تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 31 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 308

نام تاپيک: مشکل با DELL inspiron n5110

داره خودمونی میشه hagi-naser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربان بنده درایو 295.73 روهم دانلود کردم و مطابق راهنمایی هایی که دوستان در تاپیک دیگه ای اراه داده بودند پیش رفتم ولی نتونستم درایور جدید رو نصب کنم و با مشکل eror مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید.
    عزیز شما اول همه درایورهارو uninstal کن بعد اول درایور اینتل رو ( البته با آخرین آپدیت) نصب کن بعد درایور دوم که مربوط به کارت گرافیک قویتر هست.

بچه ها میدونید بلوتوث این دستگاه چه جوری روشن میشه؟

عزیز شما صفحه قبل پستای من رو بخون ببین کارت راه میوفته یا نه.
    در ضمن شما وقتی wlan رو روشن میکنی بلوتوث هم روشن میشه.

kmplayer هم که کلا هنگ میکنه، خواهشا کمک کنید مشکل از کجاست؟ اعصابمو ریخته به هم
    در ضمن با برنامه driver checker نصب و بروز بودن درایور ها رو هم چک کردم
    شما klite codec نصب کن احتمال 90% مشکلت حله.

با سلام خدمت دوستان عزیز...

من همین لبتاپ رو دارم! درایورهاشو کلا نصب کردم! ویندوز 64بیت سون هستش! اما حالا فقط درایور گرافیکش نصب نمیشه!

درایور جیفورس رو دارم و وقتی میخوام نصب کنم اررور میده که لطفا درایور اینتل را نصب کنید!

در قسمت گرافیک دو قسمت نصب نیست!!!!

آیا باید درایور کارت گرافیک اینتل هم از سایت Dell دانلود کنم؟!
    دقیقاً عزیز شما گرافیک اینتل رو اول نصب کن بعد گرافیک nvidia اینها دو گرافیک جدا از هم هستن.
    Last edited by hagi-naser; 15-03-2012 at 11:55.

2. 2 کاربر از hagi-naser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت abbas_beyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام منم لپ تاپم dell 5110 هستش
    همه درایورهام نصبه هیچ مشکلی هم ندارم
    من با ایرانسل کانکت میشم ببخشید که نمیتونم آپ کنم
    اگه خیلی واجبه برام میل بزنید براتون پست کنم
    راستی برنامه slim drives رو نصب کنید بعد درایوراتونو آپدیتش کنید

4. 2 کاربر از abbas_beyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت abbas_beyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کره زمین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بچه ها
    من این لپ تاپ Dell رو حدود 3 هفته میشه خریدم ولی افتاده گوشه خونه خاک میخوره
    چون توی جعبش نه سی دی درایور داشت و نه رو خودش ویندوز پدرم در اومد تا چیزای مورد نیازشو پیدا کنم و روش نصب کنم
    یه چیز دیگه من که رفتم این لپتاپ رو بخرم به امید کارت گرافیک 1GB dedicate بود ولی الان که طبق راهنمایی های یه سایت دیگه رفتم درایور هاش رو نصب کردم (اول Intel HD و بعد Nvidia geforce 525m ) موقع ای که میرم تو قسمت گرافیک آداپتور نوشته Intel Hd graffic (64mb dedicated) خیلی ضدحال خوردم
    بقیه درایورهاشم که نصب نمیشه و کار نمیکنه مثل wlan , USB3 , Bluetooth ,.. و کلافم کرده این لپ تاپ مزخرف
    می خواستم بدونم راهی نیس این گرافیک ددیکتد رو برد بالا و بقیه درایور هارو هم راه انداخت کمک کنید

خیلی ممنون

مشخصات لپ تاپ من

CPU : Intel Core I7
    RAM : 6Gb DDR 3
    VGA : nVidia Geforce 525m
    HDD : 640Gb 5200
    سلام دوست خوبم
    دوست من لب تاپ شما دارای دو کارت گرافیک میباشد یکی همون 1 گیگ هستش که شما میگید و دیگری 64 بیته که نشون میده و تا وقتی از لب تاپ کار گرافیکی بالا نکشی از 64 استفاده میکنه و 64 رو نشون میده ولی در حالت بازی اتوماتیک 1 گیگ میشه-----و مشکل بعدی شما که همون درایواش باشه تو سایت دل حل میشه برید و دانلود کنید
    من خودم همین برند شما رو دارم و خیلیم ازش راضیم وقتی این کارا رو کردی باهاش بازی کن یا هر کار گرافیکی بعد بگو بده لب تاپ خوب خوب خوبیه انشالله که مشکلت حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز...

من همین لبتاپ رو دارم! درایورهاشو کلا نصب کردم! ویندوز 64بیت سون هستش! اما حالا فقط درایور گرافیکش نصب نمیشه!

درایور جیفورس رو دارم و وقتی میخوام نصب کنم اررور میده که لطفا درایور اینتل را نصب کنید!

در قسمت گرافیک دو قسمت نصب نیست!!!!

آیا باید درایور کارت گرافیک اینتل هم از سایت Dell دانلود کنم؟!
    سلام دوست من به سایت دل برید و هر دو گرافیک را مطابق مدل لب تاپ نصب کنید اول اینتل و بعد جیفورس انشالله که مشکلت حل میشه

---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

سلام.من ویندوزم رو عوض کردم.از روزی که ویندوز جدیدو ریختم اصلا نمیتونم از بلوتوث و وایرلس استفاده کنم ولی قبلش خیلی راحت استفاده میکردم.درایور هم درایور قدیمی رو دوباره ریختم ولی تو سایت دل هم وقتی میرم چندین مدل درایور داره که من نمیدونم کدوم مدل رو لپ تاپ من هست.خواهش میکنم کمک کنین.ممنون
    سلام دوست به سایت دل مراجعه کنید و سرویس تاچ لب تاپ ت.ن رو بدید خودش درای لب تاپ تون رو بهتون میده مال همون مدل خدتون هم هست

---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------

با سلام
    روی Inspiron 5110nI7 بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنم یا ویندوز 64 بیتی؟ لطفا راهنمایی کنین برای نسخه 32 بیتی درایور وجود داره ؟
    دوست من 64 رو باید نصب کنید چون 32 درایوش نیست تو پرفشنال و یولتیمیت و هوم پرمیوم هم فرقی نداره برای کاربر عادی هر کدوم مه نصب کنی فقط 64 باشه

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------

من رو 32بیت نمیتونم گرفیک نصب کنم اصلا درایور32شو ندارم توروخدا کمکم کنید
    عزیزم برای وین 32 درایو نیست به 64 تعقیر بدید مشکلت حل میشه

---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------

نگفتین تا چند ساعت باطری فول شارژو نگه میداره
    برای من تا 4ساعت
    باطری دوست من به cellباطری بستگی داره ولی اگه 6 باشه 4 ساعت بهتریین حالته وعادی هستش

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

من تازه لپ تاپ با مشخصات زیر گرفتم . کارت گرافیکش نصب نیست . و هر چی دانلود میکنم ارور میده . لطفا کمک کنید .
    windows 7
    inspirRAon n5110
    intel(R) core(TM) i5-2410m CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
    M : 4 GB
    به سایت دل مراجعه کنید حل میشه مشکلتون

8. این کاربر از erflo72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان من هم دل 5110 گرفتم ولی با ویندوز اورجینال مشکل درایو هم ندارم
    ولی یه سوال
    تا بحال این به فکرتون نرسیده که ممکنه دستگاهمون رفیو باشه یا بعضی قطعاتش تعویض شده باشه؟
    از کدوم قسمت سایت دل میشه فهمید اک هست یا رفیو
    در ضمن تو اینفورمیشن زده مدل ادابتور باید inspiron باشه ولی لیبل زیر ادابتور من چیز خاصی ننوشته ماله شما چطور؟ چی زده؟
    سلام دوست من به سایت دل برید و دل ساپرتینگ رو بزنید سرویس تاچ یا کد 7 رقمی پشت لب تاپت رو بزن مدل لب تاپت رو میده بعدش سیستم کانفیگ رو بزن مشخصات قطعات رو میبینی و البته شارژر هم نزده اونجا پس نتیجه میگیریم که شارژر فرقی نداره دوست من و زیاد حساس نباش

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------

منم مشکل بلوتوث دارم و این هم سرویس تگ لب تابم ممنون.البته بلوتوث روشن میشه اما نه هیچ چیزی پیدا میکنه و نه توی جست و جو از گوشی بلوتوث لب تاب رو میشناسه.
    jqv7tp1
    سایت دل دستت رو میبوسه برو مشکلت حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشيد نميدونستم اين سواللو كجا مطرح كنم اما منم dell 5110 6g دارم و ويندوز 7 32 بيتي نصبه وقتي فتوشاب 12 رو نصب ميكنم كركشو قبول نميكنه در حاليكه در 64 بيتي خوب كار مي كنه...

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشيد نميدونستم اين سواللو كجا مطرح كنم اما منم dell 5110 6g دارم و ويندوز 7 32 بيتي نصبه وقتي فتوشاب 12 رو نصب ميكنم كركشو قبول نميكنه در حاليكه در 64 بيتي خوب كار مي كنه...
    دوسته عزیز شما باید سوالتونو تو انجمن نرم افزار بپرسید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من حدود 1 هفته هست لپ تاپ dell inspiron n5110 intel core i7 خریدم

مشخصات سیستمم این هست

رم 8 گیگ ddr3

گرافیک هم دوتایی هست که یکیش 1 گیگ gt 525 m هستش

سیپیو intel core i7 2670 qm هست

ویندوزم seven 64 bit

تمام درایور های مورد نیاز هم نصب کردم

مشکلم این هست که بعد از 10 دقیقه بازی لپ تاپ خود به خود خاموش میشه بازی ها هم روون اجرا میشه

فقط هنگام بازی اینجوری میشه

ممنون میشم پاسخم رو بدین

اگر هم اشتباه در این تاپیک سوال کردم لطفا لینک جایی که باید سوال رو مطرح کنم قرار بدین

خیلی ممنونم
    Last edited by amir1213; 22-03-2012 at 10:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من حدود 1 هفته هست لپ تاپ dell inspiron n5110 intel core i7 خریدم

مشخصات سیستمم این هست

رم 8 گیگ ddr3

گرافیک هم دوتایی هست که یکیش 1 گیگ gt 525 m هستش

سیپیو intel core i7 2670 qm هست

ویندوزم seven 64 bit

تمام درایور های مورد نیاز هم نصب کردم

مشکلم این هست که بعد از 10 دقیقه بازی لپ تاپ خود به خود خاموش میشه بازی ها هم روون اجرا میشه

فقط هنگام بازی اینجوری میشه

ممنون میشم پاسخم رو بدین

اگر هم اشتباه در این تاپیک سوال کردم لطفا لینک جایی که باید سوال رو مطرح کنم قرار بدین

خیلی ممنونم
    برای گرماش یک فکری بکن سعی کن لپ تاپ رو موقع بازی خنک نگه داری.

14. این کاربر از kiana82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •