تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 90 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جویی بارتون بازیکن خیلی خوبیه و اگه بیاد آرسنال خیلی عالی میشه فقط یه بدی داره اینکه خیلی بداخلاقه فکر کنم همین پارسال بود که تو جریان بازی یه مشت محکم زد تو شکم بازیکن حریف البته بعد از بازی معذرت خواهی کرد.

به غیر از جویی یه مدافع چپ هم لازم داریم تا جانشین کلیچی باشه یه مدافع مرکزی هم میخواهیم تا خط دفاع رو از این وضعیت بیاره بیرون.

2. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پیشنهاد بارسا باز هم توسط آرسنال رد شد
    آخرین پیشنهاد بارسلونا هم رد شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابستان توپچی ها بار دیگر برای چندمین سال متوالی با شایعات انتقال فابرگاس به بارسلونا آغاز شد و این مسائل تا کنون نیز ادامه داشته است.

بارسلونا در این تابستان با دو پیشنهاد رسمی برای خرید فابرگاس اقدام کرد اما هر دو قبلا توسط باشگاه آرسنال رد شده است و آرسن ونگر به وضوح اعلام کرد نمی خواهد ستاره خود را از دست بدهد.

آرسنالی ها معتقدند قیمت اصلی فابرگاس 40 میلیون پوند (45 میلیون یورو) است و به هیچ وجه از موضع خود کناره گیری نخواهند کرد. اما بارسلونا که توجهی به این گفته ها ندارد ، همچنان پیشنهاد های مضحک خود را برای خرید یکی از بهترین هافبک های جهان ارائه می دهد.

طبق گزارشات، آخرین پیشنهاد کاتالان ها در حدود 29 میلیون یورو بوده که در آینده می تواند 6 میلیون دیگر به آن اضافه شود و طبق برخی منابع تایید نشده، خود فابرگاس با ارائه 3 میلیون دیگر، مبالغ دیگر این پیشنهاد را تکمیل خواهد کرد.

بدین ترتیب و با جمع تمامی این مبالغ ، پیشنهاد آنها به 38 میلیون یورو خواهد رسید اما همچنان 7 میلیون یوروی دیگر با مبلغ درخواستی آرسنال (45 میلیون) تفاوت دارد.

به همین دلیل ، منابع اسکای اسپورت و چندین خبرگزاری معتبر دیگر دریافته اند که آرسنال آخرین پیشنهاد بارسلونا را نیز رد کرده است.

همچنین خبرگزاری ایندپندنت نیز اعلام کرده است، استن کرونکه مالک جدید باشگاه به حمایت از ونگر پرداخته است و به هیچ وجه از رقم اصلی فابرگاس کم نخواهد کرد و موضع باشگاه را در هیچ مذاکره ای برای فابرگاس تغییر نخواهد داد.

به نظر می رسد ونگر فابرگاس را برای آخرین بازی دوستانه مقابل بنفیکا انتخاب کرده است و قصد دارد از او در بازی های انتخابی لیگ قهرمانان نیز استفاده کند.
    روز پنجشنبه فابرگاس برای اولین بار در این تابستان با هواداران آرسنالی روبرو شد و در روز اعضای باشگاه شرکت کرد.

4. 8 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرعه کشی پلی آف CL هم برگزار شد و آرسنال رو در روی اودینزه ی ایتالیا قرار خواهد گرفت.
    آرسنال بازی اولش رو ۲۵ یا ۲۶ مرداد در امیریتس و بازی برگشت رو در ۱ یا ۲ شهریور در ایتالیا انجام خواهد داد.

.

6. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرعه کشی پلی آف CL هم برگزار شد و آرسنال رو در روی اودینزه ی ایتالیا قرار خواهد گرفت.
    آرسنال بازی اولش رو ۲۵ یا ۲۶ مرداد در امیریتس و بازی برگشت رو در ۱ یا ۲ شهریور در ایتالیا انجام خواهد داد.
    تقریبا میشه گفت قرعه نسبت سختی بهمون خورده هر چند که تو این چند سال آرسنال تو مرحله پلی آف واقعا خوب ظاهر شده آخرین باری که تو این مرحله حضور داشت اگه اشتباه نکنم تیم سلتیک رو به زانو در آورد.
    تیم اودینزه هم تیم خوبیه اما امیدوارم تجربه آرسنال تو مسابقات اروپایی به کمکش بیاد و بتونیم به مرحله بعد صعود کنیم.

راستی بالاخره معلوم نشد ونگر میخواد چه بازیکنی رو جانشین کلیچی میکنه؟

8. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تقریبا میشه گفت قرعه نسبت سختی بهمون خورده هر چند که تو این چند سال آرسنال تو مرحله پلی آف واقعا خوب ظاهر شده آخرین باری که تو این مرحله حضور داشت اگه اشتباه نکنم تیم سلتیک رو به زانو در آورد.
    تیم اودینزه هم تیم خوبیه اما امیدوارم تجربه آرسنال تو مسابقات اروپایی به کمکش بیاد و بتونیم به مرحله بعد صعود کنیم.

چرا
    ونگر به صراحت اعلام کرد و مصاحبه کرد که دفاع چپ خریداری نمیشه!
    ترائوره و گیبز هستن
    اگه ترائوره کیفیتی که توی پیش فصل و اون بازی هایی که من دیدم و نشون داد رو ادامه بده و حفظش کنه به نظرم اصلا نیازی به خرید دفاع چپ نیست
    خیلی عالی کار کرد
    خیلی!!!
    اگه دفاع وسط هم خریداری بشه توی بازی حساس ورمالن میتون بره چپ بازی کنه
    اونموقع میخوام بدونم کیه که بخواد از دفاع رد بشه
    ولی گیبز زیاد خوب کار نکرد

10. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا اعلام کرد که کیران گیبز
    از اون اولم مشخص بود که کیران جانشین کلیچی میشه
    فقط خدا کنه که تا آخر فصل دوام بیاره مصدوم نشه مثل فصل قبل
    البته آرمند تراوره هم هست که اونم بازیکن خوبیه(از نظر من حتی بهتر از کیران گیبز)
    Last edited by Scud_MD2; 05-08-2011 at 19:49.

12. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اره.... ترائوره عالیه . به نظرم حتی می تونه بهتر از کلیچی عمل کنه .
    ولی گیبز هنوز تجربه لازم رو نداره . توی بازیش میشه استرس رو دید .
    +
    به نظرم اگه ورمالن اماده باشه توی دفاع وسط هم نیازی به بازیکن نداریم .
    من کماکان نگران دروازه بان هستم.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته نمیدونم یادتون هست یا نه ولی همین گیبز بود که اون اشتباه وحشتناک رو تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل منچستر انجام داد و در نهایت حذف شدیم.
    فکر کنم همین آرمند ترائوره خیلی بهتر باشه چون تجربش بیشتره از اون فصلی که آرسنال لیورپول رو 6 بر 3 شکست داد داره تو تیم بازی میکنه.

من کماکان نگران دروازه بان هستم.
    من زیاد نگران دروازه بان نیستم چون چسنی واقعا خوب کار کرده مخصوصا اواخر فصل قبل

15. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خبر جالب و بحث برانگیر و سوال بر نگیز و رعب بر انگیز و .....

نوزده بازیکن بدون سسک و سمیر راهی پرتقال شدند !!
    آرسن ونگر با 19 بازیکن راهی پرتقال شد تا آخرین بازی دوستانه خود را مقابل بنفیک انجام دهد.

19 بازیکن از جمله جوانانی مانند ایگناسی میکل، هنری لنزبری و امانوئل فریمپونگ در این سفر وجود دارند.

نام های بزرگی مانند سسک فابرگاس، سمیر نصری، تئو والکات و جک ویلشیر نیز در این بین غایب هستند.

لیست 19 نفره آرسنال
    Arshavin
    Chamakh
    Djourou
    Fabianski
    Frimpong
    Jenkinson
    Miyaichi
    Traore
    Miquel
    Ramsey
    Rosicky
    Sagna
    Song
    Szczesny
    Van Persie
    Vermaelen
    Gervinho
    Squillaci
    Lansbury

فقط دلم به این عکس خوشه که توی تمرین امروز گرفته شده :|

17. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: چرا مردان کلیدی سفر به بنفیکا را از دست دادند
    آرسن ونگر دلیلی غیبت بازیکنان بزرگ در سفر به پرتقال را اعلام کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسنال با ترکیب 19 نفره خود به پرتقال سفر کرد و در این بین فابرکاس، نصری، ویلشیر، والکات و کوسیلنی غایب هستند. آرسن ونگر در کنفرانس خبری خود دلیل این غیبت ها را توضیح داد.

" والکات به تمرینات بازگشت اما او هنوز آماده نیست. ویلشیر آسیب دیدگی مچ پا دارد و بسیار دشوار است که زمان دقیقی برای بازگشت او مشخص کنیم.

نصری یک مشکل عضلانی دارد. سسک هم از آسیب دیدگی باز گشته و او برای حضور در میدان آماده نیست. دیابی خارج از ترکیب است و کوسیلنی هم مصدومیت عضلانی اندکی دارد.

بنتنر و ابوئه در ترکیب نیستند زیرا آنها ممکن است از باشگاه خارج شوند.

کوسیلنی و نصری احتمالا برای ابتدای فصل باز می گردند. فکر نمی کنم فابرگاس برای ابتدای فصل آماده باشد زیرا برای مدتی طولانی بیرون بوده و بازی انجام نداده. والکات احتمالا باز می گردد، و در مورد ویلشیر بسیار دشوار است که چیزی بگوییم."

آرسن ونگر در مورد وضعیت سسک فابرگاس نیز گفت " نمی خواهم در مورد انتقال فابرگاس حرف بزنم زیرا برای 3 سال در هر کنفرانس خبری این کار را کرده ام بنابراین فکر نمی کنم به هیچ وجه نیاز باشد که چیزی به آن اضافه کنم. من عاشق فابرگاس هستم و می خواهم او را نگه دارم، اساسا کل داستان همین است.

همه آزادند هر آنچه می خواهند فکر کنند. نمی توانیم روند رو به افزایش سوالات مردم را متوقف کنیم.

او درست از آسیب دیدگی باز گشته و برای بازی کردن آماده نیست. اما مصدوم نیست."

ونگر: بی صبری برای خرید جدید را درک می کنم
    به زودی خبر های خوبی از سوی آرسن ونگر منتشر خواهد شد !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالات در ماه ژوئن، آرسنال فقط دو خرید در این تابستان داشته است که یکی از آنها کارل جنکینسون جوان و دیگری جروینیو است.

در دوی آنها با کیفیت هستند و می توانند کیفیت ترکیب تیم را بالا ببرند اما آرسن ونگر اعلام کرد می خواهد قدرت ترکیب را از این هم بالا تر ببرد.

تنها یک هفته دیگر تا شروع لیگ برتر در فصل جدید باقی مانده است اما آرسن ونگر در مصاحبه ای اختصاصی با سایت رسمی باشگاه، اعلام کرده است که همه تلاش خود را برای خرید انجام می دهد.

" به صورت ایده آل باید تمامی تجارت هایمان را تمام می کردیم اما اینگونه نبوده است. ما به سختی کار می کنیم. در طول تابستان دست از کار برنداشته ایم. من مثبت هستم زیرا کیفیت خوب و یک سبک بازی که به وسیله بازیکنانمان شناخته می شود، داریم.

بنابراین نمی خواهیم فقط کیفیت ، بلکه می خواهیم یک سوپر کیفیت اضافه کنیم !!!! "

وقتی از ونگر در مورد تاخیر در خرید ها سوال شد ، او به بعضی از مشکلات اشاره کرد که باید با آنها مواجه شوند.

" ما باید بازیکنان را شناسایی کنیم ، با باشگاه به توافق دست پیدا کنیم تا به آنها برسیم و در مورد مبلغ هم به توافق دست یابیم. این مسئله به آن معنی است که آنها باید با شما به توافق برسند و باید بازیکن دیگری را برای جانشینی او قبل از فروختن، پیدا کنند.

در انگلستان حرکت در تابستان بسیار سخت تر است زیرا بعضی بازیکنان آنجا نیستند. این تمام انواعی مسائلی است که شما در طول بازار نقل و انتقالات با آن مواجه می شوید. اما من می توانم بی صبری هواداران را درک کنم. "

و آیا این صبر ، به زودی نتیجه ای هم خواهد داشت ؟ آیا آرسنال به خریدی نزدیک است ؟

" نه ، در حال حاضر نه !! ما امیدواریم که به زودی برای شما خبر های خوبی بیاوریم. هفته بعد ، ممکن است اتفاقاتی بیفتد !!! "

منبع :
    gunnerstrust.com

19. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •