تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 339 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فهرست خريد و مازاد بازيكنان استقلال امروز اعلام مي شود

فهرست خريد و مازاد بازيکنان تيم فوتبال استقلال عصر امروز پس از جلسه کادر فني با علي فتح الله زاده بطور رسمي اعلام مي شود.

به گزارش ایرنا، به نقل از يک منبع آگاه در باشگاه استقلال، در حالي که فصل نقل و انتقالات از امروز به صورت رسمي آغاز شده است، اين باشگاه پس از جلسه کادر فني و علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه آبي پوشان، نام بازيکناني را که با آنها براي سال آينده به توافق رسيده است اعلام مي کند.
    گفته مي شود استقلال با کرار جاسم به توافق کامل رسيده است و به جز او، نام سه بازيکن ديگر هم امروز رسانه اي مي شود.
    ‌ابوذر رحيمي، سيد مهدي رحمتي، فرشيد طالبي، محمد نصرتي، سياوش اکبرپور و آندرانيک تيموريان از جمله بازيکناني هستند که استقلال در روزهاي اخير با آنها مذاکره کرده است.
    علاوه بر اين نام بازيکناني که باشگاه استقلال با آنها قطع همکاري مي کند هم قرار است منتشر شود.
    بر اساس اخبار غير رسمي کيانوش رحمتي، وحيد طالب لو، بيژن کوشکي و اميرحسين صادقي از بازيکنان مازاد استقلال هستند.

نظري‌جويباري:
    سعي مي‌كنيم 6 نفر از 7 بازيكن درخواستي مظلومي را بگيريم

معاون باشگاه استقلال گفت: تلاش مي‌کنيم از 7 بازيکني که مظلومي درخواست کرده 6 نفر را جذب ‌کنيم.

علي نظري جويباري پس از پايان جلسه امروز کادرفني با مديريت باشگاه استقلال اظهار داشت: جلسه امروز در مورد مسائل فني بود. مظلومي نام 7 بازيکن را داده که سعي مي کنيم 6 بازيکن را جذب کنيم.
    وي در مورد اينکه گفته مي شود استقلال با مهدي رحمتي قرارداد دو ساله امضا کرده است، گفت: هنوز قراردادي امضا نشده و عصر امروز تکليف اين موضوع روشن مي شود. امروز ساعت 18 جلسه ديگري در باشگاه داريم.

مبلغ ناچيزي از باشگاه گرفتم
    يوسفي: ضعيف‌ترين بازيكن استقلال هم پيشنهاد دارد

هافبک استقلال گفت: ضعيف‌ترين بازيکن استقلال هم از تيم‌هاي ديگر پيشنهاد دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن يوسفي که براي گرفتن طلب خود به باشگاه استقلال مراجعه کرده بود در مورد وضعيت خود براي فصل آينده گفت: حضورم در باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد نيست بلکه براي گرفتن طلبم در باشگاه حاضر شدم.
    وي در پاسخ به اين سوال که چه ميزان پول از باشگاه طلب دارد، گفت: بايد بگويم کل مبلغم مانده و مبلغ ناچيزي از استقلال گرفته ام. من اول بايد تسويه و بعد تکليفم براي فصل بعد روشن کنم.
    يوسفي در جواب به اين پرسش که پيشنهادي از تيم هاي ديگر دارد، اظهار داشت: ضعيف ترين بازيکن استقلال هم از تيم هاي ديگر پيشنهاد دارد. دوست دارم در استقلال بمانم اما براي ماندن شرايطي دارم که اگر مهيا شود مي مانم.
    به گزارش فارس، از ديگر بازيکناني که امروز در باشگاه استقلال حاضر شد، جواد شيرزاد بود. اين بازيکن که با استقلال قرارداد دارد براي گرفتن طلب خود به باشگاه مراجعه کرده بود. وي دقايقي هم با منصور پورحيدري بابت مطالباتش صحبت کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه بتونیم سه چهار تا قلعه نوعی تربیت کنیم (از نوع باشخصیت و انسان صفت) دیگه امثال قلعه نوعی حوس نمی کنن با احساسات ما بازی کنن ، یک روز قهرمانی بیارن یک روز از تیم برن و تمام ساخته های خودشون و دیگران رو نابود کنن:
    امثال از مظلومی حمایت می کنیم اگه نتیجه گرفت که بهتر اگرم نتیجه نگرفت (فدای سرش ) سال بعد تیم رو میدیم دست داش علی منصوریان بازهم اگه نتیجه نگرفت تیم رو میدیم دست مرفاوی با تجربه شده ، خوبی این کار می دونید چیه؟
    الان هرکی قلدر و قالتاق باشه می تونه تو تیم نتیجه بگیره و امثال مرفاوی و مظلومی و منصوریان 90 درصد فکرشون به حاشیه های اطراف تیمه و نمی تونن از تمام پتانسیل خودشون استفاده کنن ولی وقتی تیم صاحب شخصیت و جایگاه درست و حسابی شد ، مربی با خیال راحت میشینه روی نیمکت نگرانی جز کار فنی نداره.
    بعد هم دیگه هیچکدومشون نیمتونن برای استقلال ادا اتوار در بیارن چون همیشه چند تا مربی تراز اول وجود داره که استقلال بتونه روشون حساب کنه (البته این موضوع نیاز به زمان داره)

ولی اگه امسال قلعه نوعی بیاد تا آخر عمر دیگه هیچ مربی تو استقلال نتیجه نمی گیره و همیشه باید دست به دامن قلعه نوعی باشیم تا یکسال مارو قهرمان کنه و سال بعد تیم نابود کنه چون کسی بجز اون نباید تو استقلال نتیجه بگیره.

بخدا قهرمان شدن اونقدرها هم ارزش نداره که از بی شخصیتی و پست بودن مربی تیممون چشم پوشی کنیم.
    یادمون نره اسطورمون کی بود و دلیل محبوبیت بی حد و مرزش چی بود.

4. 5 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خوب همین قلعه نویی نتیجه زحمات فتح الله زاده هست که فرستادش آلمان و ازش یه مربی کار آمد ساخت در مورد بقیه هم باید همینجور بشه

6. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرين وضعيت رحمتي، مجيدي و نقل‌وانتقالات استقلال

سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه اگر مظلومي در هفته‌هاي اول نتيجه نگيرد چه تصميمي اتخاذ مي‌کند گفت: ملاک براي من 5-6 هفته نيست و تا نيم‌فصل صبر مي‌کنيم.

علي فتح‌الله‌زاده در جمع خبرنگاران در محل باشگاه استقلال در خصوص امضاي قرارداد با علي حمودي گفت: امروز با اين بازيکن قرارداد بستيم. براي اينکه در نقل و انتقالات به اهداف خود برسيم مدام جلسه داريم و شب‌ها ساعت 2 به خانه مي‌روم. اگر زودتر بروم تعجب مي‌کنند.
    وي درباره اينکه آيا آندره لوييز در استقلال مي‌ماند يا نه اظهار داشت: با مديربرنامه‌هاي او امروز صحبت کرديم. لوييز اگر بخواهد مي‌ماند اما اگر برود به نفعش است.

سرپرست باشگاه استقلال در مورد روند مذاکرات با مهدي رحمتي گفت: مدير برنامه‌هاي او امروز به باشگاه آمد و با او صحبت کرديم. با محمدي و طالب لو هم در حال صحبت هستيم. بازيکن زياد داريم و بايد در آينده چه نتايجي حاصل مي‌شود.
    وي درباره اينکه مذاکره با آندرانيک تيموريان به کجا رسيد گفت: با او در حال مذاکره‌ايم. اگر با بازيکنان داخلي نتوانيم توافقي حاصل کنيم بازيکن خوب خارجي جذب مي‌کنيم. سال گذشته ما براي جذب بازيکن خوب خارجي وقت نداشتيم. هواداران مي‌دانند که فتح الله زاده اگر قول بازيکن خوب بدهد آن را عملي مي‌کند.
    فتح الله زاده در ادامه گفت وگو با خبرنگاران در خصوص نگراني هواداران بابت جدايي فرهاد مجيدي عنوان کرد: نگراني وجود ندارد. فرهاد با استقلال قرارداد دارد من با هيچ کس يک ساله قرارداد امضا نمي‌کنم.
    وي در مورد ليست مازاد گفت: فوتبال حرفه‌اي است. اگر بازيکني به سيستم ما نخورد مي‌گوييم او را نمي‌خواهيم.
    سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که از مظلومي براي فصل آينده چه انتظاري دارد گفت: از مظلومي فقط قهرماني مي‌خواهم.

فتح‌الله‌زاده درباره اينکه اگر مظلومي در هفته‌هاي اول نتيجه نگيرد چه تصميمي اتخاذ مي‌کند اظهار داشت: ملاک براي من 5-6 هفته نيست و تا نيم فصل صبر مي‌کنم.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره ضيافت ناهار روز گذشته با امير قلعه‌نويي گفت: ما با هم جوجه کباب خورديم و راجع به همه چيز صحبت کرديم.

وي درباره اينکه آيا از قلعه نويي خواست تا به استقلال بازگردد گفت: وقتي من با پرويز مظلومي قرارداد دارم چنين تعارفي بي معناست و چرا بايد اين تعارف را بزنم.
    فتح الله زاده که قصد رفتن به دفتر علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني را داشت در مورد مشکلات مالي باشگاه استقلال اظهار داشت: من مرد روزهاي سخت هستم. پول نباشد، هستم؛ بازيکن نباشد، هستم اما به هر حال بازيکن اگر بداند پول نيست معطل نمي‌کند و من مجبورم از جيبم خرج کنم.

وي در پايان در مورد اينکه آيا مظلومي با گردآوري ستاره‌ها از شرايط استقلال راضي است گفت: خدا به مظلومي خير دهد که همه ستاره ها را جمع کرده است. من هم اگر مربي بودم از حضور چنين بازيکناني راضي بودم. ما امسال نمي‌خواهيم جام از دست بدهيم و در آسيا هم مي‌خواهيم در جمع چهار تيم باشيم.
    فتح الله در حالي پس از پايان صحبت با خبرنگاران راهي سازمان تربيت بدني شد که فرزاد آشوبي، اميد روانخواه و حنيف عمران‌زاده در باشگاه استقلال حضور داشتند.

فتح‌الله‌زاده من را دوست دارد
    عمران‌زاده: صددرصد در استقلال مي‌مانم

مدافع استقلال گفت: صددرصد در اين تيم مي‌مانم.

حنيف عمران زاده پس از خارج شدن از باشگاه استقلال گفت: من براي گرفتن مطالباتم به باشگاه آمدم. از زمان واعظ آشتياني طلب دارم که با 30درصد امسال 200 ميليون تومان مي‌شود.
    وي افزود: با استقلال قرارداد ندارم ولي براي ماندن با مسئولان به توافق رسيدم. به کادر فني قول دادم مي‌مانم اما اول بايد طلبم را بدهند سپس قراردادم را تمديد کنند.
    عمران‌زاده درباره از دست دادن تيم ملي گفت: اول فصل گذشته در تيم ملي بودم‌ اما اکنون هم دير نيست. سه سال تا جام جهاني فرصت است.
    وي درباره اينکه در استقلال افت کرده است، اظهار داشت: بحث افت نيست. همه بازيکنان خسته مي‌شوند ما شرايط مثل اروپايي‌ها نداريم که هر سه روز يک بار بازي کنيم. از دقيقه 60 به بعد بدن‌هايمان تحليل مي‌شود و ما در برخي مسابقات با غيرت بازي مي‌کردم. از فردا با فرهاد چيذري به تمرينات بدنسازي مي‌پردازم.
    عمران‌زاده همچنين با تاکيد بر اينکه صددرصد در استقلال مي‌مانم، گفت: تا تسويه حساب نکنم نمي‌توانم قرارداد سال جديدم را ثبت کنم. باتوجه به اينکه فتح‌الله‌زاده من را دوست دارد، من براي تمديد قرارداد براي يک سال با باشگاه توافق کردم.

از بين رحمتي، گردان و محمدي يکي را مي‌خواهيم
    مظلومي: حسيني و تيموريان را مي‌خواهيم؛ لوييز در فهرست مازاد است

سرمربي استقلال گفت: بازيکن تيم گسترش فولاد را مي‌خواهم اما لوييز را نمي‌خواهم.

پرويز مظلومي در جمع خبرنگاران در مورد آندره لوييز اظهار داشت: لوييز خودش دوست دارد در استقلال بماند ولي در ليست مازاد ما قرار گرفته و به جاي او علي حمودي را گرفتيم.
    وي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات که همه در تعطيلات هستند ما در باشگاه و مشغول کار هستيم.

اين مربي از مذاکره باشگاه استقلال با ميثم حسيني دفاع چپ گسترش فولاد خبر داد و گفت : به دنبال جذب اين بازيکن هستيم و مذاکراتي هم با او داشتيم.
    مظلومي در مورد اينکه وي به غير از ستاره ها به دنبال بازيکنان ديگري هم هست، گفت: چرا فکر مي کنيد فقط ستاره ها را مي خواهيم؟ بودجه نداريم که فقط ستاره جذب کنيم.
    وي تاکيد کرد که به دنبال جذب آندرانيک تيموريان هم هستند.

مظلومي امروز همچنين در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال بر انتخاب يکي از سه دروازه بان به نام هاي رحمتي، محمدي و گردان تاکيد کرده است.

پ.ن
    چه بازیکنه قدری داریم میگیریم میثم حسینی....با محمد نصرتیو رحیمی جنسمون جور میشه

حمودي با استقلال قرارداد 2 ساله بست

بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال فولاد خوزستان با استقلال قرارداد 2 ساله امضا کرد.

علي حمودي امروز با حضور در باشگاه استقلال پس از انجام مذاکرات نهايي با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قرارداد داخلي 2 ساله با اين باشگاه امضا کرد.
    علي اميري معاون باشگاه استقلال اين خبر را اعلام کرد.

بيك‌زاده: در ليست مظلومي هستم اما حضورم در استقلال قطعي نيست

هافبک فصل گذشته سپاهان گفت: براي حضور در استقلال صحبت‌هايي انجام دادم اما فعلا چيزي قطعي نيست.

هاشم بيک زاده که امروز براي دومين روز پياپي در باشگاه استقلال حاضر شده بود پس از خروج از باشگاه گفت: براي فصل آينده بازيکن آزاد هستم و قراردادي با سپاهان ندارم.
    وي در پاسخ به اين سؤال که احتمال حضورت در استقلال وجود دارد يا خير گفت: در ليست مظلومي هستم اما تا چيزي نهايي نشود نمي‌توانم در اين مورد صحبت کنم. براي حضور در استقلال صحبت‌هايي انجام دادم اما فعلا چيزي قطعي نيست.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-06-2011 at 19:16.

8. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این خبر هم قابل توجه کسانی که استقلالو داداشه تربیت بدنی خطاب کردنو به فتح الله زاده تهمت زدن

خريد جديد استقلال 6 جلسه محروم شد

خريد جديد تيم فوتبال استقلال در فصل 90-91 به دليل تخلف در بازي تراکتورسازي و صباي قم 6 جلسه با محروميت روبه‌رو شد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، به دليل تخلفات رخ داده در ديدار صباي قم و سايپاي البرز با تراکتورسازي تبريز در هفته هاي سي دوم و سي و سوم ليگ حرفه اي در تاريخ هاي 11و 25 ارديبهشت کميته انضباطي راي خود را به شرح زير صادر کرد.
    تيم تراکتورسازي به دليل تخلف تماشاگرانش به برگزاري 3 ديدار خانگي بدون تماشاگر در فصل 91-90 محروم و به پرداخت 150 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    همچنين نادر باقري مربي تيم تراکتورسازي به دو جلسه محروميت و با احتساب دستور موقت، به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    به دليل تخلفات جاسم کرار، وي به 6 جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه محروم شد و با احتساب محروميت ناشي از دستور موقت به پرداخت مبلغ 15 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد.

کميته انضباطي در خصوص محمد نصرتي و به دليل تخلفي که در ديدار تيمش مقابل سايپا البرز انجام داد به تذکر کتبي اکتفا کرد. لازم به ذکر است، علي عليزاده بازيکن تيم تراکتورسازي تبريز به دليل تخلفات انضباطي به توبيخ کتبي و پرداخت مبلغ 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. همچنين عليزاده نماينده هيات فوتبال استان آذربايجان شرقي،خاکسار مسئول حراست هيات استان آذربايجان شرقي و مهدي بقايي متصدي حمل برانکارد، از حضور در جلسه کميته انضباطي خودداري کرده اند ،بر همين اساس اين پرونده هنوز در دست رسيدگي است و راي در خصوص آن متعاقبا اعلام مي شود.

کد:
    پ.ن
    واقعا خیلی جالبه بعضیا جوری حرف(بهتره بگیم تهمت)میزنن که انگار همه وقایع که اتفاق افتادرو با چشماشون دیدن.میگفتن چرا فدراسیون به تراکتور گفته کرار منشوریه ولی به استقلال نگفته.حالا گیریم اینطوری باشه....به نفعه تراکتور بود یا استقلال؟مگه دروغ گفته بود؟

به طور واضح هم دلیله خریدایه متوسطو گفتن که پول نداریم ستاره بگیریم....خوشحالم حداقل خیلیا خیلی حرفارو نمیتونن بزنن
    خدارو شکر

این خریدایه ما هم داره میترکونه ها البته خودمونو
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-06-2011 at 19:18.

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلي بمب‌افکن گرفتيم
    فتح‌الله‌زاده: جاسم كرار مي‌تواند به كميته استيناف شكايت كند

سرپرست باشگاه استقلال گفت: جاسم کرار بابت راي کميته انضباطي مي‌تواند به کميته استيناف شکايت کند.

علي فتح الله زاده درباره راي کميته انضباطي مبني بر 6 جلسه محروميت جاسم کرار به دليل تخلف در بازي تراکتورسازي و صباي قم اظهار داشت: درست است که جاسم کرار يکي از بمب هاي ما بود اما اين قدر بمب افکن گرفتيم که جاي نگراني نيست. از اين راي ناراحت نيستم اما خود جاسم کرار مي تواند به کميته استيناف شکايت کند.
    وي در مورد اينکه گفته مي شود با مهدي رحمتي براي رقم قرارداد اختلاف نظر دارند، گفت: فعلا بايد مذاکرات ادامه پيدا کند. براي يکي شدن نظرات بايد با هم مذاکره داشته باشيم. فکر نمي کنم امشب تکليف اين موضوع روشن شود.
    فتح الله زاده تاکيد کرد: فقط 6 بازيکن ليگ برتري مي توانيم بگيريم که تاکنون دو بازيکن گرفته ايم و مابقي را هم مي خواهيم با فراغ بال انتخاب کنيم.

کد:
    پ.ن
    در راس اخبار قرار گرفتیم هر 2 دقیقه یه خبر جدید
    با توجه به حرفایه حاجی فقط حمودیو جاسم کرار خریده قطعیه و بقیه در حده حرف بوده خدارو شکر

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب تا حالا که این دو نا خرید بد نبوده . حمودی دفاع راست خوبیه زمانی که توی مس بود بازیهاش رو زیر نظر داشتم . خیلی خوب بود .
    کرار هم که فعلا 6 جلسه محرومه . از یه لحاظ خوبه . یه کمی با جو اشنا بشه!
    در مورد این دفاع چپ گسترش فولاد من بازی ازش ندیدم . اگه کسی در موردش می دونه بگه . بلاخره برای دفاع چپ باید سری به همون لیگ 1 می زدن.
    این رحیمی هم بهتر ردش کردند با اینکه بازیکن خوبیه ولی بازیکنی که بخواد همون اول کاری به خاطر پاس نشدن چکش سرو و صدا کنه بهتر بره.
    اگه رحمتی و اندو هم بگیرن و حتی ادینیو دیگه حاجی بمب ها رو رسما ترکونده !

14. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

قهرمان شدیم رفت!

قهرماني با تاخير استقلال در ليگ برتر دهم

سايت رسمي باشگاه استقلال پس از گذشت 23 روز از پايان ليگ دهم با اعلام 7 اشتباه داوري، استقلال را قهرمان واقعي ليگ دانست.

در مطلب سايت باشگاه استقلال آمده است: نگاه اجمالي و مجدد به کارشناسي داوري طي 34 هفته مسابقات استقلال در ليگ‌برتر نشان مي‌دهد 7 اشتباه وحشتناک عليه استقلال رخ داد که هرکدام مي‌توانست در تعيين قهرمان ليگ تأثيرگذار باشد. تمامي موارد ذيل در برنامه 90 به نمايش درآمد و مورد تأييد کارشناس مربوطه نيز قرار گرفت.
    1- در بازي دو تيم استقلال و صبا در هفته دهم، حمدي‌نژاد مدافع چپ اين تيم بايد از بازي اخراج مي‌شد (محمد فنايي- کارشناس داوري /90) اين بازي يک بر يک به اتمام رسيد.
    2- در بازي دو تيم فوتبال استقلال و تراکتورسازي در هفته دوازدهم پنالتي گل شده تيم تراکتورسازي بايد تکرار مي‌شد. (حسين نجاتي- کارشناس داوري /90) اين بازي يک بر يک به اتمام رسيد.
    3- در بازي دو تيم استقلال و فولاد در هفته نوزدهم خطاي پنالتي اعلام شده به سود فولاد به اشتباه اعلام گرديد. (ابراهيم ميرزابيگي- کارشناس داوري /90) فولاد با اشتباه ياد شده به گل اول خود و در نهايت به برتري رسيد.
    4- در بازي دو تيم استقلال و سپاهان در هفته 24 خطاي پنالتي به سود استقلال اعلام نشد و يک بازيکن سپاهان اخراج نشد! (نادر جعفري- کارشناس داوري /90) اين بازي يک بر يک به اتمام رسيد.
    5- در هفته 26 در بازي دو تيم استقلال و سايپا خطاي مسلم پنالتي مدافعان سايپا روي اسماعيل شريفات اعلام نشد! (محمد فنايي- کارشناس داوري /90) اين بازي مساوي تمام شد.
    6- در هفته 29 در بازي دو تيم استقلال و تراکتورسازي گل اول تيم تبريزي با خطا به ثمر رسيد و مردود بود. (محمد فنايي- کارشناس داوري /90) اين بازي با برتري تراکتورسازي به اتمام رسيد.
    7 - در هفته 32 در بازي دو تيم استقلال و شاهين بوشهر گل سالم اميرحسين صادقي به اشتباه مردود اعلام شد. ضمن آنکه خطاي فاحش پنالتي بر روي سيدصالحي از چشم داور پنهان ماند (محمد فنايي - کارشناس داوري /90) اين بازي با نتيجه مساوي بدون گل به اتمام رسيد.
    اين اشتباهات سهوي داوري گوشه‌اي از واقعيات امسال فوتبال ايران بود که عليه باشگاه استقلال به وقوع پيوست. حتي اگر يکي از اين اشتباهات رخ نمي‌داد شايد نام قهرمان ليگ دهم عوض مي‌شد، اشتباهات داوري جزو لاينفک يک مسابقه فوتبال است اما موارد فوق تصديق مي‌کند تا چه اندازه‌اي طي يک فصل تيم استقلال از اشتباهات داوري متضرر شد.

16. 4 کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حرکته سایته باشگاه زیاد جالب نبود.....خوب چند جا هم داوری به نفعمون شد
    البته منظورشون این بوده که اگر یکی از این اشتباهات نمی افتاد استقلال قهرمان میشد

18. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثه این که عابدینی رو دادن رفته. درسته؟
    عجب اشتباهی.
    برداشتتون اشتباه هست و قصد دهن کجی و .... هم مد نظر نبوده ، در حال هماهنگی هستیم و به زودی یا نام تاپیک پرسپولیس هم میشه قرمز پوشان پایتخت یا نام تاپیک استقلال ویرایش میشه و به حالت اولش بر میگرده .
    راستی این وعده ها چرا عملی نمیشه؟
    Last edited by xerxes again; 13-06-2011 at 14:15.

20. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •