تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 54 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 534

نام تاپيک: سریال ستایش

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آخخخخخخخ وای اون صحنه که یک سیلی به ستایش زد آی دلم خنک شد....

2. 6 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

اصلن مگه اون موقع از این جا پیاز و سیب زمینی پلاستیکی بوده ؟

4. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

آره منم خیلی حال کردم که زدش

6. این کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی چیز درست حسابی تو دستشون نیست هر فیلنامه ی آشغالی تبدیل فیلم وسریال میشه

وقتی با نویسندگان خوب بد رفتار میشه و حقشون خورده میشه(البته حق همه خورده میشه)همین میشه
    باور کن اینجوریا هم نیست.
    خودشون فکر می کنن یک اثر ماندگار ساختن.
    کلی هم تعریف و تمجید می کنند.

8. این کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

آخ گفتی. منم باهاش خیلی حال کردم. به این می گن پرستار. یه دونه خوابوند تو گوشش. من آخر سر می دونستم این ستایش کتکه رو میخوره. تنش خیلی میخارید.
    فک کنم به ستایش سیمرغ بهترین بازیگر کولی زن رو اهدا کنن. انشاء الله...
    .
    .
    .

10. 2 کاربر از moucker_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه های ستایش هم بمیرن دیگه خیلی عالی میشه تا ستایش دق کنه
    چه با غیظ میگی!

من گفتم دیگه باباهه مرده! اما نه خیر فعلا خان 5 سریالیم

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض قرار نبود شخصیت «انیس» اینقدر منفی شود

آخرین برنامه «صندلی داغ» قبل از ماه مبارک رمضان جمعه هشتم مرداد ساعت 19 روی آنتن شبکه دوم سیما خواهد رفت و سیما تیرانداز مهمان این برنامه خواهد بود. او در این برنامه در مورد ورود خود به حوزه بازیگری، سختی‌های کار در این حرفه و نگاهش به شهرت سخن گفته​است.

بخش‌هایی از صحبت‌های او به این شرح است:

- در دوره دبیرستان خیلی جدی برای معماری درس می‌خواندم. در همان سال‌های هنرستان یکی از دوستانم از کلاس بازیگری صداوسیما برایم صحبت کرد که من هم ابراز علاقه کردم در این کلاس‌ها شرکت کنم. شش ماهی کلاس رفتم و علاقه به بازیگری تا حدی در من قوت گرفت که معماری را رها کردم و بازیگری را ادامه دادم.

- معلم بودن را خیلی دوست دارم. اگر بازیگر نمی‌شدم یا معلم می‌شدم یا استاد دانشگاه. علاقه‌ام به رشته‌های هنری است و اگر تدریس می‌کردم در این حوزه فعالیت می‌کردم و پیانو درس می‌دادم.

- بازیگر شدن من هیچ وقت به خاطر دست‌یابی به شهرت نبوده است. شهرت خوبی‌هایی دارد؛ به درد گوشت فروشی و نان فروشی و صف بانک و سوار شدن به تاکسی می‌خورد، ولی من همیشه از این مسائل فرار کردم. ناخودآگاه شهرت انسان را در معرض توجه قرار می‌دهد این در شرایطی است که ما هم مثل سایر افراد عصبانی می‌شویم و رفتاری مانند دیگران داریم، اما در مقام یک بازیگر کسی انتظار رفتار اینچنینی از ما ندارد و این کار را سخت می‌کند. این در معرض توجه بودن من را خسته می‌کند. بازیگری برای من جذاب‌تر از شهرت آن است. لذت بازیگری را باید بچشید تا بفهمید منظور من چیست. اینکه شخصیتی را خلق می‌کنید و بزرگ می‌کنید و دیالوگ‌های شخصیت را از زبان خود می‌گویید برای من و خیلی از دوستان بازیگرم مهمتر از این است که دیده شویم و شهرت به دست آوردیم.

- متاسفانه این تفکر وجود دارد که ما بازیگران زندگی خیلی خوب و مرفهی داریم و مردم با ما در مورد دستمزدهایمان صحبت می‌کنند. به اعتقاد من اگر بازیگری دستمزد بالایی می‌گیرد حق اوست چون برای کارش زحمت زیادی می‌کشد. عمر بازیگری بسیار کوتاه است. تا وقتی که در دوران جوانی هستید می‌توانید از بازیگری‌تان استفاده کنید و نقش‌هایی به شما پیشنهاد می‌شود. زمانی که پا به سن می‌گذارید مقدار پیشنهادها کمتر می‌شود. بنابراین پولی که دریافت می‌کنید بابت این دوره است و تا آخر عمر تکرار نمی‌شود. یک بازیگر به دلیل سختی کارش باید دستمزد بالا بگیرد.

- تکرار شدن یکی از آفت‌های بازیگر است؛ اینکه بازیگری در یک قالب جا می‌افتد و نقش‌های مشابهی به او پیشنهاد می‌شود. آفت بزرگ دیگر حرفه‌ای شدن است؛ به این معنی که خوب ببینی و خوب نقش بازی کنی، اما دیگر ذات نقش مهم نباشد.

- برای من هیچ لذتی در دنیا بالاتر از این نیست که نقشی را ایفا کنم، حرکات دست او را اجرا کنم، نشستن او را دربیاورم. بازیگری برای من مهمترین حرفه عالم است. در عین حال بزرگترین مسئله این حرفه نبود امنیت شغلی است.

- شخصیت انیس در «ستایش» ویژگی‌های منفی دارد، اما این ویژگی‌ها را در شرایطی که واقع می‌شود نمایان می‌کند. من زمانی سر این کار رفتم که حدود ده دوازده قسمت از فیلمنامه نوشته شده بود. در ادامه راه تصویری که از انیس در نظر داشتیم از خط اولیه فاصله گرفت و شخصیت به سمت خیلی منفی شدن پیش رفت و من این را خیلی دوست نداشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

بــــیـــــبـــــیــــــن

من فقط واسه هنرنمایی داریوش ارجمند این سریالو میبینیم

افتـــــــــــاد ؟ (اسمایلی با دو دست در حالت قرینه که انگشت شست با خط افق زاویه 45 درجه می سازد و انگشت اشاره عمود بر محور انگشت شست می باشد)

14. این کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آخرین برنامه «صندلی داغ» قبل از ماه مبارک رمضان جمعه هشتم مرداد ساعت 19 روی آنتن شبکه دوم سیما خواهد رفت و سیما تیرانداز مهمان این برنامه خواهد بود. او در این برنامه در مورد ورود خود به حوزه بازیگری، سختی‌های کار در این حرفه و نگاهش به شهرت سخن گفته​است.

بخش‌هایی از صحبت‌های او به این شرح است:

- در دوره دبیرستان خیلی جدی برای معماری درس می‌خواندم. در همان سال‌های هنرستان یکی از دوستانم از کلاس بازیگری صداوسیما برایم صحبت کرد که من هم ابراز علاقه کردم در این کلاس‌ها شرکت کنم. شش ماهی کلاس رفتم و علاقه به بازیگری تا حدی در من قوت گرفت که معماری را رها کردم و بازیگری را ادامه دادم.

- معلم بودن را خیلی دوست دارم. اگر بازیگر نمی‌شدم یا معلم می‌شدم یا استاد دانشگاه. علاقه‌ام به رشته‌های هنری است و اگر تدریس می‌کردم در این حوزه فعالیت می‌کردم و پیانو درس می‌دادم.

- بازیگر شدن من هیچ وقت به خاطر دست‌یابی به شهرت نبوده است. شهرت خوبی‌هایی دارد؛ به درد گوشت فروشی و نان فروشی و صف بانک و سوار شدن به تاکسی می‌خورد، ولی من همیشه از این مسائل فرار کردم. ناخودآگاه شهرت انسان را در معرض توجه قرار می‌دهد این در شرایطی است که ما هم مثل سایر افراد عصبانی می‌شویم و رفتاری مانند دیگران داریم، اما در مقام یک بازیگر کسی انتظار رفتار اینچنینی از ما ندارد و این کار را سخت می‌کند. این در معرض توجه بودن من را خسته می‌کند. بازیگری برای من جذاب‌تر از شهرت آن است. لذت بازیگری را باید بچشید تا بفهمید منظور من چیست. اینکه شخصیتی را خلق می‌کنید و بزرگ می‌کنید و دیالوگ‌های شخصیت را از زبان خود می‌گویید برای من و خیلی از دوستان بازیگرم مهمتر از این است که دیده شویم و شهرت به دست آوردیم.

- متاسفانه این تفکر وجود دارد که ما بازیگران زندگی خیلی خوب و مرفهی داریم و مردم با ما در مورد دستمزدهایمان صحبت می‌کنند. به اعتقاد من اگر بازیگری دستمزد بالایی می‌گیرد حق اوست چون برای کارش زحمت زیادی می‌کشد. عمر بازیگری بسیار کوتاه است. تا وقتی که در دوران جوانی هستید می‌توانید از بازیگری‌تان استفاده کنید و نقش‌هایی به شما پیشنهاد می‌شود. زمانی که پا به سن می‌گذارید مقدار پیشنهادها کمتر می‌شود. بنابراین پولی که دریافت می‌کنید بابت این دوره است و تا آخر عمر تکرار نمی‌شود. یک بازیگر به دلیل سختی کارش باید دستمزد بالا بگیرد.

- تکرار شدن یکی از آفت‌های بازیگر است؛ اینکه بازیگری در یک قالب جا می‌افتد و نقش‌های مشابهی به او پیشنهاد می‌شود. آفت بزرگ دیگر حرفه‌ای شدن است؛ به این معنی که خوب ببینی و خوب نقش بازی کنی، اما دیگر ذات نقش مهم نباشد.

- برای من هیچ لذتی در دنیا بالاتر از این نیست که نقشی را ایفا کنم، حرکات دست او را اجرا کنم، نشستن او را دربیاورم. بازیگری برای من مهمترین حرفه عالم است. در عین حال بزرگترین مسئله این حرفه نبود امنیت شغلی است.

- شخصیت انیس در «ستایش» ویژگی‌های منفی دارد، اما این ویژگی‌ها را در شرایطی که واقع می‌شود نمایان می‌کند. من زمانی سر این کار رفتم که حدود ده دوازده قسمت از فیلمنامه نوشته شده بود. در ادامه راه تصویری که از انیس در نظر داشتیم از خط اولیه فاصله گرفت و شخصیت به سمت خیلی منفی شدن پیش رفت و من این را خیلی دوست نداشتم.

اولا که جمعه میشه هفت مرداد ، نه هشتم
    ثانیا این هنوز نیومده حرفاش از کجا اومده؟

16. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نويسنده «ستايش»:
    من هم پايان سريال را نمي‌دانم

نويسنده سريال «ستايش» گفت:‌ نگارش سري دوم اين سريال هنوز شروع نشده است، اما طرح اوليه را شروع كرده‌ام و روي آن كار مي‌كنم.

نويسنده «ستايش» درباره سري دوم سريال سعيد سلطاني به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا گفت: سري دوم نيز مثل بخش اول آن يك ملودرام اجتماعي است؛ منتهي سري اول «ستايش» متعلق به 25 سال قبل است اما سري دوم متعلق به امروز است.

مطلبي افزود: «ستايش 2» در 45 قسمت ساخته مي‌شود و به مسائل امروز جامعه مي‌پردازد.

نويسنده سريال «ستايش» با اشاره به پايان اين سريال گفت:‌ اگر بخواهيد از پايان «ستايش» و اين كه چه اتفاقي مي‌افتد بپرسيد بايد بگويم خودم من هم هنوز نمي‌دانم چه اتفاقي مي‌افتد.

به گزارش ايسنا، پخش «ستايش» از آذر ماه سال گذشته آغاز شده و قرار است تا مهر ماه به پايان برسد.

به گفته سعيد سلطاني ـ كارگردان ستايش ـ سري دوم اين سريال در مراحل و تدارك اوليه به سر مي‌برد.

در ستايش 2 برخي بازيگران سري اول نيز حضور خواهند داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •