تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 171 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من امروز ميخوام اين مدل رو بگيرم خواهشا جواب بديد .خواهشاً
    فكر ميكنم ويندوز 64 بيتي يعني اينكه دايور 32 بيتي واسش نيست...چون ما هم كه اين لپ تاپ رو فروختيم و واسش درايور ميخواستيم دانلود كنيم 32 بيتي نداشت...از طرفي شما اگه بخواي از 4 گيگ رم استفاده كني بايد ويندوز 64 بيتي بريزي...

2. این کاربر از prong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از کاربر عزیز persianboy2000 تشکر میکنم بابت لینک هایی که از منابع معتبر به همراه توضیح کامل در اینجا قرار دادید. شما من و خیلی های دیگرو خوشحال کردید.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

با سلام خدمت همگي...
    سوالي داشتم
    من امروز به يكي از فروشگاه هاي معتبري كه مي شناختم رفتم تا لپ تاپ دل 5010 رو بگيرم ولي فروشنده گفت كه جديدترش يعني 5110 اومده با امكانات بيشتر ولي تنها عيبش اينه كه فقط ويندوز 64بيت جواب ميده!!!!!!!!!!!!!منم گفتم يه سرچ ميزنم بعدا مراجعه ميكنم
    خواهشا منو راهنمايي كنيد اصلا چطور لپ تاپي هست ارزش داره بخرمش و معايبش چيه و اصلا قضيه اين 64بيت چيه؟؟؟؟
    شرمنده كه سوالم طولاني شد. پيشاپيش ممنونم...
    سلام.
    فروشنده راست گفته اما امکانات جدیدتر usb3 هستش.cpu هم که هر لپتاپی داره اما سری جدیدتر هست که داشتن یا نداشتن cpu و کارات گرافیک جدیدتر امکانات بیشتر محسوب نمیشه. ویندوز 64 بیتی عیب نیست مزیته. تا اونجا که میدونم شما کاربر بسیار حرفه ای محسوب نمیشید که به مشکلات یک سری از برنامه ها بربخورید که در محیط 32 بیت اجرا میشن. اگر دوست دارید که 32 بیت بشه کامپیوترتون میتونید از برنامه های شبیهه سازی روی ویندوز استفاده کنید و این مشکلتون هم حل بشه.
    کار خوبی کردین.
    لپتاپ عالی هستش و این عالی بودنو تقریبا بابت قیمتش به تکنولوژری جدیدتری که درش به کار رفته به دست میاره. صد البته ارزش داره بخریدش. معایبش اگر بخوام خیلی سختگیری کنم: صفحه نمایش خیلی براق که نور محیط روی تصویر میافته. سوکت های هدفون و میکروفن بالای dvd rw هستند که اگر هدفون تو گوشتون باشه و آهنگ گوش کنید و بخواهید یک cd یا dvd در درایو بزارید ممکنه که درب درایو به سیم هدفونتون بخوره و اذیت کنه. مشکله دیگر قرار دادن اسپیکرهای این لپتاپ در زیر اون هست که عده ای گفتن بد شده عده دیگر گفتن خیلی کیفیت صدا خوبه. عیب دیگر صفحه کلید این مدل هست که مثل مورد قبل خیلیا گفتن بده خیلیا گفتن خوبه اما چیزی که مشخصه اینه که زمان کمی میبره به این نوع صفحه کلید عادت کنید و سریع و بدون خطا تایپ کنید. فقط دقت بفرمائید که لپتاپ مورد نظرتون ریفر نباشه و پیشاپیش مبارکتون باشه
    Last edited by mansia; 22-06-2011 at 22:40.

4. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از کاربر عزیز persianboy2000 تشکر میکنم بابت لینک هایی که از منابع معتبر به همراه توضیح کامل در اینجا قرار دادید. شما من و خیلی های دیگرو خوشحال کردید.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

سلام.
    فروشنده راست گفته اما امکانات جدیدتر usb3 هستش.cpu هم که هر لپتاپی داره اما سری جدیدتر هست که داشتن یا نداشتن cpu و کارات گرافیک جدیدتر امکانات بیشتر محسوب نمیشه. ویندوز 64 بیتی عیب نیست مزیته. تا اونجا که میدونم شما کاربر بسیار حرفه ای محسوب نمیشید که به مشکلات یک سری از برنامه ها بربخورید که در محیط 32 بیت اجرا میشن. اگر دوست دارید که 32 بیت بشه کامپیوترتون میتونید از برنامه های شبیهه سازی روی ویندوز استفاده کنید و این مشکلتون هم حل بشه.
    کار خوبی کردین.
    لپتاپ عالی هستش و این عالی بودنو تقریبا بابت قیمتش به تکنولوژری جدیدتری که درش به کار رفته به دست میاره. صد البته ارزش داره بخریدش. معایبش اگر بخوام خیلی سختگیری کنم: صفحه نمایش خیلی براق که نور محیط روی تصویر میافته. سوکت های هدفون و هدست بالای dvd rw هستند که اگر هدفون تو گوشتون باشه و آهنگ گوش کنید و بخواهید یک cd یا dvd در درایو بزارید ممکنه که درب درایو به سیم هدفونتون بخوره و اذیت کنه. مشکله دیگر قرار دادن اسپیکرهای این لپتاپ در زیر اون هست که عده ای گفتن بد شده عده دیگر گفتن خیلی کیفیت صدا خوبه. عیب دیگر صفحه کلید این مدل هست که مثل مورد قبل خیلیا گفتن بده خیلیا گفتن خوبه اما چیزی که مشخصه اینه که زمان کمی میبره به این نوع صفحه کلید عادت کنید و سریع و بدون خطا تایپ کنید. فقط دقت بفرمائید که لپتاپ مورد نظرتون ریفر نباشه و پیشاپیش مبارکتون باشه
    خيلي خيلي ممنونم كه جواب كامل و شفاف داديد، فقط قسمت ريفر رو متوجه نشدم!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام تشکر ویژه از دوست عزیز persianboy2000 که خیال همه رو با چند پست کامل راحت کرد البته من همون طور که قبلا گفته بودم قبل از خرید مطمئن بودم که این سری مشکل پورت ساتا رو نداره ولی خوب با این بحث هایی که پیش اومد و بیشترش حول کامپیوتر های Desktop بود تا لپ تاپ داشت کم کم باورم میشد که سرم کلاه رفته ولی بخیر گذشت.

7. 2 کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فقط قسمت ريفر رو متوجه نشدم!!!!!
    لفظ کوتاه شده ریفر یا refurbished به معنای مرمت شده یا تعمیر شده هست و به لپتاپ هایی گفته میشه که بابت اشکالی که داشته اند به شرکت سازنده برمیگرده و بعد از تعویض شدن قطعه یا قطعات خراب و معیوب با قطعه سالم و یا تعمیر و مرمت اون قطعه یا قطعات دوباره به چرخه فروش برمیگرده اما با نام refurbished. این لپتاپها ارزان قیمت تر از همون مدل لپتاپ اما سالمش هستند و معمولا افراد از خریدنش دوری میکنند چون احتمال خرابی و اذیت کردنشون نسبت به لپتاپی که سالم هست بیشتره. اما لپتاپهای refurbished بدون اشکال به بازار فروش برگردانده میشه و در عمل اشکال سخت افزاری درش دیده نمیشه.
    و اما چون شما تمایل دارید به خرید لپتاپ DELL مراجعه کنید به مطالب ساده و پر از عکس از جناب teknosys درباره طریقه تشخیص لپتاپ های refurbished از مارک DELL . اگر از نوشته های ایشون چیزی یادگرفتید تشکر از ایشون فراموش نشه لطفا.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با آرزوی تندرستی و شادکامی.
    Last edited by mansia; 22-06-2011 at 22:38.

9. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

salam bebakhshid man keyboard farsi nadaram moshkele geraphic hanooz hast dige kaladeshodamhame baziharo ba geraphic intel ejra mikone bayad chikar konam ta ba nvidia ejrabeshantoro khoda komak konin delam vase pes 11 tang shode

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان این مدل با geforce 540m هم موجوده؟ آخه تو دیجی آنلاین یکی با 4 گیگ رم و هارد 500 و جیفورس 525 زده حدود 910 - 920 و یکی با 6 گیگ رم و 640 هارد و جیفورس 540 حدود 50 تومن گرون تر!! با عقل جور در نمیاد! تو لیست زیگوراتم نیست...

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    5110 من قبل از اپدیت بایوس b2 بود با CPU Z ولی بعد از اپ شد b3
    مشکل داره هنوز؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من 5110 داره اما نمیشه با بلوتوث فایل دریافت یا ارسال کنه.
    فکر میکنه بلوتوث لپ تاپ مشکل داره.
    چیکار کنیم؟؟

داره خودمونی میشه sunray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این مدل با geforce 540m هم موجوده؟ آخه تو دیجی آنلاین یکی با 4 گیگ رم و هارد 500 و جیفورس 525 زده حدود 910 - 920 و یکی با 6 گیگ رم و 640 هارد و جیفورس 540 حدود 50 تومن گرون تر!! با عقل جور در نمیاد! تو لیست زیگوراتم نیست...
    اشتباه تایپیه. همه کانفیگاش 525 دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •