تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 23 از 49 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استاد ونگر این بار توصیه ای فرافنی و فرا تاکتیکی برای مهار مسی ندارند ؟ : دی

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ونگر باید یک توصیه مهمتر داشته باشه . به رونی بگه حواسش به سوت داور باشه ! هنوز نزده رونی باید تکون نخوره!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پی نوشت : شاید این بار فقط اسکناس ها در دست هواداران به رقص دربیان و خبری از عضو فوقانی اندام جانوری نباشه .
    ها ای که وگفتی یعنی چه ؟
    اشاره به کله خوکی داره که هوادارای بارسا به سمت فیگو پرت کردن توی نیوکمپ و پیشبینی میکنه که این دفعه محترمانه تر رفتار کنن و فقط اسکناس بالابگیرن واسش

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احساس ميكنم ونگر خيلي ظريف و غير مستقيم ميخواد برد احتماليه منچستر و قهرمانيه دوباره فرگوسن رو در فينال كم ارزش كنه
    اينكه تاكييد ميكنه منچستر بهتر از اين موقعيتي به دست نمياره و بارسا خيلي خسته اس و به زانو افتاده و از اين جور حرفا اين احساس رو تقويت ميكنه

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

پیکه: در منچستریونایتد مرد شدم

این مدافع اسپانیایی بین سال های 2004 تا 2008 عضو منچستریونایتد بود اما هیچ گاه نتوانست به ترکیب اصلی شیاطین سرخ راه پیدا کند

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسلونا، در آستانه دیدار تیمش مقابل منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا تایید کرد که برای سازگار شدن با زندگی در انگلیس دوران سختی را سپری کرد.
    این مدافع اسپانیایی بین سال های 2004 تا 2008 عضو منچستریونایتد بود اما هیچ گاه نتوانست به ترکیب اصلی شیاطین سرخ راه پیدا کند.

او در گفتگو با نشریه نیوز آو د وورلد گفت:" وقتی به منچستریونایتد رفتم، باشگاه من را به یک خانواده سپرد. بعد از چند روز مجبور شدم تا برای خودم خرید کنم: کیک، ماهی و چیپس زیرا چیزهایی که آنها می خوردند واقعا نفرت انگیز بود.
    اما هرگز از اینکه به منچستریونایتد رفتم، پشیمان نیستم زیرا دورانی که در انگلیس بودم موجب شد تا مرد شوم.
    آنها با سبک متفاوتی بازی می کردند، بازی مستقیم و فیزیکی. من آنجا یاد گرفتم که چطور با بدنم دفاع کمک کنم زیرا در آنجا معمولا بازیکنان از پشت سر به شما نزدیک می شوند.
    من بیش از همیشه در آنچا تمرین می کردم و به همین دلیل 9 کیلو وزن کم کردم."
    این بازیکن 24 ساله در فینال لیگ قهرمانان سال 2008 در مسکو حضور نداشت اما یک سال بعد با بارسلونا توانست چمپیونزلیگ را فتح کند.
    او در آستانه فینال ومبلی، سبک گواردیولا و فرگوسن را با هم مقایسه کرد.
    " آنها هر دو می توانند خیلی خوب به بازیکنان شان انگیزه بدهند اگرچه گواردیولا آرام تر صحبت می کند در حالی که فرگوسن تلاش می کند بازیکنانش با صدای بلند را تهییج کند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    23.05.2011

ON THEIR WAY TO BECOME A MITH

If they win in Wembley, Messi, Valdés, Puyol, Piqué, Xavi and Iniesta would have won as many Champions League as the legendaries Cruyff or Beckenbauer: three.

Mascherano will be in the starter team

Another volcano threatens Barça. During the week when Barça will have to travel to London, Grimsvötn volcano could cause another aerial chaos.

کد:
    May 23, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    23.05.2011

WATCH OUT THE VOLCANO

Barça, following carefully the evolution of the ash cloud from the Iceland volcano Grimsvötn, which could arrive on Thursday to London

Today, key day to set the plane trip both for the players and for 20.000 fans.

Piqué wants to lift the third one in Wembley

Mascherano or Abidal, Guardiola’s only doubt.

Man U celebrates to have won the Premier League and stares at Barça

کد:
    May 23, 2011

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اریک آبیدال: بازیکنان منچستریونایتد کار سختی برای متوقف کردن مسی دارند

آبیدال که مدتی پیش به دلیل وجود یک تومور سرطانی در کبدش تحت عمل جراحی قرار گرفت، در دیدارهای اخیر بارسا برای دقایقی به میدان رفت و اکنون در آستانه بهبودی کامل است

سایت گل- اریک آبیدال، مدافع فرانسوی بارسلونا، معتقد است بازیکنان منچستریونایتد برای متوقف کردن لیونل مسی در فینال ومبلی به مشکل خواهند خورد.
    آبیدال که مدتی پیش به دلیل وجود یک تومور سرطانی در کبدش تحت عمل جراحی قرار گرفت، در دیدارهای اخیر بارسا برای دقایقی به میدان رفت و اکنون در آستانه بهبودی کامل است.
    او پیشرفت خوبی در مدت اخیر داشته اما مشخص نیست در فینال ومبلی در ترکیب اصلی آبی و اناری ها به میدان خواهد رفت یا خیر. او دو سال قبل فینال رم را به دلیل محرومیت از دست داد و می خواهد در این فینال حضور داشته باشد.

او در گفتگو با سایت یوفا در پاسخ به این سوال که طور می توان مسی را متوقف کردگفت:" این راز کوچک ماست. اگر من به این سوال پاسخ بدهم، آنگاه همه تیم ها می توانند او را متوقف کنند. مشکل قرار گرفتن مقابل مسی این است که کسی نمی داند او چه کار خواهد کرد. او از یک سیاره دیگر آمده است. او می تواند هر کاری بکند. او علی رغم سن کمش این را ثابت کرده است.
    او هنوز سال های زیادی در پیش دارد و من امیدوارم او باز هم برنده توپ طلا شود زیرا بسیار بااستعداد است. ما این را در دیدار مقابل رئال مادرید در چمپیونزلیگ دیدیم. او گل دوم را با عبور از چهار بازیکن حریف به ثمر رساند. واقعا شگفت انگیز بود."
    او در مورد فینال سال 2009 گفت:" آن دیدار فوق العاده بود. ما می خواستیم یک نمایش خوب داشته باشیم و موفق شدیم. به همین دلیل است که شعار باشگاه بارسا "بیش از یک باشگاه" است."
    بارسلونا در سال 1992 در ومبلی اولین قهرمانی اش در جام باشگاه های اروپا را به دست آورد و آبیدال امیدوار است بتواند در این ورزشگاه به میدان برود.
    " فوق العاده خواهد بود اگر یک بار دیگر در ومبلی به قهرمانی برسیم. من این فرصت را داشتم که با تیم ملی فرانسه در این ورزشگاه بازی کنم. واقعا ورزشگاه شگفت انگیزی است.
    من تلاش می کنم تا کاملا بهبود پیدا کنم. از اینکه به تیم برگشته ام بسیار خوشحالم. بعد از چراحی ای که داشتم باید گام به گام پیش بروم.

فکر می کنم شانس دو تیم برای پیروزی 50-50 است. امیدوارم که تیم بهتر پیروز شود و آن تیم ما باشیم."

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آتشفشان ایسلند باز هم برای بارسا دردسر ساز شد؛ کابوس سفر زمینی 1500 کیلومتری!

هواشناسان اعلام کردند فوران آتشفشانی امسال به اندازه سال گذشته جدی نیست اما با این وجود می تواند برای تیم بارسا دردسر ساز باشد

سایت گل- انفجارهای آتشفشانی ممکن است بار دیگر برنامه سفر تیم گواردیولا را به خطر بیندازد وبه همین دلیل باشگاه بارسلونا اعلام کرد در انتظار یک سفر زمینی دشوار به لندن برای انجام دیدار فینال چمپیونزلیگ است.
    آتشفشان گریمس ووتن در ایسلند روز شنبه بار دیگر فعال شد و مانند سال گذشته ابری از خاکستر را به آسمان فرستاد. اتفاق سال گذشته موجب لغو شدن بسیاری از پروازها در سراسر اروپا شد.
    هواشناسان اعلام کردند فوران آتشفشانی امسال به اندازه سال گذشته جدی نیست اما با این وجود می تواند برای تیم بارسا دردسر ساز باشد.

یکی از سخنگوهای باشگاه کاتالانی اعلام کرد این باشگاه سایر روشهای حمل و نقل را بررسی خواهد کرد. این در حالی است که حدود 20 هزار طرفدار بارسا نیز برای فینال ومبلی راهی لندن خواهند شد.
    او به خبرنگاران گفت:" ما در حال حاضر به سایر منابع اطلاعاتی که در دسترس داریم، اعتماد کرده ایم. منتظر هستیم تا ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.
    انتظار می رود خاکسترهای آتشفشانی تا امروز به اسکاتلند برسد و تا روز پنج شنبه یا جمعه به انگلیس و سایر کشورهای غرب اروپا نیز خواهد رسید.
    اگر پروازها لغو شوند، احتمال آبی و اناری ها مجبور خواهند شد برای رسیدن به دیدار فینال 1500 کیلومتر سفر زمینی را تحمل کنند. گزینه دیگر می تواند رفتن به پاریس و سپس سفر با قطار به لندن است. البته برنامه فعلی بارسایی ها این است که صبح پنج شنبه به لندن پرواز کنند.
    اگر آنها مجبور شوند به صورت زمینی به لندن سفر کنند، خاطره سفر سال گذشته شان به میلان برای قرار گرفتن مقابل اینتر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان تکرار خواهد شد. آبی و اناری ها در آن دیدار 3-1 شکست خوردند.

کد:
    &

بکام: فرگوسن می داند چطور بارسا را شکست دهد

بکام معتقد است سر الکس فرگوسن می تواند تیمش را در فینال ومبلی به پیروزی برساند

سایت گل- دیوید بکام، ستاره سابق منچستریونایتد، ابراز امیدواری کرد که این تیم بتواند در فینال چمپیونزلیگ در ورزشگاه ومبلی بارسلونا را شکست بدهد.
    تیم اسپانیایی در سال 2009 در فینال رم با نتیجه 2-0 شیاطین سرخ را شکست داد و اکنون شاگردان فرگوسن به دنبال انتقام گیری هستند.
    این بار نیز تیم بارسلونا از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است اما بکام که خود در سال 1999 با منچستریونایتد قهرمان چمپیونزلیگ شده، معتقد است سر الکس فرگوسن می تواند تیمش را در فینال ومبلی به پیروزی برساند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فرگوسن نشان داده نمی توان بهتر از او بود، او این مسئله را هر سال ثابت می کند. او مربی بی نظیری است.

عوض کردن آن همه بازیکن در این سال ها و باز هم رسیدن به موفقیت، باورنکردنی است. همه در مورد بارسا به عنوان یکی از بهترین باشگاه های دنیا صحبت می کند و مطمئنا این طور است اما اگر یک نفر باشد که بتواند بارسا را در اوج شکست دهد، آن فرد فرگوسن است. امیدوارم آنها بتوانند در فینال پیروز شوند."
    یونایتدها علی رغم انتقادهایی که از آنها به عنوان کم ستاره ترین تیم چند دهه اخیر الدترافورد می شد، این فصل به نوزدهمین قهرمانی شان در رقابت های لیگ انگلیس دست پیدا کردند و بکام معتقد است این انتقادات نامنصفانه است.
    " این تیم با بهترین تیم های تاریخ منچستریونایتد برابری می کند. دلیلش جام هایی است که به دست آورده اند. از آنها انتقاد می شود اما نمی توان چیز بیشتری از آنها خواست."

کد:

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مسی: باید حمله کردو مثل همیشه توپ را در اختیار داشت

ستاره آرژانتینی معتقد است که هیچ مدعی ای در فینال ومبلی وجود نخواهد داشت

سایت گل- لیونل مسی در کنفرانسی خبری به بررسی شرایط تیمش در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا پرداخت. بارسلونا روز شنبه

مقابل منچستریونایتد قرار خواهد گرفت و تنها نگرانی مسی این است که تیمش بتواند در سطح همیشگی اش ظاهر شود:« باید

حمله کرد و مثل همیشه توپ را در اختیار داشت. باید سعی کنیم بهترین بازی مان را ارائه دهیم.»

ستاره آرژانتینی در صحبتهایش اعلام کرد که در فکر مقایسه این فینال با فینال 2009 رم نیست و معتقد است که منچستر نسبت به آن

زمان تغییراتی داشته است:« این یک فینال است، یک بازی ویژه. من خاطره خوبی از رم دارم ولی این فینال دیگر تمام شده است.این

بازی ای کاملا متفاوت با فینال رم است. هر فینالی با فینال دیگر متفاوت است. الان بازیکنان یونایتد تغییر کرده و بازی کاملا متفاوتی

خواهد بود.این فینال، فینالی کاملا برابر خواهد بود.البته حس می کنم که قهرمان خواهیم شد. من این حس را در تمام بازیها دارم. به

این گروه و به هم تیمی هایم باور دارم.»

مسی با اشاره به مهاجمان تیمش ، به ویژه از چیچاریتو نام برد:« فکر می کنم که چیچاریتو بازیکن کلیدی برای یونایتد باشد. او گلهای

خیلی مهمی را به ثمر رسانده.من در جام جهانی مقابل او بازی کردم و او به تیم ما گل زد. چیچاریتو واقعا باهوش است و این را می

توان در عملکرد این فصلش دید.»

ستاره آرژانتینی در مورد عملکرد یونایتد در این فینال شک و شبهاتی دارد:« یونایتد در لیگ برتر به قهرمانی رسیده و در فینال لیگ

قهرمانان اروپا حاضر هستند.آنها اصلا ضعیف نیستند و بازیکنان خیلی خوبی دارند و در خط حمله کیفیت بالایی در تیم دیده می شود.

منچستری ها به بازی فوتبال عادت دارند ولی نمی دانم چطور بازی خواهند کرد. امیدواریم تا بتوانیم نقاط ضعف آنها را پیدا کنیم.»

مسی درمورد فوران آتشفشانی که چند روزی است در ایسلند فوران کرده و ممکن است برنامه آبی اناری ها را به هم بزند گفت:« باید

ببینیم این روزها چه خواهد شد و مربی تیم چه تصمیمی خواهد گرفت.امیدوارم که مشکلی نباشد و بتوانیم به حالت طبیعی سفر

کنیم.»

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

گواردیولا: منچستریونایتد یکی از بهترین تیمهای دنیاست

مربی اسپانیایی فینال سختی را رودر روی شاگردان سرالکس فرگوسن پیش بینی می کند

سایت گل- پپ گواردیولا،مربی جوان باشگاه بارسلونا منچستریوناید را یکی از بهترین تیمهای دنیا می داند
    این درحالی است که شاگردان گواردیولا شنبه شب باید در فینال ومبلی مقابل منچستریونایتد قرار بگیرند تا جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کنند. گواردیولا در این رابطه به خبرنگاران گفت:« ما به بازی سال 2009 مان مقابل یونایتد نگاه کردیم و در نیمه اول آنها برتر از ما بودند. سطح دو تیم برابر است. آنها رقابتی و قوی هستند و می تواند با چهار یا پنج سیستم مختلف بازی کنند و به رقابت ادادمه دهند. یونایتد یکی از بهترین تیمهای دنیاست، نه فقط در طول امسال. ما باید افتخار کنیم که مقابل آنها قرار می گیریم.»
    مربی جوان بارسا ادامه داد:«فکر می کنم فینال خوبی باشد ولی مطمئن نیستم. ما باید تلاش کنیم و حدس بزنیم که یونایتدی ها می خواهند چه کاری انجام دهند. آنها تیمی هستند که در صورت نیاز درمحوطه جریمه شان به دفاع می پردازند.»
    فوران آتشفشانی در ایسلند ممکن است مانع ازسفر هوایی شاگردان گواردیولا و هواداران تیمش به لندن شود.او دراین باره گفت:« امیدوارم که آتشفشان مانع از سفر هوادارانمان نشود. اگر هواداران نتوانند به لندن بیایند، اصلا خوب نیست.»
    گواردیولا بخش پایانی صحبتهایش را به دیدار فینال ومبلی اختصاص داد و گفت:« ممکن است ببریم و ممکن است ببازیم. در حال حاضر برای پیروزی بازی می کنیم.مهمترین نکته خواسته و آرزوی بازیکنان است تا بتوان در بازی نهایی به عنوان قهرمان شناخته شویم.تیم ما به دنبال آن است تا بازی را با قدرت آغاز کند. باید برای تمام مدت بازی قوی باشیم. شکست دادن یونایتد کار سختی خواهد بود ولی به دنبال راهکاری لازم برای انجام این کار هستیم. حمله بهترین راه ممکن است.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •