تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 42 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بازی رو نصفه نیمه دیدم، واقعا واقعا خوب بازی کردیم و فقط مشکلمون ضربات آخر بود. سوارز سه بار به تیر دروازه زد و یه ضربه عالی رو هم دروازبان گرفت. کرول هم یه ضربه سر زد که میلی متری از کنار دروازه رد شد. واقعا هم بدشانس بودیم. نبودن لوکاس هم تیم رو اذیت کرد و میانه زمین اصلا اون Consistency همیشه رو نداشتیم.

نبودن یه مهاجم شش دنگ تیم رو اذیت می کنه، کرول اصلا آماده نیست و سوارز هم کلا مهاجم نوک خوبی نیست و بیشتر در کنار یه مهاجم دیگه است که خوب بازی می کنه. فکر کنم بد نباشه ژانویه به مهاجم نسبتا خوب حتی قرضی هم شده اضافه کنیم.

2. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من هایلایت بازی رو دیدم. بازی ها رو نشون نمیدن، در عوض آدم مجبور میشه هایلایت ها رو دانلود کنه، و هم از صدای ورزشگاه لذت میبره، و هم از گزارش های عالی! مثلا یه جا گزارشگر میگفت فرگوسن هفته ی قبل راجع به چارلی آدام گفته که کرنرهایی که میزنه به تنهایی 10 میلیون پوند می ارزه، و همون موقع ضربه ی سر اسکرتل از کرنری که آدام فرستاده بود به تیر دروازه خورد و گزارشگر گفت: و این هم دلیلش!
    بلیمی خیلی خوب بازی کرد، چه خوب شد خریدیمش. راجع به خریدهای این فصل زیاد صحبت کردیم، اما به نظر من لیورپول تو فصل نقل انتقالات در حد خودش عالی کار کرد. میگم در حد خودش چون الان در شرایطی نیست که هرکسی رو که اراده کنه بتونه بگیره، مثلا بازیکنی مثل اشلی یانگ رو هم میخواست بگیره که رفت منچستر، که الان میبینید چقدر عالیه یا اول فصل قبل میخواست ماریو گومز رو بگیره که اون موقع (فصل قبلش) نیمکت نشین بود ولی نشد ترنسفر بشه، حالا میبینید این دو فصل اخیر چیکار میکنه تو بایرن. یعنی بازیکن ها رو خوب انتخاب میکنند.
    دقیقا توی این بازی که اندی کرول از ابتدا توی زمین نبود، بی شمار سانتر دقیق روی سر مهاجم ها فرود اومد که همش رو زدن تو دست دروازه بان. این لوئیس سوارز هم بلانسبت، نعوذبالله، مثل آرش برهانی میمونه! موقعیت گل زیاد برای خودش ایجاد میکنه، اما زیاد هم خراب میکنه، تو بازی های قبلی اینجوری بود، این بازی هم بیشتر
    و در کلِ بازی هم موقعیت گل مثل همیشه خیلــی زیاد داشتیم. خیلی زیاد

4. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض

سلام دوستان من ديشب بازي ليورپول و منچستر رو ديدم، بازي خوبي ليورپول ارائه داد ولي منچستر كه به شدت تيم خوش شانسي هستش از تك موقعيت خودش استفاده كرد و گل زد...ما ميتونستيم بازي رو به راحتي ببريم ولي نشد البته دخه آ هم چندين بار دروازهي تيمشون رو نجات داد...

سوآرز هم توي نيمه اول يه تك به تك رو نزد و بعد از گل مساوي هم چند تا ديگه موقعيت عالي داشتيم كه گل نشد ولي نميدونيم تا كي ميخوايم بد شانسي بياريم، چون اينطور كه آرمان جان گفتن تو بازي با نورويچ هم دو سه تا به تير زديم و آخر هم مساوي كرديم كه واسه تيمي كه ميخواد قهرمان شه يا سهميه ليگ قهرمانان بگيره اصلا خوب نيست...

6. 4 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا آرش و آقا شهاب عزیز کاش بیشتر در مورد ساختار دفاعی لیورپول حرف میزدید

ما که متاسفانه هنوز چشممون به جمال تیم نیفتاده

مثلا دفاعامون توی تک به تک با مهاجمای حریف از نظر سرعت واکنش چجوری هستن؟
    دفاعای کناریمون موقع حمله حریف از کنار چقدر توانایی بستن کناره ها رو دارن؟
    فاصله ی عرضیشون نسبت به هم چقدره و هافبک دفاعیمون چقدر به خط دفاعی نزدیک میشه و آیا مثل بعضی تیما هافبک دفاعیمون موقع دفاع بین مدافعین میانی قرار میگیره؟
    چه کسایی روی کرنر جلو میرن و چه کسایی عقب میرن برای پر کردن جاشون؟
    کدوم مدافع کنارمون بیشتر جلو میره ؟
    بازیکنای هجومی موقع دفاع تا کجا عقب میان ؟

و از همه مهمتر گلایی که میخوریم چه شکلی هستن؟

و کلا چه دیدی نسبت به ساختار دفاعیمون دارید؟ خوبه ؟ متوسطه ؟ ضعیفه؟

8. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض

آقا آرش و آقا شهاب عزیز کاش بیشتر در مورد ساختار دفاعی لیورپول حرف میزدید

ما که متاسفانه هنوز چشممون به جمال تیم نیفتاده

مثلا دفاعامون توی تک به تک با مهاجمای حریف از نظر سرعت واکنش چجوری هستن؟
    دفاعای کناریمون موقع حمله حریف از کنار چقدر توانایی بستن کناره ها رو دارن؟
    فاصله ی عرضیشون نسبت به هم چقدره و هافبک دفاعیمون چقدر به خط دفاعی نزدیک میشه و آیا مثل بعضی تیما هافبک دفاعیمون موقع دفاع بین مدافعین میانی قرار میگیره؟
    چه کسایی روی کرنر جلو میرن و چه کسایی عقب میرن برای پر کردن جاشون؟
    کدوم مدافع کنارمون بیشتر جلو میره ؟
    بازیکنای هجومی موقع دفاع تا کجا عقب میان ؟

و از همه مهمتر گلایی که میخوریم چه شکلی هستن؟

و کلا چه دیدی نسبت به ساختار دفاعیمون دارید؟ خوبه ؟ متوسطه ؟ ضعیفه؟

والا عليرضا جان ما كه ديدمون در حد شما حرفه اي نيست ولي با توجه به تك بازي اي كه از ليورپول ديدم يا بهتر بگم اولين بازي توي اين فصل، دفاع هاي كناري يعني انريكه و كلي توي كاراي هجومي خوب كار ميكنن و سانتر هاي بي نظيري رو ارسال مي كنن ولي توي كار دفاعي بايد بيشتر هماهنگ بشن مثلا تو بازي با منچستر سر اون كرنر مهاجم هاي منچستر دو بار هد زدن يعني هد اول كه ولبك زد و ضربه ي دومي كه چيچاريتو زد، كه نشان از خوب ماركينگ(Marking) نكردن داره و نبايد دفاع متزلزل باشه و بايد بيشتر توي ساختار دفاعي كار بشه(منظور من بيشتر روي دفاع هاي وسطمون يعني كرگر واسكرتل هستش)...

در ضمن انريكه مدافع خيلي خوب و تنو مندي هستش و تو دفاع هم خوب عمل ميكنه مثل كلي و خوشحالم كه تونستيم به خدمت بگيريمش...

يه پيشرفت خوب ديگه اينه كه ميانه زمين رو ليورپول در اختيار داره، به خصوص آدام و لوكاس كه خيلي خوب بازي رو كنترل ميكردن و لوكاس البته جنگنده تره و توي دفاع هم شركت ميكنه هر چند كه درصد پاس هاي اشتباه تيم زياد بود ولي با اين حال عملكرد خيلي خوبي دارن...

سوارز هم از موقعيت خيلي خوب استفاده مي كرد ولي تو اين دو بازي اخير يه ذره كم كار تر شده(گمونم چشمش زدن) ولي در كل خيلي مفيد بازي ميكنه.

اميدوارم تونسته باشم كمك كنم

10. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا عليرضا جان ما كه ديدمون در حد شما حرفه اي نيست ولي با توجه به تك بازي اي كه از ليورپول ديدم يا بهتر بگم اولين بازي توي اين فصل، دفاع هاي كناري يعني انريكه و كلي توي كاراي هجومي خوب كار ميكنن و سانتر هاي بي نظيري رو ارسال مي كنن ولي توي كار دفاعي بايد بيشتر هماهنگ بشن مثلا تو بازي با منچستر سر اون كرنر مهاجم هاي منچستر دو بار هد زدن يعني هد اول كه ولبك زد و ضربه ي دومي كه چيچاريتو زد، كه نشان از خوب ماركينگ(Marking) نكردن داره و نبايد دفاع متزلزل باشه و بايد بيشتر توي ساختار دفاعي كار بشه(منظور من بيشتر روي دفاع هاي وسطمون يعني كرگر واسكرتل هستش)...

در ضمن انريكه مدافع خيلي خوب و تنو مندي هستش و تو دفاع هم خوب عمل ميكنه مثل كلي و خوشحالم كه تونستيم به خدمت بگيريمش...

يه پيشرفت خوب ديگه اينه كه ميانه زمين رو ليورپول در اختيار داره، به خصوص آدام و لوكاس كه خيلي خوب بازي رو كنترل ميكردن و لوكاس البته جنگنده تره و توي دفاع هم شركت ميكنه هر چند كه درصد پاس هاي اشتباه تيم زياد بود ولي با اين حال عملكرد خيلي خوبي دارن...

سوارز هم از موقعيت خيلي خوب استفاده مي كرد ولي تو اين دو بازي اخير يه ذره كم كار تر شده(گمونم چشمش زدن) ولي در كل خيلي مفيد بازي ميكنه.

اميدوارم تونسته باشم كمك كنم
    مرسی آرش جان خیلی لطف کردی
    عالی بود

سوارز هم به قول آرمان بهتره در کنار یه مهاجم هدف بازی کنه تا اینکه خودش ضربه آخر رو بزنه
    من فکر میکنم سوارز به راحتی میتونه نقش مسی رو توی لیورپول بازی کنه
    به این شرط که مکملهای خوبی داشته باشه

12. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب درباره دفاع یکم توضیح بدم، انریکه و کلی دفاع های کناری خیلی خوبی هستن (من الان شخصا اعتقاد دارم کلی بهترین دفاع راست انگلیسه و انریکه بهترین دفاع چپ اسپانیا و مطمئنم اگه این فرمشون رو حفظ کنن هر دوشون در یورو 2012 خواهند بود). انریکه به خصوص قابلیت تهاجمی خیلی خوبی داره (انریکه هافبک چپ هم بازی کرده) و برای یه دفاع چپ هم سانتر های خیلی دقیقی داره، تکنیکش هم خوبه و همیشه اون سمت با داونینگ خوب ارتباط برقرار می کنه. کلی هم این سمت از نظر دفاعی خیلی خیلی عالیه و خوب هم جلو میاد و سرعت خوبی هم داره، یه فول بک کامله به نظر من البته پارسال در مقاطعی هافبک راست هم بازی کرد (خوب هم بازی می کرد!).

دفاع ما تا وقتی دنی اگر مصدوم نشده بود خیلی خوب بود ولی از وقتی اسکرتل اومده خیلی محکم نیست و اسکرتل زیاد سوتی می ده. ساختار دفاع تیم خوبه و تا حالا تیمی نتونسته ساختارمون رو به اون صورت در هم بشکنه. گل هم همه جوره خوردیم ولی طوری نبوده که نقطه ضعف داشته باشیم یا شگرد گلزنی دست تیم ها باشه. جیمی کرگر هم به نظر من دیگه امسال سال آخر بازی فیکسش در تیمه و از سال دیگه باید ذخیره باشه، نه سرعت قبل رو داره و ضریب اشتباهاتش هم بالاتر رفته و این فصل هم 34 سالش میشه، دیگه کافیه

هافبک دفاعی ها به دفاع اضافه نمیشن و نقش تخریبی دارن ولی فول بک ها نسبتا بسته بازی می کنن. لوکاس نقشی بین سبک بازی اسکات پارکر و ماسکرانو داره (نزدیک تر کسی رو پیدا نکردم!) و همیشه بازیکن های تهاجمی و به خصوص وینگر ها موقع دفاع کمک می کنن. سوارز هم عقب میاد برای بازیسازی و موقع دفاع هم بعضی وقت ها درگیر میشه

در کل من ساختار دفاعی رو خوب می بینم گرچه مدافعین همشون رو فرم نیستن. Coates هم یه بازی کرده برای تیم که نسبتا خوب بود ولی دو سه تا اشتباه خیلی بد کرد! من فکر کنم با برگشتن اگر و لوکاس به ترکیب این هفته از نظر دفاعی خیلی منسجم تر باشیم. ژانویه زمان خیلی مهمیه و من فکر می کنم لازمه سه نفر به ترکیب اضافه کنیم، یه مدافع میانی خوب، یه هافبک تهاجمی سریع و یه مهاجم نسبتا خوب (یه هافبک دفاعی با تجربه متوسط هم بد نیست)، اینطوری هم نیمکتمون قوی تر میشه و هم گزینه ها برای پست های مختلف بیشتر میشه و قدرت مانور هم بیشتر به خصوص وقتی نیاز به تغییر سریع در روند بازی داریم.

14. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ژانویه زمان خیلی مهمیه و من فکر می کنم لازمه سه نفر به ترکیب اضافه کنیم، یه مدافع میانی خوب، یه هافبک تهاجمی سریع و یه مهاجم نسبتا خوب (یه هافبک دفاعی با تجربه متوسط هم بد نیست)، اینطوری هم نیمکتمون قوی تر میشه و هم گزینه ها برای پست های مختلف بیشتر میشه و قدرت مانور هم بیشتر.
    آرمان جان مرسی بابت توضیحت

در مورد ژانویه
    در حواشیه باشگاه خبری از خرید و علاقه برای تقویت تیم در این ماه هست؟
    خود باشگاه و داگلیش به این نتیجه رسیدن که به چنتا بازیکن جدید نیاز دارن؟
    اگر آره بازیکنهای خاصی زیر نظر هستن؟

برای هافبک تهاجمی ای کاش هازارد رو بگیرن خیلی بازیکن خوبیه
    توی خبرها بود که ممکنه توی نقل و انتقالات زمستان به تیم جدیدی بره بارسا هم دنبالشه

16. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نتایج دو بازی اخیر :
    لیورپول 2 - 1 استوک سیتی » هر دو گل لوئیس سوارز
    لیورپول 2 - 0 وست برومویچ » چارلی آدام، اندی کرول

بازی ها چطور بود؟

18. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بازی با استوک رو ندیدم ولی بازی دیروز رو سوارز گل کاشت و همه کار کرد. کرول هم حداقل 30-40 درصد Sharp تر از هر بازی دیگه ای در این فصل بود. یه برد خیلی مهم در خارج از خانه.. رسیدیم به 1 امتیازی چلسی. بازی بعدی هفته دیگه در آنفیلد مقابل Swansea است و اگه 3 امتیاز رو بگیریم وضعیتمون در جدول خیلی خوب میشه.

جرارد و کارگر هم در تمرینات مصدوم شدن، و جرارد متاسفانه احتمالا حداقل تا ژانویه رو از دست داده و وضعیت کرگر هم مشخص نیست. تازه داشتیم به جرارد عادت می کردیم با این وضع حتما یه هافبک تهاجمی و یه مدافع در ژانویه باید اضافه کنیم.

ویرایش: مشکل جرارد عفونت زانو بوده و خدا رو شکر ارتباطی به مصدومیت قبلیش نداره و احتمالا تا یکی دو هفته دیگه برمی گرده و کرگر هم مشکل کشیدگی ماهیچه ساق پا داره که اون هم بزودی برمی گرده.

20. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •