تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 68 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 671

نام تاپيک: سال سومی ها بیان تو ( امتحان نهایی )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

معمولا تو منطقه سه برا یکی دو درس حداقل از این مشکلا هست ( منم خودم منطقه سه ای هستم ). مثلا سال قبل جبر و احتمال دبیری بود که من خودم می رفتم براش سوالا رو حل می کردم تا یاد بگیره. واقعا خنده دار بود. ولی خب چون شرایط بد بود، گفتیم نباید منتظر بشینیم و از اواسط سال شروع کردیم و پیک گلواژه رو از همون بهمن اسفند شروع کردیم به خوندن. و همش خودمون به فکر بودیم و برای محکم کاری هم دبیر حسابانمون یکی دو جلسه برامون تدریس کرد و به هر حال آخر شدیم 20 .
    اگه واقعا بخوای می تونی جبران کنی . امسال تابستون خوب خوب بشین از اول مفهومی بخون ریاضی رو. موفق باشی.
    مطمئنم از دبیر جبر و احتمال ما بدتر نبوده. یه بارم همه نرفتیم سر کلاسش بازم از رو نرفت. سوالا رو غلط حل می کرد بعد می گفتیم آقا غلطه می گفت امکان نداره. بعد که می فهمید غلطه واسه خودمون دست می زدیم.
    اون قدر دهنشو صاف کردیم که بقیه معلما میومدن می گفتن اینقدر اینو اذیت نکنید. خودش می گفت من کتاب ریاضی پودمانی گاج نوشتم هر جلسه بهش می گفتیم این کتابت چاپ شد یا خالی بستی؟

2. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بيخيال بابا!!
    اينجوريا هم نيست كه تا يه عدد روي نمودار ننوشته باشي ، ...ي ازت نمره كم كنن

مصحح ها اكثرا هواي بچه ها رو دارن!

هر چند كه خودم نوشتمشون! انقدرها هم نگران نباشد
    اینو که کم میشه مطمئنم !
    منم نوشتم اما فقط بخاطر اینکه توی قلمچی که نمونه سوالا رو حل میکردم یه سوال این تریپی داده بود گفته بود حتما عدد گذاری یادتون نره
    آره اینجا بعضی دبیراش با مرامن ! دبیرای درسای عمومی و درس شیمی خوبن (جز عربی )
    اما دبیرای ریاضی و عربی این شهر بدون استثنا واقعا آدمای .... تک تکشونو میشناسم
    این گزینه 2 خیلی باحاله میگه آقا شما 75 صدم به بچه ها ارفاق کنید دیگه !
    مطمئنم از دبیر جبر و احتمال ما بدتر نبوده. یه بارم همه نرفتیم سر کلاسش بازم از رو نرفت. سوالا رو غلط حل می کرد بعد می گفتیم آقا غلطه می گفت امکان نداره. بعد که می فهمید غلطه واسه خودمون دست می زدیم.
    اون قدر دهنشو صاف کردیم که بقیه معلما میومدن می گفتن اینقدر اینو اذیت نکنید. خودش می گفت من کتاب ریاضی پودمانی گاج نوشتم هر جلسه بهش می گفتیم این کتابت چاپ شد یا خالی بستی؟
    عین دبیر جبر ما !
    اما این دبیر ما وقتی جوون بود خیلی برو بیا داشت ! کلاس کنکوریش شماره یک بود تو چند تا استان اطراف شاید !
    اما پیر شد دیابت گرفت یه چشمش کور شد اونیکی چشمش 30 درصد بینایی داره گوشاش کلا نمیشنوه حرف هم درس نمیزنه به براکت میگه بزاکت
    من ازش سوال میپرسیدم همش میگفت تو میخوای منو مسخره کنی ! بعد من جلوی بچه ها هرچی میگفت جوابشو میدادم ! این بود که تا آخر سال خیلی از بچه ها 2 بار آورده بودشون پای تابلو سوال حل کنن من یکی رو 5-6 بار آورد که 2 بارش فقط تو یه روز بود . همیشه هم سخت ترین سوالا رو میداد !
    بعد که دید سوالاشو بلدم (اکثر مباحث جبر رو واسه المپیاد خونده بودیم قبلا) یهو شد رفیق صمیمی ما ! منم دیگه اونموقع ها بود که کلا بیخیال هرچی معلمه شدم ! نشستم همه درسا رو خودم خوندم !
    این وسط بعضی دبیرا خیلی با مرام بودنا ! مثلا من سر کلاس حسابان جلوی معلم به جای که تمرینای خودشو حل کنم از کتابای دیگه حل میکردم اینم چون نمرم خوب میشد بم گیر نمیداد ! دمش گرم !
    همین معلم حسابانه باعث شد ریاضیم خوب شه اصلا ! من سال اول دبیرستان ترم 2 ریاضیم 14 شد اگه اشتباه نکنم ! : ))
    Last edited by ALt3rnA; 30-05-2011 at 07:02.

4. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم نوشتم اما فقط بخاطر اینکه توی قلمچی که نمونه سوالا رو حل میکردم یه سوال این تریپی داده بود گفته بود حتما عدد گذاری یادتون نره
    همین که واحد بندی کنی کافیه فکر کنم. منم عددای مهم (اونجایی که همین دیگه رو قطع می کردن گذاشتم).
    من فقط سوال 10 رو شک دارم چون از یه راه دیگه رفتم. فکر کردم این راهی که تو کلید زده خارج از کتابه. راهم درسته و به احتمال بسیار 20 میشم. سوال 2 هم جمله عمومی دنباله رو ننوشتم. بارم داشت؟ البته این مدرسه ای که حوزه ماست معلماش کلی حال میدن. سر هندسه که کلی ارفاقیدن. راستی سوال 17 هندسه حذف شد چون اثباتش تو پیوست بوده.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من فقط سوال 10 رو شک دارم چون از یه راه دیگه رفتم. فکر کردم این راهی که تو کلید زده خارج از کتابه.
    منم راه دیگه رفتم نترس .
    با رادیکال نوشتم بعد به توان رسوندم

من تنها نگرانیم اینه که به خاطر بد خطیم یارو *** نریزه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اما پیر شد دیابت گرفت یه چشمش کور شد اونیکی چشمش 30 درصد بینایی داره گوشاش کلا نمیشنوه حرف هم درس نمیزنه به براکت میگه بزاکت ! : ))

بیچاره 45 سالشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

[/QUOTE]بستگي به مصححش داره ، اگه آدم باحالي باشه نمرشو بهت ميده.

مگه با چه روشي حلش كردي ؟[/QUOTE]

روشم درس نیس میدونم
    از این سوال که ناامیدم.......سوال ۱ دنبالشو ننوشتم سوال ۳ و۱۳ (رسم نمودار) هم فارسی جلوش هیچی ننوشتم!!!حالانمره نمیگیرم از اینا؟؟
    Last edited by Atefe_72; 30-05-2011 at 09:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از این سوال که ناامیدم.......سوال ۱ دنبالشو ننوشتم سوال ۳ و۱۳ (رسم نمودار) هم فارسی جلوش هیچی ننوشتم!!!حالانمره نمیگیرم از اینا؟؟
    فارسی نمی خواد جوابت درس باشه طرف می فهمه که فهمیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

امتحان نهایی دادید امتحان بورسیه دانشگاه mit ندادید که . درسته تو بارم بندی برا هر چیزی .25 گذاشتند ولی مطمئن باشید مصحح ها خوب تصحیح میکنن . نمیان کاری کنن نمره طرف الکی کم شه . من خودم زمانی که امتحان جبر و احتمال داشتم جواب سوالارو کامل کامل ننوشتم ولی چون درست بود نمرشو گرفتم شدم 19.75 . یعنی اگه مصحح طبق بارم بندی تصحیح میکرد من 17 میشدم .

11. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

متوجه این پارت نشدم
    چرا آبروت بره ؟ :-؟

خدای نکرده نمره بد گرفتی ؟ در اونصورت بعد امتحانا هم که نمیتونی بگی
    البته من نمره زیر 15 رو بد میدونم . 15 تا 17 میشه متوسط 17 به بالا هم خوبه دبگه !
    نه میگم بعد امتحانا

ولی الان

جیززهههههههههه

امتحان بعدی : زبان

خداوکیلی زبانو دیگه اگه 20 نشم برم بمیرم دیگه

زبان درس آسونیه فقط باید تمریناشو خیلی خوب حل کنیم

چون عین کتاب میدن

مخصوصا شکل دار هارو

کی زبان رو شروع کرده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بیچاره 45 سالشه
    به من میگی !؟
    اصا باورت نمیشه از مرادی بپرس !
    یه بار همین داشت میرفت تو دفتر مرادی به اون عظمت رو ندید با سر رفت تو سینش ! من بلند گفتم بچه ها عینکشو باز یادش رفته ! هرچی نگاه کرد نفهمید کی بود وگرنه پدرمو در میاورد

---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------

نه میگم بعد امتحانا

ولی الان

جیززهههههههههه

امتحان بعدی : زبان

خداوکیلی زبانو دیگه اگه 20 نشم برم بمیرم دیگه

زبان درس آسونیه فقط باید تمریناشو خیلی خوب حل کنیم

چون عین کتاب میدن

مخصوصا شکل دار هارو

کی زبان رو شروع کرده؟
    باشه من یادم میمونه ها ولی ! بعد امتحانا باید بگی ! :-"
    من حساب کردم دیدم خیلی عمقی بخوای بخونی 4 ساعت بیشتر وقت نمیخواد ! ینی واسه اونایی که زبانشون خوبه ...
    به هر حال چون خوشم نمیاد دیر شروع کنم بعد ناهار شروع میکنم درسو !
    کل کتاب یه ساعت 3 ساعت هم حفظ استرس ها !

14. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •