تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 154 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض جلسه گالیانی با آلگری بر سر گانسو!

دریانو گالیانی و آلگری ملاقاتی با هم ترتیب خواهند داد تا در رابطه با استراتژی انتقال گانسو صحبت کنند,پائولو هنریکو گانسو کسی است که از مدت ها قبل در لیست روسونری ها قرار دارد.

کوریره دلا اسپورت در گزارشی اعلام کرد که در این جلسه آنها تصمیم خواهند گرفت که آیا انتقال گانسو در حال حاضر به نفع آنهاست یا به ضرر آنها ممکن اتست تمام شود.

آلکری همانطور که بارها گفته است علاقه دارد تا یک هافبک چپ کلاس بالا با نقشی خاص در زمین را به خدمت بگیرد اما گانسو با توجه به اینکه پشت مهاجمین به عنوان یک هافبک تهاجمی ,جایی که کوین پرینس بوآتنگ مورد استفاده قرار گرفته است,بازی خواهد کرد به هیچ وجه برای این نقش مناسب نمی تواند باشد.

گزارش شده است که هفته گذشته باشگاه سانتوس قیمت این ستاره برزیلی خود را اعلام کرده است.کسی که در حال حاضر با سه بازیکن دیگر میلان در کوپا آمریکا به سر می برد.وگفته می شود باشگاه سانتوس پس از آنکه اعلام شده است که سهمیه بازیکنان غیر اروپایی افزایش یافته است قیمت این بازیکن را 50 میلیون یورو اعلام کرده است.

در روزهای آینده انتظار تحولاتی در باشگاه می رود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض تایه تایوو و اخذ گذرنامه اروپایی

خبر خوبي براي روسونری ها به گوش مي رسد،تایه تايوو بازيکن جديد ميلان به زودی بازیکن اروپایی خواهد شد.
    خبر خوبي براي روسونری ها به گوش مي رسد،مبنی بر اینکه تایه تايوو بازيکن جديد ميلان ایتالیا به زودي در تاريخ 6 اگوئست پاسپورت فرانسوي خود را خواهد گرفت،بنابراین تايوو يک بازيکن اروپايي به حساب مي آيد و جزو سهميه های خارجي تيم به شمار نمي رود

با اين حال 2 سهميه ميلان آزاد خواهد شد...ميلان بازيکنان خارجي زيادي از جمله دانيلو و گانسو زير نظر
    دارد،گانسو در آخرين بازي خود مقابل تيم ملي پاراگوئه خوش درخشيد،بازي خوب او باعث شد سران ميلان در مورد اين بازيکن تجديد نظر کنند

اين بازيکن تنها يک مشکل دارد و آن هم "مصدوميت " است.

در حال حاضر گالياني تصميم گرفته است صبر کند تا وضعيت کلي اين بازيکن مشخص شود و او در مورد دانيلو گفته است:"او دفاع راست ميباشد و ما در اين پست آباته را داريم که در پست خودش جزو بهترين ها ميباشد"

با اين حال دانيلو ميتواند در چندين پست بازي کند و ممکن است او را به عنوان هافبک در خدمت بگيرند

کد:

4. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض از هیچ کسی در میلان ترسی ندارم!

استفان ال شاراووی خود را برای اولین حضور خود در بازی های پیش فصل آماده می کند.

فصلی جدید برای میلان آغاز شده است اما این نخستین پیش فصل برای کوین پرینس بوآتنگ,اوربی امانوئلسون , مارک فن بومل ,تایه تایوو ,فلیپ مکسس و البته ستاره 18 ساله ایتالیایی استفان ال شاراووی است.

ال شاراووی بدون شک جالب ترین انتقال میلان تا به این جای کار است.بازیکنی که میلان مبلغ 10 میلیون یورو برای نیمی از مالکیت او پرداخت کرد و گالیانی نیز در رابطه با او گفته است که او به یک کاکا جدید برای میلان تبدیل خواهد شد.

ال شاراووی در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " من بسیار هیجان زده ام اما خیلی کنجکاو,من بی صبرانه منتظر شروع بازی ها هستم.هنوز چیزی های زیادی وجود دارد که باید یاد فرا گیرم.من همچنین از این موضوع آگاه هستم که رقابت های زیادی وجود خواهد داشت و این بسیار سخت خواهد بود با وجود چنین بازیکنانی جایی ثابت در ترکیب برای خود فراهم سازی"

"فلسفه و منطق من این است : به هم تیمی هایم احترام می گذارم , اما از آن ها ترسی ندارم "

ال شاراووی اولین بازی غیر رسمی خود را به زودی آغاز خواهد کرد,زمانی که میلان با یک تیم محلی بازی خواهد کرد.

کد:
    !

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان فصل جدید را آغاز کرد.....بدون حضور برلوسکونی

نخستین تمرینات فصل جدید روسونری ها امروز آغاز شده است.

فصل جدید امروز برای میلانی ها آغاز خواهد شد و بسیاری از طرفداران از ساعات ابتدایی صبح برای دیدن بازیکنان میلان و کارکنان باشگاه به میلانلو آمدند.این بار به عنوان قهرمان جدید ایتالیا.

با این حال سیلویو برلوسکونی به دلیل مرگ و احترام به سرباز ایتالیایی روبرتو مارکینی 28 ساله محبور به لغو حضور خود در میلانلو شد.کسی که امروز در افغانستان در گذشت.

انتظار می رفت همانطور که برنامه ریزی شده بود برلوسکونی پس از بدهی 560 میلیون یورویی که کپانی خانودگی اش مبنی بر حکم دادگاه باید بپردازد در ملانلو حضور یابد و مسئله نقل و انتقالات و به نوعی آینده میلان را مشخص کند

نخستین تمرین روسونری ها در ساعت 5:30 دقیقه به وقت ایتالیا برگزار می شود.

کد:

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بعد از جریمه 560 میلیون یورویی شرکت برلوسکونی (Finivest) گالیانی خیلی نگران بود که این روی مارکتینگ میلان توی تابستون امسال تاثیر بذاره
    اما مثل این که با برلو صحبت کرده و توی اولین کنفرانس مطبوعاتیش بعد از پایان فصل گفته هواداران نگران نباشند تا زمانی که برلوسکونی باشه جای هیج نگرانی نیست و میلان روی پروژه های نقل و انتقلاتش داره مثل گذشته کار میکنه
    ================================================== ===========
    زامپارینی(رئیس پالرمو) هم گفته شاید پاستوره بره به یکی از تیم های میلانی.اینم خودوش کشته با این تحفه اش!!زمانی که شایعه پیشنهاد های تیم های پولداری چون بارسا ورئال و چلسی درباره پاستوره داشت خدارو بنده نبود هر روز یه حرفی میزد-حالا دیده بازیکنش آنچنان هم آش دهن س.زی نیست میخواد هر ط.ر شده بفروشش که بازم گالیانی طبق عادت مالوف تکذیب کرده
    از اونور هم ایجنت نصری هم گفته از اینتر و یووه پیشنهاد داشتیم اما میلان نه
    مثل این که با جلسه ای بین آلگری-گالیانی و ایجنت گانسو امرو.ز برقرا بوده قرار شده گانسو ژانویه بیاد(خوبه-میلان نگران مصدومیت های زیادشه)
    و همچنین آلگری برای 100000000 بار اعلام کرده کاسانو جایی نمیره
    سیدروف هم یه مشت اراجیف سرهم کرده
    =====================================
    همین
    Last edited by H A M A S; 12-07-2011 at 23:17.

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

ماسیمیلیانو آلگری: فکر نمی کنم کاسانو از میلان جدا شود

سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، اعلام کرد آنتونیو کاسانو، مهاجم این تیم در تابستان سن سیرو را ترک نخواهد کرد.
    بعد از اینکه آلگری مدتی پیش اعلام کرد حضور کاسانو در ترکیب اصلی میلان برای رقابت های فصل آینده تضمین شده نیست، شایعاتی در مورد پیوستن این مهاجم جنجالی به فیورنتینا منتشر شد.
    اما آلگری اعلام کرد که این مهاجم 29 ساله بدون در نظر گرفتن اینکه در فصل آینده چه میزان در ترکیب میلان بازی خواهد کرد، در این تیم خواهد ماند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فکر نمی کنم کاسانو برود زیرا او از بودن در اینجا راضی است و ما نیز از داشتن چنین بازیکنی خوشحال هستیم. فکر نمی کنم در باشگاه های بزرگ حضور هیچ بازیکنی در ترکیب اصلی تضمین شده باشد اما در هر حال کاسانو بازیکن مهمی برای ماست و در آینده نیز خواهد بود."
    او همچنین در مورد دیدار سوپرکاپ ایتالیا مقابل اینتر گفت:" ما می خواهیم فصل را خوب شروع کنیم و اولین هدف ما پیروزی در سوپرکاپ است که برای مان بسیار مهم است."
    کاسانو که در ژانویه از سمپدوریا به میلان پیوست، در 17 دیداری که برای روسونری انجام داد، چهار بار گلزنی کرد.

کد:

11. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کل بازیهای میلان که قراره قبل از شروع لیگ انجام بده
    Wednesday July 20th, 6pm, Solbiatese Arno Calcio-Milan

Tuesday July 26th, 8.30pm, Bayern Monaco-Milan

Wednesday, July 27th, Game Two of the Audi Cup

Saturday, August 6th, 2pm Ialian time (8pm local time), Italian Supercup, Beijing: Milan-Inter

Sunday, August 14th, 6.30pm, The Champions Game, Malmoe-Milan

Thursday, August 18th, 8.45pm, Tim Trophy: Milan-Inter-Juventus

Sunday, August 21st, 8.30pm, TLuigi Berlusconi Trophy, Milan-Juventus

13. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض اولين مصاحبه ي بازيکنان تازه وارد

چهار بازيکن جديدي که به ميلان پيوسته اند در کنفرانس خبري شرکت کردند.

چهار بازيکن جديد به ميلان پيوستند و در حالي که همه ي هواداران منتظرند تا با آقاي X آشنا شوند اين چهار بازيکنان در کنفرانس خبري شرکت کردند و به هواداران تيم معرفي شدند.

فيليپ مکسس
    "وضعيت من بهتر از گذشته است و در حال ريکاوري هستم و آرزو مي کنم که هر چه زود تر بتوانم براي تيمم بازي کنم.امروز شرايط زانويم را بررسي ميکنيم تا بتوانيم حرکات سريع را انجام دهم اما براي انجام اين کار عجله نمي کنيم چرا که زانو قسمت حساسي است. پيراهني را که به تن کرده ام معناي خاصي براي من دارد. بسيار خوشحالم زيرا من الان در ميلان هستم، من بسيار خوشحالم و احساس غرور مي کنم که اين لباس را به تن کرده ام و آرزو مي کنم که با اين پيراهن بتوانم به افتخارات جديدي دست پيدا کنم تا به همه نشان بدهم چه توانايي هايي دارم. من به زمان نياز دارم اما مطمئن باشيد که تمام تلاشم را تا بهترين باز خود را در زمين انجام بدهم. من اميدوارم که به استاندار هم تيمي هايم برسم کساني که فصل گذشته قهرمان اسکودتو شدند"

استفان ال شاراووي
    "کار بسيار سختي است که بتوانم در ترکيب اصلي قرار بگيرم زيرا من بايد با بازيکنان بزرگي مبارزه کنم.من سعي مي کنم در در مدت کوتاهي که زمان دارم ارزش هاي خودم را به نمايش بگذارم تا انتخاب را براي آلگري سخت تر کنم"

تايه تايوو
    " من خوشحالم، بسيار خوشحالم که در ميلان هستم . من تلاش مي کنم تا ارزش هاي خود را ثابت کنم. من احساس مي کنم که مي توانم به عنوان دفاع آخر نيز براي ميلان مفيد باشم چرا که مدت ها در اين پست بازي کرده ام."

آلبرتو پالوسچي
    " من خيلي خوشحالم . براي برخي بازيکنان مثل من که زماني در آکادمي جوانان ميلان حضور داشته اند اين شگفت انگيز است که به تيم اصلي بيايند. اين بسيار لذت بخش است که تمرين کنيد تا بهترين عملکرد خود را به نمايش بگذاريد. ميلان سال گذشته به من فرصت مناسبي داد تا خود را آماده کنم. من در تعطيلات سال گذشته با اينزاگي ملاقات داشتم. او هميشه الگوي من است"

کد:

15. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض تیم کامل است ولی نمی توان خرید بزرگ را انکار کرد!

باربارا برلوسکونی دختر مالک باشگاه میلان در صحبت هایی اعلام کرد خرید بزرگ روسونری ها در آخرین لحظات نقل و انتقالات تابستانی به هیچ وجه تکذیب نمی شود.

ماکس آلگری نیز گفته است که از تیمی که در حال حاضر در اختیار او قرارگرفته است خوشحال و راضی است.

اما باربارا برلوسکونی چنین می گوید " ترکیب حال حاضر میلان بسیار بزرگ و عالی است اما این باعث نمی شود که خرید جدید بزرگ روسونری ها رد شود."

نائب رئیس باشگاه میلان نیز این اطمینان را به هواداران داده است که مشکلی پیش آمده ربطی به میلان ندارد.

باربارا در ادامه افزود " من همین جا به هواداران اطمینان می دهم که به دلیل مشکل پیش آمده اخیر که منجر به بدهی 560 میلیون یورویی شد به هیچ وجه پدر مجبور به فروش باشگاه یا واگذار کردن بخشی از سهام آن نخواهد شد و من معتقدم که عشق پدر به میلان بسیار زیاد است"
    ================================================== =====
    کد:
    پانوشت:بازم گلی به جمال باربارا این گالیانی که همه اش سیگنال یاس و فاز منفی میفرستاد تا اسم هرکسی در میومد:
    نمیشه
    گرونه
    نمیاد
    بودجشو نداریم
    محاله
    حرف روزنامه هاست
    و....
    Last edited by H A M A S; 13-07-2011 at 19:49.

17. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض چراغ سبز پاستوره برای انتقال به میلان

پاستوره تمایل دارد تا به میلان منتقل شود اما اینتز نیز یکی از گزینه های وی است.

این ستاره جوان آرژانتینی در تابستان امسال فروخته خواهد شد و تعداد از تیم ها علاقه به جذب وی دارند اما تنها یک باشگاه در ایتالیا تمایل به جذب وی دارد کسی که قیمت او 45 میلیون یورو می باشد.

پاستوره که در حال حاضر در آرژانتین و در رقابت های کوپا آمریکا به سر می برد در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " ایجنت من در حال بررسی است.فکر می کنم می توانم بگویم که من فصل بعد را در پالرمو بازی نخواهم کرد.این آسان نخواهد بود که من کار خود را در اینجا به پایان برسانم.زامپارینی مالک باشگاه برای من مانند یک پدر است.و این تیم زندگی من را تغییر داد"

خاویر پاستوره همچنین تمایل دارد در خارج از ایتالیا بازی کند اما او ترجیح می دهد در ایتالیا بماند " من ترجیح می دهم در ایتالیا بمانم من حال و هوای سری آ را دوست دارم.من نمی خواهم در کشوری دیگر فوتبال خود را از ابتدا آغاز کنم .من بیشتر در فوتبال ایتالیا کارایی دارم"

در رابطه با انتخاب های پاستوره او چنین گفت " من میلان را دوست دارم.آنها قهرمان لیگ هستند و تیم بزرگ و جاه طلب هستند و من تنها پالرمو را به منظور تیم های مهم ترک خواهم کرد"

با این اوصا میلان هرگونه انتقال این بازیکن را تکذیب کرد و حتی گالیانی نیز اعلام کرد میلان علاقه ای به جذب بازیکنان آرژانتینی ندارد.

پاستوره در پایان گفت " اینتر هم نیز یکی از گزینه های من است.ایجنت من در رابطه با 4-5 باشگاه که مایل به جذب من هستند خبر داده است.رم؟ من با دوستم نیکلاس بوردیسو صحبت کرده ام اما در حال حاضر رم یکی از گزینه های من نمی باشد"

کد:

19. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •