فکر نکنم تاثیری داشته باشه.
اگر جای شما بودم با خیال راحت استفاده می کردم.
فکر نکنم تاثیری داشته باشه.
اگر جای شما بودم با خیال راحت استفاده می کردم.
رفیق ببین از برندی خوشت میاد اگه میخوای بری دنبال یه برند که بهتره همون رو دنبال کنی ولی نه میخوای توی هر قسمتی ببینی کدوم بهتره باید از چندین نفر سوال کنی.
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
شما یه مودم adsl میخری و کابل lan رو به tv وصل می کنی بعد خودش درخواست اتصال میده اونوقت وصل میشی به نت
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
اگه واسه فیلم و تیپ و شکل میخوای که این 57000 خوبه ولی واسه بازی میخوای 57000 هم خوبه ولی 65100 خیلی واسه گیم بهتره
سلام
خونمون يه سامسونگ UA46C5000 هست اما دفترچه راهنماشو نداريم
پشتش يه جا براي LAN هست.. اون واسه چيه ؟
دفترچه اش رو از كجا ميشه پيدا كرد ؟ انگليسي هم باشه عيبي نداره - اينترنتو گشتم پيدا نكردم
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو هم دفترچه داره و هم فایل آپ دیتش موجوده.
سلام
من واسه تلویزیون LG 50PW3500 مون رفتم روی سایت اصلی قسمت پشتیبانیش که زبانش انگلیسیه اصلا میگفت همچین مدلی نداریم
وارد قسمت پشتیبانی بخش فارسیش شدم دیدم این مدل رو پیدا کردم فایل آپدیتش هم گذاشته بودن
میخواستم بپرسم آپدیت به چه دردی میخوره ؟ امکان داره که تلویزون خراب شه ؟ یعنی مشکلی پیش بیاد ؟ چون حوصله دردسر ندارم..
امکان داره چه چیزهایی تغییر پیدا بکنه تو تی وی ؟
کسایی که تلویزیونشون رو آپ کردن لطفا ج بدن ، مرسی -
عید همتون هم مبارک
وایرلس بخرم چط.ره؟
دوستان چطوری باید از ماشین زمان LG استفاده کرد؟و همچنین چطوری باید ضیط کرد فیلمیرو به وسیله LG
دوستان من یه lg led lvl 55000 smart دارم وقتی میخوام باهاش ضبط کنم مینویسه usb را به پورت 1 و از دستگاه lg dvr استفاده کنید. باید چیکار کنم؟ دستگاه lg dvr چیه؟
سلام ،دوستان من یه lg led lvl 55000 smart دارم وقتی میخوام باهاش ضبط کنم مینویسه usb را به پورت 1 و از دستگاه lg dvr استفاده کنید. باید چیکار کنم؟ دستگاه lg dvr چیه؟
من از مشخصات مدل شما اطلاعی ندارم
آیا شما مطمئن هستید که تلویزیون شما ماشین زمان داره ؟
شاید احتیاجی به یه چیز جانبی داره !!
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
شما به این آرس مراجعه کن شاید یه چیزی دستگیرت بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)