تعرفه های بیمه سلامت با خدمات درمانی ممکنه یکسان باشه؟
چون حق بیمه سالیانه رو دولت میده احتمالا تعرفه ها باید بالاتر باشه.
تعرفه های بیمه سلامت با خدمات درمانی ممکنه یکسان باشه؟
چون حق بیمه سالیانه رو دولت میده احتمالا تعرفه ها باید بالاتر باشه.
کدام بیمه تکمیلی هزینه دندانپزشکی را خوب پوشش میده؟
با سلام. یه سوال داشتم در مورد برگشت هزینه درمان ...
تابستون گذشته من دفترچه بیمه تامین اجتماعی پدر و مادرم رو تمدید کردم ولی مال خودم رو نتونستم. چون باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه میاوردم و اون موقع امکانش نبود.
چند روز بعد مجبور شدم یه عمل رو انجام بدم و چون دفترچه نداشتم به صورت آزاد عمل کردم.
حالا بعد از یک ماه که دفترچم رو تمدید کردم امکانش هست که بیمه هزینه ای که قبلا پراخت کردم رو بهم برگرونه؟
سه چهار روز پیش تو اخبار گفت دفترچه بیمه سلامت نه المثنی داره نه تعویض میشه .
سلام.
ببخشید متوجه تاپیک نشدم.
دفترچه های خدمات درمانی که این روزها تعویض شدن ، با همان آرم بیمه سلامت توزیع شدن. اما در برگه اولش نوشته شده بیمه دولتی - ( سازمان یا بازنشسته )
اما دفترچه های بیمه سلامت نوشت شده بیمه سلامت همگانی و در بقیه موارد هیچ تفاوتی با همدیگه نداشتند.
البته باید دقیق بپرسید اما من فکر میکنم چون خدمات درمانی دولیتی هست ، بیمه سلامت هم دولت توزیع کرده باید با هم ادغام میشدن. و چیزی که من دیدم این بود که ادغام شدن. اما ممکنه بازم تو بعضی از مناطق تحت پوشش نباشه . دقیق نمیدونم.
به نظر من کلی نبوده این خبر. شاید مربوط به موضوع یا افراد خاصی بوده.
چون تو سربرگ اصلی دفترچه توضیحات در مورد تعویض یا المثنی نوشته شده.
کسی میتونه با زدن کلمه عبور و رمز عبور وارد سایت تامین اجتماعی برای واریز اینترنتی حق بیمه بشه؟!
من قبلاً با با کلمه عبور و رمز فعلیام حق بیمه اینترنتی واریز کردهام اما الان پیغام میده "نام کاربری و یا گذرواژه مطابقت ندارد"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شما هم همینطوره؟
بیمه تامین اجتماعی،پول فریم عینک را میده؟عدسی چی؟چند بار؟کلا چه قانونی در این زمینه برقراره؟
سلام
من بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی ثبت نام کرد
موقع ثبت نام یه فیش بهم دادن که امروز حضوری پرداخت کردم
حالا سوالم اینه برا ماههای بعد به صورت اینترنتی چطور بیاد پرداخت کنم؟ البته یه رمز هم موقع ثبت نام بهم دادن!!!
راستی این فیش های پرداختی رو حتما باید پیش خودمون داشته باشیم؟!
Last edited by غول مرحله اخر; 21-02-2015 at 12:17.
تا یکماه پیش که سیستم اینترنتی خراب بود . شما وقتی قبض رو پرداخت میکنی باید ببری امور مالی تا ثبت کامپیوتر بکنه و قبض پرداخت رو هم همیشه همراه خودت نگه دار .
من خودم یک پوشه دارم فقط مخصوص بیمه تامین اجتماعی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)