آرسن ونگر دلیلی غیبت بازیکنان بزرگ در سفر به پرتقال را اعلام کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسنال با ترکیب 19 نفره خود به پرتقال سفر کرد و در این بین فابرکاس، نصری، ویلشیر، والکات و کوسیلنی غایب هستند. آرسن ونگر در کنفرانس خبری خود دلیل این غیبت ها را توضیح داد.
" والکات به تمرینات بازگشت اما او هنوز آماده نیست. ویلشیر آسیب دیدگی مچ پا دارد و بسیار دشوار است که زمان دقیقی برای بازگشت او مشخص کنیم.
نصری یک مشکل عضلانی دارد. سسک هم از آسیب دیدگی باز گشته و او برای حضور در میدان آماده نیست. دیابی خارج از ترکیب است و کوسیلنی هم مصدومیت عضلانی اندکی دارد.
بنتنر و ابوئه در ترکیب نیستند زیرا آنها ممکن است از باشگاه خارج شوند.
کوسیلنی و نصری احتمالا برای ابتدای فصل باز می گردند. فکر نمی کنم فابرگاس برای ابتدای فصل آماده باشد زیرا برای مدتی طولانی بیرون بوده و بازی انجام نداده. والکات احتمالا باز می گردد، و در مورد ویلشیر بسیار دشوار است که چیزی بگوییم."
آرسن ونگر در مورد وضعیت سسک فابرگاس نیز گفت "
نمی خواهم در مورد انتقال فابرگاس حرف بزنم زیرا برای 3 سال در هر کنفرانس خبری این کار را کرده ام بنابراین فکر نمی کنم به هیچ وجه نیاز باشد که چیزی به آن اضافه کنم. من عاشق فابرگاس هستم و می خواهم او را نگه دارم، اساسا کل داستان همین است.
همه آزادند هر آنچه می خواهند فکر کنند. نمی توانیم روند رو به افزایش سوالات مردم را متوقف کنیم.
او درست از آسیب دیدگی باز گشته و برای بازی کردن آماده نیست. اما مصدوم نیست."
به زودی خبر های خوبی از سوی آرسن ونگر منتشر خواهد شد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالات در ماه ژوئن، آرسنال فقط دو خرید در این تابستان داشته است که یکی از آنها کارل جنکینسون جوان و دیگری جروینیو است.
در دوی آنها با کیفیت هستند و می توانند کیفیت ترکیب تیم را بالا ببرند اما آرسن ونگر اعلام کرد می خواهد قدرت ترکیب را از این هم بالا تر ببرد.
تنها یک هفته دیگر تا شروع لیگ برتر در فصل جدید باقی مانده است اما آرسن ونگر در مصاحبه ای اختصاصی با سایت رسمی باشگاه، اعلام کرده است که همه تلاش خود را برای خرید انجام می دهد.
" به صورت ایده آل باید تمامی تجارت هایمان را تمام می کردیم اما اینگونه نبوده است. ما به سختی کار می کنیم. در طول تابستان دست از کار برنداشته ایم. من مثبت هستم زیرا کیفیت خوب و یک سبک بازی که به وسیله بازیکنانمان شناخته می شود، داریم.
بنابراین نمی خواهیم فقط کیفیت ، بلکه می خواهیم یک سوپر کیفیت اضافه کنیم !!!! "
وقتی از ونگر در مورد تاخیر در خرید ها سوال شد ، او به بعضی از مشکلات اشاره کرد که باید با آنها مواجه شوند.
" ما باید بازیکنان را شناسایی کنیم ، با باشگاه به توافق دست پیدا کنیم تا به آنها برسیم و در مورد مبلغ هم به توافق دست یابیم. این مسئله به آن معنی است که آنها باید با شما به توافق برسند و باید بازیکن دیگری را برای جانشینی او قبل از فروختن، پیدا کنند.
در انگلستان حرکت در تابستان بسیار سخت تر است زیرا بعضی بازیکنان آنجا نیستند. این تمام انواعی مسائلی است که شما در طول بازار نقل و انتقالات با آن مواجه می شوید. اما من می توانم بی صبری هواداران را درک کنم. "
و آیا این صبر ، به زودی نتیجه ای هم خواهد داشت ؟ آیا آرسنال به خریدی نزدیک است ؟
" نه ، در حال حاضر نه !! ما امیدواریم که به زودی برای شما خبر های خوبی بیاوریم. هفته بعد ، ممکن است اتفاقاتی بیفتد !!! "
منبع :
gunnerstrust.com