تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 186 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تمدید قرارداد خیلی فاکتور تعیین کننده ای نیست ، به خصوص وقتی در طرف مقابل پرس قرار داشته باشه ، به شاید پست من هم دقت نکردید ، والا چه ضرورتی داره این همه مدافع ؟

علاقه ی وافر بارسا و رئال به ویدیچ هم بماند . در اینکه ویدیچ فوق العاده بوده شکی نیست ، ولی وقتی در تیمی مثل یونایتد فوق العاده باشی به دنبال چالش های بزرگ دیگه خواهی بود ، مثل رونالدو .

باز هم میگم الان قابل پیش بینی نیست و جذب مدافع هم چندان قابل درک نیست .

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

تمدید قرارداد خیلی فاکتور تعیین کننده ای نیست ، به خصوص وقتی در طرف مقابل پرس قرار داشته باشه ، به شاید پست من هم دقت نکردید ، والا چه ضرورتی داره این همه مدافع ؟

علاقه ی وافر بارسا و رئال به ویدیچ هم بماند . در اینکه ویدیچ فوق العاده بوده شکی نیست ، ولی وقتی در تیمی مثل یونایتد فوق العاده باشی به دنبال چالش های بزرگ دیگه خواهی بود ، مثل رونالدو .

باز هم میگم الان قابل پیش بینی نیست و جذب مدافع هم چندان قابل درک نیست .

اول یه چیز رو در مورد خط اخر بگم . قبول دارم که ما تو بعضی مناطق بیشتر بازیکن نیاز داشتیم اما اصلا این موضوع رو قبول ندارم که قابل درک نیست .
    دفاع های وسط منچستر : ویدیچ , ریو , اسمالینگ , بروان , ایوانز . ( شاید بشه اوشی هم حساب کرد. البته اوشی تو 10 تا پست بازی می کنه ) . خوب از بین اینها ایوانز و بروان که واقعا سطحشون در حد لیگ برتر خودمون . اصلا قابل اعتماد نیستن حتی تو مسابقات جام اتحادیه . افتضاح تشریف دارن .
    می مونه 2 تا دفاع دیگه . ریو الان 32 سالشه . من که فکر نمی کنم بتونه بیشتر از 2 یا 3 سال دیگه در این سرح بمونه . ویدیچ هم که باید باشه کلا . فقط رو نیمکت می مونه یه بازیکن 20 ساله . اسمالینگ . تو 70 درصد بلازیهای فصل پیش یا ریو یا ویدیچ مصدوم بودن . واقعا نمی شه با اطمینان گفت که منجچستر دفاع نمی خواست.بروان هم که داره می ره ( گرچه بودنش هم فرقی نداره ) اما به نظرم خرید تو این پست اونم یه بازیکنی که اینده فوتبال انگلیس واقعا عالی بوده .
    در مورد رونالدو . رونالدو کاملا بحثش جداست. اون خودش می خواست. بازیکنی که بخواد بره رو هیچ جوره نمی شه نگه داشت . هر کاری کنه دلش با تیم نیست .باید می رفت . اما ویدیچ به کل داستانش فرق می کنه . رئال شاید مسی رو هم بخواد , ولی می ره ؟
    در ضمن اگه ویدیچ می خواست بره سال پیش می رفت که بهترین موقعه ود و رئال می خواستش . نه الان .

3. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اصولا رفتن کاپیتان تیم به یه تیم دیگه یه کم بعید به نظر میرسه...
    شاید همسر ویدیچ همونطور که قبلا زیر پای نمانیا نشست که هوای انگلیس سرده و به یه تیم دیگه برو...باز هم بخواد کاری بکنه...فکر کن چلسی مثلا پویول رو بگیره!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یه خبر هم زده که مثل اینکه سانچز پیشنهاد بارسا رو رد کرده...البته صحتش رو زیاد مطمئن نیستم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من فکر میکنم فرگوسن می خواد قبل از بازنشسته شدنش یه تیم جوون و با پتانسیل بالا تحویل بده. اگه اشتباه نکنم یه جا اینو خودشم گفته بود.
    برادران داسیلوا، اسمالینگ،هرناندز و به احتمال زیاد ده خیا و چند تای دیگه اینا همه خریدای خوبی اند که آینده تیم رو تعیین می کنند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منچستر یونایتد به دنبال پتریسیو رودریگز هافبک تهاجمی آرژانتینی تیم ایندی پندت آرژانتین هم افتاده که هم تو سرعت هم تکنیک رونالدو رو میخوره 2تا مسی رو هم روش!!!!
    ببینید چه عجوبه ای این بازیکن!!!

کد:

8. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سامان عزیز
    "لینک ویدئو / دانلود" لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ./
    +
    صرفا پیشنهاد:
    کاش صرفا به قرار دادن هدلاین های اخبار تو پست های قناعت نکنی و متن خبر یا بخشی مهمی از اون رو به صورت ترجمه شده یا همون زبان انگلیسی قرار بدی... چون اکثر لینک های منابعت فیل؟تره.
    یاعلی

10. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من فکر میکنم فرگوسن می خواد قبل از بازنشسته شدنش یه تیم جوون و با پتانسیل بالا تحویل بده. اگه اشتباه نکنم یه جا اینو خودشم گفته بود.
    برادران داسیلوا، اسمالینگ،هرناندز و به احتمال زیاد ده خیا و چند تای دیگه اینا همه خریدای خوبی اند که آینده تیم رو تعیین می کنند.
    فرگوسن که گفته بود با قدرت به کارش ادامه میده و خبری از بازنشستگی نبود کلا کاری به بازنشستگی و اینا نداره ، همیشه سعی می کنه بازیکنانی رو به منچستر بیاره که واقعا لایقه منچستر باشن . تیمی می سازه که اهدافش رو برآورده کنن ( چیزی جز قهرمانی در تمامی جام های ممکن نیست)
    این فصل با باختی که به بارسا در فینال جام باشگاه ها داد ( علیرغم اینکه قهرمان لیگ شد ) مطمئن باشید فرگوسن هدف اصلیش قهرمانی در اروپا هست و از همین الان داره ابزارهاش رو فراهم می کنه . ضمن اینکه تیم واقعا نیاز به چندین خرید درست و حسابی داره .
    از همه ما بهتر فرگوسن این مسایل رو می دونه ! احتمالا باید منتظر یه فصل رویایی برای منچستر بود ...

12. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا نمی شه با اطمینان گفت که منجچستر دفاع نمی خواست
    صحبت این جاست که در پست های مهمتر مثل هافبک نیاز به خرید در اولویت هست نه در دفاع میانی ، البته هنوز خیلی زمان مونده برای نقل و انتقالات و منتظر میمونیم .

به هرحال امیدوارم از بودجه ی ای که در اختیار سرالکس فرگوسن قرار گرفته بهترین استفاده بشه .

14. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منچستر یونایتد به دنبال پتریسیو رودریگز هافبک تهاجمی آرژانتینی تیم ایندی پندت آرژانتین هم افتاده که هم تو سرعت هم تکنیک رونالدو رو میخوره 2تا مسی رو هم روش!!!!
    ببینید چه عجوبه ای این بازیکن!!!

کد:
    فکر کنم این بازیکن با هر دو پاش بتونه بازی کنه درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •