن میشه حرکاتشون رو جاخالی داد اما من هر چی میخورم از همین دشمنهای ریزه میزه است و کلا وقتهایی که شلوغ میشه دیگه هیچی حرکاتم رو نمیبینم که بخوام کمبو برم و شانسی میزنم . توی نسخه یک افکتهای ساده تری داشت اما این جا کوچکترین دشمن هم حرکاتش افکت داره که خیلی موقع مبارزه شلوغ میشه تصویر . واقعا من نمیبینم چه اتفاقی میفته وقتی یه 4 یا 5 تا دشمن میان با هم . نسخه یک خیلی حساب شده تر میشد جنگید . یادم نمیره چقدر جنگ روونی داشت اون مبارزه با اسکلتهای بزرگی که تبر داشتن . سرعت بازی هم که زیاد شده هیچی واقعا دیده نمیشه موقع مبارزه .