دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟ یک راه حل اساسی نیست ؟ بردن به گارانتی فایده داره ؟
lمرسی
دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟ یک راه حل اساسی نیست ؟ بردن به گارانتی فایده داره ؟
lمرسی
دوستان عزیز لطفا،خواهشا،پلییز جواب منو بدید!
مدلی ک e-450 روشه با چ گرافیکی هست و حدود قیمتش چقدره؟
نظرتون درباره ی این دو مدل چیه؟بنظرتون کدوم یکی بهتره؟
Msi u200
acer gateway 1456u
اگه قیمتشونم میدونید بگید.
این تاپیک برای 1215 هست و کمتر کسی هست که این دو مدل هم کار کرده باشه
e-450 برای 1215 هنوز وارد ایران نشده و بشود هم قیمت بالایی خواهد داشت و به صرفه نیست این قیمت بالا را برای نت بوک داد
همین e-350 1215 عالی هست و مطمئن باشید پشیمون نمیشید و چیپ گرافیکی هم مثل e-450 داره.
فقط یه مورد رو بگم که دیروز بازار رضا و ایران بودم ... اینکه لپتاپ های msi و acer را روشن دیدم پیش 1215 و واقعا تعجب کردم به خاطر کیفیت تصویر و رزولیشن تصویر 1215 نسبت به u270 msi و aspireone acer
واقعا عالی بود 1215 و اون دو تا اصلا خوب نبودند.
------------------------
دوستان بالاخره یه رم دو گیگ مدل سامسونگ عین خودش هست دیروز گرفتم 23 تومن و دوال چنل شد ...عجب سرعتی گرفته بازی بتل فیلد 2 لگ داشت صحنه های انفجار الان که لگ نداره هیچ تازه رووون شده
حتما یه رم 2 گیگ یا 4 (البته من پیشنهاد نمیکنم 4 گیگ بگیرید هزینه بی خودی میشه و کارایی نداره و قابلیت دوال چنل را از دست میدید) بندازین که عالیه خودم باورم نمیشه انقدر تغییر کرد
اضافه کردن رم هم راحته.
دوست گرامی، 1215B با E-450 در ایران نیست، یعنی من که یک ماه پیش تمام پایتخت و پاساژ ایران رو گشتم و نبود و مدل e-350 با گرافیک Radeon 6310 و 384mb حافظه است. مدل Msi u200 از این 1215B ضعیفتره و لی از اون یکی مدل اطلاعی ندارم.
موفق باشید
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
دوست عزیز
من حدود 1 ماه پیش از پاساژ ایران 530 هزار تومان خریدم
موفق باشید
سلام من این نوت بوکو خریدم یه هفتس ..خوب چیزیه..فقط قبل بالا اومدن ویندوز یه سری گجتا میان بعد از پایین باید انتخاب کنم ویندوز بیاد بالا ..میخوام حذفش کنم..یه راست که روشن کردم بره سراغ ویندوز..اینجوری وقت گیره
چی کار کنم؟!!
شما experess gate را دارید استفاده میکنید ؟
شما دکمه کیبورد سمت چپ بالا را میزنید روشن میکنید یا سمت راست بالا ؟
نباید اینطوری باشه ... باید یک راست بره سر ویندوز(دکمه سمت راست بالا روی کیبورد پیش چراغ ابی رو فشار دهید )
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.
خب ، خیلی ممنون از تمام کسایی که تا اینجا راهنمایی کردن واسه خرید این نت بوک . منم تا آخر این هفته این نت بوک رو میخرم .
فقط یه چند تا سوال دارم :
- از کجا برم بگیرم که فروشنده هم منصف باشه ؟
- مشکل تاچ پد (در صورتی که وجود داشته باشه ) در حدی هست که ببرمش گارانتی ؟ کسی برده ببینه درست میکنن یا نه ؟
- اگه 6 ، 7 ساعت مدام روشن باشه واسه دانلود که اتفاقی نمیافته ؟
- دی وی دی رام خوب بخوام براش بگیرم چند در میاد ؟
- اگه بعد از یه مدت زیاد خواستیم دوباره ویندوز بریزیم که ارجینال باشه و البته هیچ برنامه پیش فرضی هم روش نباشه چی کار باید بکنیم ؟
- این نت بوک ها کیف یا کاور دارن ؟ یه توضیحی اگه میشه در این مورد و قیمتاش بدید .
سلام
داداش احتمالا آپگرید به یولتیمیت نداری ؟![]()
man ye kami targhib shodam in modelo begiram faghat un moshkele tochpadesh halshodanie ya aziat mikone chon beyne ino o u270 mundam.
Windows 7 Ultimate – D4F6K-QK3RD-TMVMJ-BBMRX-3MBMV
Windows 7 Professional – HYF8J-CVRMY-CM74G-RPHKF-PW487
Windows 7 Home Premium – RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F
Windows 7 Home Basic – YGFVB-QTFXQ-3H233-PTWTJ-YRYRV
Windows 7 Starter – 7Q28W-FT9PC-CMMYT-WHMY2-89M6G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)