من الان یه شرکت دیگه ام می خوام بیام مخابرات میگن به شرکت بگین تخلیه پرت کنن!! بعد بیان واسه ثبت نام.
خب تا بخواد این کار انجام شه 1هفته طول میکشه در صورتی که تخلیه پرت هم که دست مخابرات هست پس چه نیازی هست به شرکت گفته شه!!؟
من الان یه شرکت دیگه ام می خوام بیام مخابرات میگن به شرکت بگین تخلیه پرت کنن!! بعد بیان واسه ثبت نام.
خب تا بخواد این کار انجام شه 1هفته طول میکشه در صورتی که تخلیه پرت هم که دست مخابرات هست پس چه نیازی هست به شرکت گفته شه!!؟
دوست عزیز میشه بگی چطور طرحتو عوض کردی؟
پولی هم بابت تعویض گرفتن؟
ممنون
چرا یک هفته دوست عزیز برو بگو فرم تخلیه رو بنویسن براتون خودتون ببرید مرکز مخابرات تو یک روز کارهاتون انجام بدید
سلام بله ولی باید خط تخلیه و وصل مجدد بشه![]()
سلام دوستان
من از اول امسال اینترنت نامحدود مخابرات داشتم سه ماهه 39 تومان باسرعت 256 ولی خیلی راضی نبودم سرعت خوبی نداشت مرکز مخابرات صابری این بار رفتم طرح برنزی سه ماهه 15 تومان باحجم 3گیگ سرعت به نسبت عالیه سرعت دانلود350 کیلو بایت در ثانیه یک فیلم 1.5 گیگی 1 ساعت وربع دانلود شد توی این سه ماه یک گیگ اضافه تر خریدم 3 تومان برای من کافیه
حالا یک مشکلی دارم میخوام با تلویزیون اسمارت تی وی 42lw57000 به اینترنت مخابرات وصل بشم حالت تنظیم خودکارش که متصل نمیشه خودم ip addres,getway را میدم ولی Dns را که میدهم خطای Dns server میدهد
خداروشکر هیچ احدی هم نیست که جواب ماروبده 7230000 همیشه مشغوله هر جاروسرچ کردم چیزی دست گیرم نشدdns که من دادم مگر نبایدهمونی باشه که در ارتباط با کامپیوتر نشان میده مقادیری که من دادم بامودم Ads2/2+ combo routerl datasheen هست فقط یک خطlan ویک usbداره مقادیری که من دادم:
ip address:192.168.1.2
subnet:255.255.0.0
getway:192.168.1.1
dns:217.218.127.127
مقادیرزیررانیز برای dns امتحان کردم
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
217.219.64.104
متاسفانه هیچ کدام را قبول نکرد فقط میگه بااپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه ممنونم
مخابرات از بعد از ظهر قطعه...الان با دیال آپ اومدم....طرف شما چی جوریه اوضاع؟؟
سلام
نامحدود مخابرات همه جا اشتراک 3ماه میدن؟! 1ماه نمیدن!
سلام دوست عزیز
نه هیچ ربطی به اکانت و این حرفا نداره . مودم شما بصورت کانکشنی تنظیم شده (Bridge) و در یک زمان فقط و فقط یک سیسستم میتونه از اینترنت استفاده کنه . اگه نمیخوای اینجوری باشه باید مودم رو دوباره تنظیم کنی و روی حالت PPPOE قرار بدی
موفق باشی
این 4تا Dnsهای مخابرات هستن میتونی اینارو امتحان کنی :
217.218.155.104
218.218.155.105
218.218.127.104
217.218.127.105
موفق باشی
اقا ما با این اینترنت مخابرات چه گیری کردیم. فقط میگه میتونی از طرح نامحدود استفاده کنی!
زنگ زدم گفت از طرح بعثت نمیتونی استفاده کنی چون خطت فیبر نوری هست!
گفت مخابرات هنوز خطهای شما رو برای اینترنت حجمی اماده نکرده!!
نه دوست من ربطی به bridge نداره ، مال منم bridge هست اما همزمان دارم هم از کامپیوتر خونه و هم از وایرلس لپتاپ استفاده میکنم . مشکلی ایجاد نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)