شامپو جوانه گندم سینره بهترین شامپو هست نرم میکنه موها رو کلا حس خوبی داری بعد شستن موهات
شامپو جوانه گندم سینره بهترین شامپو هست نرم میکنه موها رو کلا حس خوبی داری بعد شستن موهات
دوستان معمولا موی سر رو مگه با شامپو نمیشوریم؟ خب
اگه صابون هم بزنیم چی میشه؟
شما بریزین با ما بگین
دوست عزیز توی شامپو و صابون مواد بکار برده شده فرق میکنن! و مخصوص مو ها هست این شامپو ....![]()
الان بهترین شامپوی موجود تو بازار ایران کدوم شامپو است وچرا؟
سلام بیشترشون که خوبن هرشامپویی بستگی به موی شما داره یعنی موی شما باید باهاش سازگار باشه!
مثلا بعضی شامپو هاهستن که چون موی سر با اون شامپو سازگاری نداره موهاتون میریزن!
نمیشه که کدوم شامپو خوبه یا بد! بستگی به نوع سازگاری موی شما با شامپوی مورد نظر داره موفق باشین![]()
نظرتون در مورد شامپو سیر پرژک چییه بخر یا نه به نظر من که شامپوی خبیه نظر شما چییه؟
احسنت.دقیقا حرف آقا مهران رو من بهش رسیدم.نمیشه که کدوم شامپو خوبه یا بد! بستگی به نوع سازگاری موی شما با شامپوی مورد نظر داره موفق باشین
من موهام لَخته و زود چرب میشد و خیلی هم خوب حالت نمیگرفت.شامپو هم زیاد امتحان کردم.از اَوِن بگیر تا همین شامپوهای داروگر(بهشون میگن تخم مرغی)اما یه مدت خوب بود و بعد به دوباره روز از نو روزی از نو.
دوست آرایشگرم بهم شامپوی آووکادوی سینره رو معرفی.خیلی عالی بود برای من.بعد از اون بهم کریستال سیر(با بو)رو معرفی کرد.بهترین شامپوییه که به موی من سازگاره.الان به راحتی موهام حالت میگیره.
البته چربی موی من با کم شدن چربی پوستم کمتر شد.
دوستان برای موی چرب چه شامپویی پیشنهاد میکنید ؟
چند تا شامپو امتحان کردم
آخریش فیفول بود فکر کنم که ظاهرا اصلا برای موی چرب نبود!
موهام دیگه افتضاح چرب میشه صبح برم حموم شب کاملا چرب شده ! دیگه بریدم از بس شستمش
کلا هر شامپویی میزنم موهام سه برابر میشهو بجز جلو به هیچ صراتی مستقیم نیست
بعدش پدرم یه خورده کم مو هست و داییم
غموهام همشون ماشاله موهاشون پر پشت هست خفن
منم تا دو سال پیش موهام خیلی خیلی پرپشت بود ولی الان حسابی کم داره میشم
الان که تو آینه شکل ماهمومیبینم متوجه میشم پوست سرم معلومه!
تا اینجا رو که خوندم توصیه دکتر داده بودین
منم همون دکترو برم؟ظاهرا بجز زینک و معرفی یه شامپو کاری نمیکنن !
نظر من رو بخواین بهترین کار اینه که اول جلوی ریزش مو رو بگیرین.چون ریزش مو اگه برطرف نشه دیگه مویی به اون صورت باقی نمیمونه که بخواد چرب باشه یا خشک.
در مورد دکتر به خصوص برای پوست و مو یه مقدار وسواس داشته باشین.سعی کنین توی کمترین فرصت بهترین دکتر متخصص رو پیدا کنید و درمان رو شروع کنین.
من دیروز شامپو سیر پرژک را خریدن واستفاده کردم واقعا که عالییه قیمت مناسب وکیفیت زیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)