تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 23 از 269 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اخه یعنی چی که امروز روز انصاری فر نبود؟؟؟؟

یه محاجم خوب حداقل یک گل رو باید بزنه.به نظر من شماره 10 لیاقت انصاری فر نیست.

یه سری جاها خودخواهانه به توپ ضربه میزد.اگه 2 تا از اینا گل میشد به راحتی برده بودیم.

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته از دوستان انتظار ندارم این قدر سریع علیه انصاری‌فرد موضع بگیرن ! این همون بازیکنیه که تا دیروز یه مهاجم فوق‌العاده حرفه‌ای و تیزبین بود، گل‌هایی که می‌زد همه از هوشیاری و چارچوب‌شناسی‌اش بود ... از دست دادن دو سه موقعیت تو یه بازی که نمی‌تونه ملاکی برای زیر سوال بردن یه مهاجم باشه !
    مگه تورس کم گل نزد ؟! مگه این همه مهاجم تراز اول روز بد ندارن ؟!‌

به آینده‌ی انصاری‌فرد خوشبین باشیم ! این استیل و بازی کم پیدا شده تو فوتبالمون ...
    تا دیروز هم تو رسانه ها و افرادی که قصد بزرگ کردن این بازیکن رو داشتن فوق العاده بود .
    به شخصه اینده درخشانی رو برای این بازیکن متصور نیستم . از اون دست بازیکانی هست که یا اخرش میره تیم های اماراتی ،قطری یا یه تیم درجه دو اروپا که بازیش هم تو چشم نمیاد البته خدا کنه من اشتباه کنم ولی چیزی که من میبینم بیشتر از این نیست.
    وا..به استیل که نیست .از بازی ایشون هم فقط در زمانی که در جونان بازی می کرد چیزهایی در اذهان مونده .من که تا حالا تو بزرگسالان از ایشون چیزی ندیدم جز یه نام که شماره 10 علی دایی رو هم بهش دادن

4. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این انصاری فر جز قد و قامتش هیچ چیزش به عبلی دایی نرفته ...
    دایی چارچوب شناس بود و توپهاش به کنج دروازه گرایش داشت
    نه به وسط دست های دروازه بان ...
    Last edited by Alireza_SA; 07-09-2011 at 16:54.

6. این کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب گفتنی ها رو دوستان گفتند ...
    به نظرم نیمه دوم یکی از روون ترین بازی های سالهای اخیر تیم ملی بود ... حیف شد بازی به نفع ما تموم نشد.
    ولی من هنوز با سیستم 4-3-3 کی روش مشکل دارم ... نکو رو راس عقب ، به عنوان هافبک دفاعی ، کریمی هافبک جلو و اندو هافبک جلو ... به نظرم وقتی تیمهای ایرانی اینجوری بازی می کنن بازیکنان به دلیل اشنایی کمتر با این سیستم زیادی متمایل به چپ و راست می شن ( کریمی به راست و اندو به چپ) یه جوری انگار بازیساز انچانی تیم نداره ...
    و اما بازیکنان ؛
    با احترام به حامیان پولادی من اصلا این بازیکن رو در حد تیم ملی ب ایران هم نمی دونم ... چه برسه به دفاع چپ ثابت تیم ملی!
    حاج سفی ، محسن ایرانژاد ، ماهینی و ... به نظرم برای چپ از این اقا خیلی سر تر هستند.
    رضایی تا وقتی به اوج خودش بر نگرده هم نباید ثابت بازی کنه ...
    و مازیار زارع ؛ باز هم با احترام به دوستان به نظرم الان اصلا در حد تیم ملی نیست ... دیشب گل نوشته بود عقیلی مقصر اصلی گل خوردن بود ... ولی به نظرم توی اون صحنه زارع زیادی عقب رفته بود به جای هافبک دفاعی ، دفاع اخر شده بود ... به نظرم مصدومیت نکو برامون گرون تموم شد.
    درباره تعویض ها هم به هر حال شرایط بازی هست و نظر مربی ولی کاش کریمی و خلعتبری رو تعویض نمی کرد ... اوردن جباری هم اشتباه بود .
    و در انتها درباه این شاه پسر ؛ کریم انصاری فرد اصلا انتظار نداشتم اینقدر این بابا رو بکوبیم ! درسته که خیلی بد بود ...
    نمی دونم شاید نمی خوام قبول کنم بعد از این همه سال حالا که مهاجم نوک پیدا کردیم .....

درکل و روی هم رفته روند رو به رشدی رو در این تیم می بینم.
    +
    کی روش بعد از بازی دو سه دقیقه ای از کنار زمین تکون نمی خورد ... همش داشت به نوعی اعتراض ( شایدم تذکر ) به بازیکنان میداد ... کلا او هم میدونه می تونستیم خیلی راحت ببریم.
    از این لحاظ خیلی خوب شدیم ... دو سه سالی بود که توی زمین هر حریفی مساوی می کردیم خوشحال بودیم ولی الان روحیه پیروزی خوب به تیم تزریق شده.
    +
    چه می کنه این امارات بدون امتیاز اخر جدول گروهش .. کره و کویت 4 امتیازی لبنان هم دیشب نیمه اول 3 تا به امارات زده بود!

8. 10 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته شماره 10 صاحب داره و صاحبشم از مصدومیت برگشته

من که تا ترکیبو دیدم که پولادیو رضاییو انصاری فرد فیکسن نا امید شدم از بازی.اما خدایی مربیه توپی دازیم خیلی از تفکراتش خوشم اومد.تا اینجا که رایکاردو قورت داده.این تیم اینده درخشانی داره اگه کی روش تو انتخابه بازیکن دقت کنه.حنیف باید جایه حسینی بازی میکرد.فرهاد جایه انصاری فرد حاج صفی هم جایه پولادی ارش افشین هم جایه رضایی.این ترکیب خیلی بهتر جواب میداد
    جباری به نظرم مامور شده بود بازیو کنترل کنه تمایلی به حمله نشون نمیداد.گذاشتنه فرهادم سمته چپ کار بسیار اشتباهی بود.
    رحمتی هم که یه گله میرزاپوری خورد

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته از دوستان انتظار ندارم این قدر سریع علیه انصاری‌فرد موضع بگیرن ! این همون بازیکنیه که تا دیروز یه مهاجم فوق‌العاده حرفه‌ای و تیزبین بود، گل‌هایی که می‌زد همه از هوشیاری و چارچوب‌شناسی‌اش بود ... از دست دادن دو سه موقعیت تو یه بازی که نمی‌تونه ملاکی برای زیر سوال بردن یه مهاجم باشه !
    مگه تورس کم گل نزد ؟! مگه این همه مهاجم تراز اول روز بد ندارن ؟!‌

به آینده‌ی انصاری‌فرد خوشبین باشیم ! این استیل و بازی کم پیدا شده تو فوتبالمون ...
    دوست عزیز اخه بازی اولش نیست که اینقدر موقعیت خراب میکنه . اگه 1 بازی موقعیت خراب کنه میگیم روز شانسش نبوده . اما چند تا بازی اخیر رو بازی کرده و کلی هم موقعیت خراب کرده . شما خودت حساب کن چون مهاجم نوکه حداقل تو هر بازی 4 یا 5 تا موقعیت بهش میرسه . ( این چند تا بازی اخیرمون هم با تیم های ضعیف بوده پس بیشتر بهش موقعیت رسیده ولی ما همون 5 تا حساب میکنیم ) دیگه نباید 10 20 % موقعیت هاشو گل کنه . که میشه هر بازی 1 گل حالا میگیم هر 2 بازی 1 گل . بابا برای 1 تیم خیلی بده که مهاجم های نوکش بازی های متوالی گل نزنن و به لطف هافبک ها و مدافعین بازی ها رو ببریم .

12. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

البته شماره 10 صاحب داره و صاحبشم از مصدومیت برگشته

من که تا ترکیبو دیدم که پولادیو رضاییو انصاری فرد فیکسن نا امید شدم از بازی.اما خدایی مربیه توپی دازیم خیلی از تفکراتش خوشم اومد.تا اینجا که رایکاردو قورت داده.این تیم اینده درخشانی داره اگه کی روش تو انتخابه بازیکن دقت کنه.حنیف باید جایه حسینی بازی میکرد.فرهاد جایه انصاری فرد حاج صفی هم جایه پولادی ارش افشین هم جایه رضایی.این ترکیب خیلی بهتر جواب میداد
    جباری به نظرم مامور شده بود بازیو کنترل کنه تمایلی به حمله نشون نمیداد.گذاشتنه فرهادم سمته چپ کار بسیار اشتباهی بود.
    رحمتی هم که یه گله میرزاپوری خورد
    اینا رو بدون در نظر گرفتن پرسپولیسی بودن من بخونید ...

به نظر من، می‌داودی هنوز خیلی مونده تا بتونه به اوج برگرده و حتی دعوت بشه ... چه برسه به اینکه 10 تیم ملی رو بهش بدن !

بازی دادن به عمران‌زاده اونم تو ترکیب اصلی به هیچ وجه منطقی نیست، چرا که سال‌هاست عقیلی و حسینی دفاع تیم ملی رو بستن و با هم هماهنگن، درسته، اشتباه هم می‌کنن، اما حداقل تجربه‌ی ملی خیلی خیلی بیش‌تری دارن ... خود حنیف مگه کم اشتباه کرده تو لیگ ! سابقه‌ی ملیش هم در حدی نیست که بخواد کنار عقیلی دفاع فیکس تیم ملی باشه ...
    جلال حسینی به جز معدود مواردی، بد کار نکرده، با رحمتی خیلی هماهنگ بوده، در کنار عقیلی هم خوب بازی می‌کن ...

آخر بازی قبل به همین نتیجه‌ی شما رسیدم که بهتره حاج‌صفی به جای پولادی بازی کنه، اما با دو سه سوتی بچه‌گانه‌ای که احسان داد و کم‌تجربگیش رو نشون داد، و همین طور بازی نسبتاً امیدوار کننده‌ی پولادی در بازی دیروز، فعلاً گزینه‌ی بهتری نمی‌بینم به جز همین مهرداد خان ...
    یه زمانی ستار زارع بد کار نمی‌کرد، ولی خب دوره‌شون گذشت ...

آرش افشین هم به نظرم هنوز خیلی جوونه که بخواد فیکس بازی کنه ... زمان لازمه تا به تجربه‌ی لازم برسه ... اگه تیم امیدمون بازی داشت، افشین می‌تونست بهترین بازیکنمون باشه ... اما تو بزرگسالان نمیشه ریسک کرد ...
    ضمن اینکه بر خلاف عقیده‌ی دوستان، من فکر می‌کنم رضایی دیروز خیلی هم بد نبود، حداقل از بازی اندونزی بهتر بود ... چند پاس خوب، چند فرار مناسب ...
    اما خب در کل خط حمله‌مون خوب نبود و رضایی هم جزئش ...

در مورد فرهاد و کریم، اگه انصاری‌فرد دقت بیش‌تری به خرج می‌داد، دیگه این حرف و حدیث‌ها هم پیش نمی‌اومد ...
    یادمون نره که بازیکنی که می‌تونه این همه موقعیت داشته باشه، صرف نظر از اینکه در گلزنی موفق باشه یا نباشه، مهاجم خوبیه، چرا؟ چون تونسته خودش رو در موقعیت گلزنی قرار بده ...
    ولی در کل از اشتباهات کیروش در بازی دیروز همین بود که کریم رو نکشید بیرون و فرهاد رو هم دیر فرستاد تو ...
    Last edited by Kurosh; 07-09-2011 at 16:25. دليل: اشتباه لپی : دی

14. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ولی در کل از اشتباهات کیروش در بازی دیروز همین بود که دیر کریم رو کشید بیرون و فرهاد رو آورد ...
    البته کریم رو اصلا بیرون نیاورد. 90 دقیقه فیکس بود... کی روش فرهاد رو به جای کریمی به بازی اورد.

16. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینا رو بدون در نظر گرفتن پرسپولیسی بودن من بخونید ...

به نظر من، می‌داودی هنوز خیلی مونده تا بتونه به اوج برگرده و حتی دعوت بشه ... چه برسه به اینکه 10 تیم ملی رو بهش بدن !

بازی دادن به عمران‌زاده اونم تو ترکیب اصلی به هیچ وجه منطقی نیست، چرا که سال‌هاست عقیلی و حسینی دفاع تیم ملی رو بستن و با هم هماهنگن، درسته، اشتباه هم می‌کنن، اما حداقل تجربه‌ی ملی خیلی خیلی بیش‌تری دارن ... خود حنیف مگه کم اشتباه کرده تو لیگ ! سابقه‌ی ملیش هم در حدی نیست که بخواد کنار عقیلی دفاع فیکس تیم ملی باشه ...
    جلال حسینی به جز معدود مواردی، بد کار نکرده، با رحمتی خیلی هماهنگ بوده، در کنار عقیلی هم خوب بازی می‌کن ...

آخر بازی قبل به همین نتیجه‌ی شما رسیدم که بهتره حاج‌صفی به جای پولادی بازی کنه، اما با دو سه سوتی بچه‌گانه‌ای که احسان داد و کم‌تجربگیش رو نشون داد، و همین طور بازی نسبتاً امیدوار کننده‌ی پولادی در بازی دیروز، فعلاً گزینه‌ی بهتری نمی‌بینم به جز همین مهرداد خان ...
    یه زمانی ستار زارع بد کار نمی‌کرد، ولی خب دوره‌شون گذشت ...

آرش افشین هم به نظرم هنوز خیلی جوونه که بخواد فیکس بازی کنه ... زمان لازمه تا به تجربه‌ی لازم برسه ... اگه تیم امیدمون بازی داشت، افشین می‌تونست بهترین بازیکنمون باشه ... اما تو بزرگسالان نمیشه ریسک کرد ...
    ضمن اینکه بر خلاف عقیده‌ی دوستان، من فکر می‌کنم رضایی دیروز خیلی هم بد نبود، حداقل از بازی اندونزی بهتر بود ... چند پاس خوب، چند فرار مناسب ...
    اما خب در کل خط حمله‌مون خوب نبود و رضایی هم جزئش ...

در مورد فرهاد و کریم، اگه انصاری‌فرد دقت بیش‌تری به خرج می‌داد، دیگه این حرف و حدیث‌ها هم پیش نمی‌اومد ...
    یادمون نره که بازیکنی که می‌تونه این همه موقعیت داشته باشه، صرف نظر از اینکه در گلزنی موفق باشه یا نباشه، مهاجم خوبیه، چرا؟ چون تونسته خودش رو در موقعیت گلزنی قرار بده ...
    ولی در کل از اشتباهات کیروش در بازی دیروز همین بود که دیر کریم رو کشید بیرون و فرهاد رو آورد ...
    فکر کنم شما کانال رو اشتباه گرفته بودی کوروش جان چون کریم رو اصلا نکشید بیرون
    فرهاد بجای علی کریمی اومد
    در مورد خوب بودن مهاجم: اصل هنر یک مهاجم قدرت تمام کنندگیشه انصاری فرد هرچقدر هم از این لحاظ خوب باشه 100% به پای برهانی نمیرسه که خودشو توی موقعیت قرار میده ولی چون خراب میکنه بهش میگن گل نزن
    کسی به این نگاه نمیکنه که چقدر بتونی خودتو توی موقعیت قرار بدی چون تعریف یه مهاجمه تاپ و مدعی استفاده کردن از تک موقعیت هاست نه بدست اوردن موقعیت و خراب کردن.

18. 5 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض اين سه كاپيتان

بدون شرح

انصافا هر سه هم لياقت كاپيتاني رو دارند

20. 8 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •