تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 98 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واسه ارتباط با اسکایپ حتما باید وبکم باشه؟ چون من بدون وبکم بهم یک ارور میده؟اگر کسی بخواد فقط چت کنه چی؟شاید اینم یکی از اجبارهای سونی واسه استفاده از لوازم جانبیش باشه.چون منطق میگه باید بدون وبکم هم بشه کار کرد چون امکان چت هم مست به گفته سایت سونی. دوستان راهنمایی کنن.واسم خیلی مهمه.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بروبچ آبدیت کردم راستش چیزی که تا حالا اضافه نشده نه گجت نه منو جدید یه سری هم به منو های قبلی میزنم شاید اونجا اتفاقی افتاده باشه
    گفتم دیگه توی این آپدیت گجت یو×تو×ث اضافه میشه ها نشد!

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من nx720 دارم که خودش یوتیوپ و تیوتر رو داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من بین مدل ex520 , سامسونگ 46d5950 موندم کدومو بخرم . دوستان با تجربه بدون تعصب به برند خاص لطفا نظر بدن.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واسه ارتباط با اسکایپ حتما باید وبکم باشه؟ چون من بدون وبکم بهم یک ارور میده؟اگر کسی بخواد فقط چت کنه چی؟شاید اینم یکی از اجبارهای سونی واسه استفاده از لوازم جانبیش باشه.چون منطق میگه باید بدون وبکم هم بشه کار کرد چون امکان چت هم مست به گفته سایت سونی. دوستان راهنمایی کنن.واسم خیلی مهمه.
    حتما باید تهیه بشه و باید همون مدلی باشه که سونی میده . من وبکم دیگه امتحان کردم گفت این دستگاه پشتیبانی نمیشه...
    اسکایپ کلا ایران رو تحریم کرده بود اما چند روز پیش من از روی کامپیوتر بدون و ی پ ی ان تونستم وصل شم پس باید از روی تی وی هم وصل شه .

6. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام. جناب hero2011 من nx720 دارم به نت وصل شدم مشکلی ندارم. اما با اسکایپ دقیق نمیدونم چکار کنم وقتی روی اسکایپ اوکی میکنم یک ارور در مورد وبکم میده که من ندارم. چند تا سوال داشتم.1-شما وبکم اصلی خود سونی که توصیه کرده تهیه کردید؟قیمتش؟ واز کجا تهیه کردین؟ 2 - ایا میشه یک وبکم دیگه نصب کرد که سونی نباشه.3- برنامه اسکایپ فکر نکنم نیازی به ------ داشته باشه چون فری است درسته؟4- در مدل nx720در منو چیزکها اسکایپ و تیوتر و فیس بوک هست ایا بازم نیاز به بروزرسانی ورژن tv هست یا خیر؟5-یک چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر مسینجر اسکایپ رو دارن حتما باید وبکم باشه تا اسکایپ باز بشه ؟ اخه شاید یکی بخواد فقط چت کنه نیازی به وب و صدا نباشه جریانش چیه؟
    با سلام.
    tv من HX800 سالار تی وی ها و بهترین TV سونی بعد از HX925 و NX720 هست.
    بعد از آپدیت کردن TV هیچ گجتی اضافه نمی شود که فقط با اتصال tv به internet از طریق پ.ر.و.ک.س.ی البته با کلی زور و زحمت سرویس های اینترتی عکس و موزیک و ویدیو مثل زیر و نه skype و facebook اضافه میگردد.در نتیجه skype ندارم که بتونم جواب بدم.
    در ضمن دوستان میتوانند از سرویس های اینترنتی بدون پ.ر.و.ک.س.ی یا ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن استفاده کنند یا نه؟ و بالاخره یکی لطف کنه نحوه ی اتصال به internet از طریق و.ی پ.ی ا.ن رو بگه.

YouTube
    blip.tv
    Wired
    Epicurious.com
    Concierge.com
    Style.com
    FordModels
    Dailymotion
    Howcast.com
    ON Networks
    GolfLink.comLivestrong.com
    Lovefilm (only trailers here in our country)
    Podcasts (connect to different podcasts of your choice)
    Vidocast.com
    Tagesschau
    Deutsche Welle
    Last edited by hero2011; 14-09-2011 at 14:35.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام.
    tv من HX800 سالار تی وی ها و بهترین TV سونی بعد از HX925 و NX720 هست.
    چرا بعد از nx720 ? یعنی اگه بخوای بخری دیگه 800 نمیخری ؟ پس به نظرت الان سری n2011 بهتر از h2010 ؟
    راستی شما مشکل به هم ریختگی کانالها رو نداری؟ هرچی مرتب میکنم بازم فردا یه دوتاش به هم میریزه! کلا هفته ای یه بار دارم مرتبش میکنم

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای ورود به اسکایپ حتما باید وبکم سونی داشته باشی.
    تی وی من HX925 هستش که توی کارتن تی وی ، وبکم بود!
    اسکایپ ، شیلتر هست و حتما باید از ------ استفاده کنید!

10. 3 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چرا فیلتره؟ من با لب تاپ کار میکنم بازه؟ یعنی اگر دوربین رو وصل نکنی اصلا گزینه اسکایپ فعال نمیشه؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا فیلتره؟ من با لب تاپ کار میکنم بازه؟ یعنی اگر دوربین رو وصل نکنی اصلا گزینه اسکایپ فعال نمیشه؟
    نمیدونم.برای من که فقط با ------ وصل میشه!
    بله. گزینه اسکایپ همیشه هست ولی حتما باید وبکم وصل باشه تا وارد اسکابپ بشه وگرنه ارور میده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •