تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 33 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

مشكل MKV هم حل شد.DIVX تي وي رو اكتيو كردم
    اقا من اشتباه كردم.فايلي كه اجرا كردم mp4 بود نه mkv.يكي يه كمكي كنه واسه تبديل همه فايلا به فايلي كه اين تلويزيون اجرا كنه.با نرم افزار DivX Plus Player ميزنم تبديل فايل به فايل divx اما فايل تصويري رو كه ادد ميكنم لود نميكنه كه اضافه بشه.اگه شد عكس اون رو ميزارم.مرسي اگه بلده كسي كمك كنه

Last edited by aminamz; 19-06-2012 at 11:56.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.بله.من وصل شدم.امكاناتي هم كه گفتي وب بروزر و سرچ هم داره.
    EX720 وب بروزر نداره حالا این دوست ما چطوری می گند که داره من نمی دونم بروزر از سری NX به بالا اضافه میشه.

سونی فقط فرمت MP4 پخش میکنه البته چند روز پیش از روی یک فلش تست کردم فرمت m2ts رو هم پخش کرد که زیاد هم جای تعجب نداره چون فرمت بلوری هست که امتیازش برای خود سونی .

ضمنا برای بیشتر کردن پسوند ها هیچ راهی نیست این سیاست سونی و با به روز رسانی هم حل نمیشه .
    بلاخره وب بروزر داره یا نه ؟؟؟؟ دوستان میتونن به اینترنت وصل بشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد HDMI‌و سوال صفح قبل هم ممنون میشم راهنمایی کنید .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب بدید . ثواب داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست یعنی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا میشه به اینترنت وصل شد. خوب هم کار میکنه. همه صفحات هم بجز ف ی ل ت ر ها رو باز میکنه. تنظیمات شبکه و اینترنت شما باید درست باشه مثل gateway, DNS و غیره.

6. 2 کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بلاخره وب بروزر داره یا نه ؟؟؟؟ دوستان میتونن به اینترنت وصل بشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد HDMI‌و سوال صفح قبل هم ممنون میشم راهنمایی کنید .

نخیر عزیز EX720 مرورگر نداره و روی وصل شدن اون به اینترنت حساب نکنید وصل میشه اما کاربردی تو ایران نداره بیشتر به سایت های محتوی فیلم خود سونی وصل میشه که با توجه به سرعت پایین و محدودیت فلیترینگ تو ایران اصلا کاربرد نداره .

کابل HDMI هم مهم این که بدونین برای چه چیزی می خواهید جدید ترین ورژن اون هم 1.4 هست مطلب زیر که کپی کردم شاید کمتون کنه ( در ضمن خیلی مارک و برند کابل برای کارهای معمولی مهم نیست همین کابل های ایکس ویژن یا فراسو جواب میده یا نهایت برند daiyo که کمی گران تر )
    انواع رابط HDMI:

*نسخه 1: این رابط در ماه دسامبر سال 2002 به بازار عرضه شد که از مشخصات فنی زیر پشتیبانی می کند:

1. کابل تک برای انتقال صدا و تصویر با حداکثر انتقال اطلاعات 4/9Gbps یا 490 مگابایت در ثانیه

2. انتقال بیش از 165 میلیون پیکسل در ثانیه برای فرمت های تصویری

3. انتقال 8 کانال صدا با دقت 24 بیت و 192 کیلوهرتز

*نسخه 1/1: این رابط که در ماه می سال 2004 به بازار عرضه شد از مشخصه فنی زیر پشتیبانی میکند:

1. قابلیت پشتیبانی از تکنولوژی محافظتی در فرمت DVD Audio

*نسخه 1/2: رابط HDMI نسخه 1/2 در ماه آگوست سال 2005 توسط شرکتهای توسعه دهنده این رابط ارایه شد که از مزایای بیشتری نسبت به نسخه قبلی خود برخوردار بود. به ظور کلی مزایای این رابط را میتوان در 3 گروه اصلی تقسیم بندی کرد:

1. قابلیت پشتیبانی از دیسکهای نوری Super Audio

2. امکانات ارتباط به منابعی مانند کامپیوتر

3. پشتیبانی از منابع تصویری و صوتی با ولتاژ بالا

*نسخه 1/3: رابط HDMI نسخه 1/3 آخرین نوع از این رابط پیشرفته است که در ماه می سال 2006 با بازار عرضه شد. این رابط که به عنوان پیشرفته ترین نسخه از رابط HDMI شناخته می شود خود شامل 3 زیر مجموعه 1/3 1/3a 1/3b است و دارای مزایای کلی زیر است:

1. کابل تک برای انتقال صدا و تصویر با حداکثر انتقال اطلاعات 10/2Gbps یا 1/02 گیگابایت در ثانیه

2. افزایش عمق رنگ.(پشتیبانی از دقت 30 36 48 بیت برای عمق رنگ)

3. پشتیبانی از قابلیت هماهنگی ( انطباق پذیری) صوتی.automatic audio syncing

4. پشتیبانی از فرمت Dolby TrueHD, DTS-HD برای اتصال به تقویت کننده های خارجی( منظور آمپریفایر هایی با پشتیبانی از رابط HDMI است)

5. پشتیبانی از فرمت استاندارد رنگ XVYCC

6. ارائه در نسخه کوچک یا mini برای اتصال به وسایلی مانند دوربینهای فیلمرداری

8. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز، به اینترنت وصل میشه. همه سایتها رو هم باز میکنه. من خودم باهاش ایمیل چک می کنم و کارهای دیگه. مشکلش با سایتهای ف ی ل ت ر ه. البته اون هم اگه ساختار شبکه خونه رو عوض کنم میتونم راه بندازم. به دوستانی که میگن فقط سایتهای محتوی فیلم خود سونی وصل میشه باید عرض کنم وقتی شما browser رو باز کردید option رو بزنید بعد Enter URL و آدرس سایت مورد نظرتونو وارد کنید و شاهد بازشدن سایت مورد نظرتون باشید.دوست عزیز، به اینترنت وصل میشه. همه سایتها رو هم باز میکنه. من خودم باهاش ایمیل چک می کنم و کارهای دیگه. مشکلش با سایتهای ف ی ل ت ر ه. البته اون هم اگه ساختار شبکه خونه رو عوض کنم میتونم راه بندازم. به دوستانی که میگن فقط سایتهای محتوی فیلم خود سونی وصل میشه باید عرض کنم وقتی شما browser رو باز کردید option رو بزنید بعد Enter URL و آدرس سایت مورد نظرتونو وارد کنید و شاهد بازشدن سایت مورد نظرتون باشید.

10. 3 کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. موس و کیبورد هم جواب میده از طریق یو اس بی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس صد در صد تو اینترنت میشه چرخید باهاش ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    این نسخه 1.4 HDMI رو کابلهای فراسو یا ایکس ویژن و ... دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رو جعبشون نوشته چه نسخه ای هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون جایی شنیدم یه جورایی بهترین نوع کابل HDMI‌از برند پاناسونیک هست !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موس و کیبرد مستقیم رو نمیدونم. ولی با نرم افزار Remote Keyboard Lite میشه از طریق شبکه کیبرد لپ تاپ یا کامپیوترتون رو بعنوان کیبرد TV استفاده کرد.
    کابل HDMI 1.4 رو من مارک دایو خریدم خیلی هم خوبه. روی جعبشون هم حتما نوشته. من همون دایو رو پیشنهاد میکنم. قیمتش هم مناسبه.
    این هم لینک دانلود نرم افزار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام.دوستان یه سوال.الان با ADSL وصل کردم و اپدیت هم کردم.حالا این اپدیت کردن چه تاثیرایی داره.چون جالبه بذونین این تی وی من فایل هایی رو اجرا نمیکنه که در lcd sony cx320 32 inch همرو اجرا میکنه.توی یکی از همین پست ها هم دوستی زده بود اپدیت اقیانوسیه.این چه تاثیری داره؟لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •