با سلام خدمت دوستان کسی میدونه که آیا تلویزیون ال ای دی 46d6000 وای فای داره یا نه با تشکر.
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه که آیا تلویزیون ال ای دی 46d6000 وای فای داره یا نه با تشکر.
وای فای داخلی نداره ولی با اتصال دانگل میشه به شبکه وایرلس وصل شد.
با سلام وتشکر از دوستان در جواب سوال قبلی با بلوتوس موبایل تلویزیون پیدا میشود ولی داده انتقال نمی یابد آیا کسی میدونه این حالت چه حلتی است و چه کار بردی دارد مدل تلویزیونua46d6009سامسونگ.
بلوتوث تو سری D فقط برای هماهنگی تلویزیون و عینک سه بعدی هست و کار دیگه ای انجام نمیده.
سلام دوستان تلویزیون من سامسونگ led UA46C6900 هست آیا کانالهای دیجیتالی میگیره واگر میگیره باید از کجا شروع کنم ... وارد منوی مخفی شدم همه چیزم غیر فعاله ممنون میشوم کمکم کنید.....
دوست عزیز
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد.این سایت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیز از کمک شما یعنی هیچ کارش نمیشه کرد دیگه .....پس باید برم مبدل دیجیتالی بخرم
دوست عزیز
بله شما به مبدل نیاز دارید.
سلام دوستان من تا مرحله منو نرم افزار از داخل کامپیوتر پیش رفتم هر چی رو 3speed و factory کلیک میکنم ارور (خطا) میده چون زبانش هم آلمانیه نمیدونم چی نوشته
حالا نمیدونم از تنظیمات شبکه هست یا نه چون در مورد tcp نوشته لطفا طریقه شبکه کردنش از گامپیوتر هم بگید ومربوط به defult getwaey , dns باید وارد کرد یا نه در ضمن با ورژن جدید این نرم افزار تست کردم ممنون
در ضمن مدل ال ای دی هم ua40d5500rr سامسونگ هست خودش گیرنده دیجیتال هوایی و کابل هم داره نمیدونم چرا نمیگیره ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)