تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 314 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در ضمن دوستان فایل های نصبیه کلیه درایورها و نرم افزارهای روی لپ تاب توی درایور C شاخه ی SwSetup موجوده می تونید ازشون یه کپی تهیه کنید و داشته باشید تا هر زمان که خواستید ویندوز عوض کنید به مشکل نخورید

2. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    من هم بعد 5 ماه تحقیق بالاخره روی xps l501 و بعد هم 502 5 روز پیش با این لپ تاپ آشنا شدم و رفتم آخر ش خریدم اشاا... که خوب کار کنه من نظرم روی 6080 بود ولی 6070 داشت و6090 من هم حساب کردم دیدم اگه فقط رم 6070 را به 6 تبدیل کنم میشه 80 تومن و اگه به 8 تبدیل بشه 160 برام آب میخوره حالا تفاوت هارد و بلوری را هم اگه حساب کنیم که دیگه هیچ من هم 6090 را گرفتم البته یکم برام مشکل بود 200 تومن اضافه بدم اما ختم به خیر شد
    خوب خود لپتاپ هم تو این 5-6 ساعتی که دیدم از بدنه که زیاد خوشم نیومد چون خیلی حساسه به نظر من اگه هم که خش بیوفته که تابلو میشه خود سیستم هم که اولین باری که IEرا اجرا کردم یه چند دقیقه ای هنگ کرد نمی دونم احتمالا مشکل از خود IE بوده چون من از سیستم انتظار خیلی زیادی دارم در مقابل سیستم من 3 core بیشتر داره باید حس اینو به من بده در مورد خود بازی های hp که روش نصبه اولین صفحه بازی (اول اول قبل از ورود به صفحه اصلی) نمی دونم چرا با مکث میاد "او ن تصویر کوه" دوستان لطفا امتحان کنن به من هم بگن بعدش این که حالا من خودم تا اون جایی که دیدم از بغل سیستم گرمای خوبی میاد بیرون ولی خود سیستم زیاد گرم نمیشه اما این گرما تو بازی کرایسیس 2 تقریبا دستو میسوزونه ولی زیاد بدنه حس گرما نمیده البته من زیاد گیم باز نیستم فقط برا تست نصب کردم و حدود 10 دقیقه بازی کردم ولی با آخرین کیفیت البته تو لود زیاد فن کار میکرد تو حین بازی زیاد سر صدا نمی کرد وبعدشم اینو از دوستان میخوام بپرسم وقتی سیستم ریست کردم یعنی اول خاموش کردم بعد از مدتی روشن کردم سیستم روشن شد ولی مانیتور چیزی نشون نداد و led ی cap lock چشمک میزد نمی دونم از چی بود وقتی ریست کردم تا حالا که مشکلی نداشته ولی فکرمو مشغول کرده نمی دونم حالا 1 ماه گارانتی تعویض داره ببینم چی میشه تا حالا که این بود انشا من بعدش ببینم چه طور میشه اگه دوستان هم سوالی در مورد سیستم داشتن بگن تا بگم اگر دانستم

مبارکت باشه عزیز
    از کجا و چه گارانتی و چه قیمتی خریدی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

راستي همون 1 گيگي رو نصب كردم اما ميگه كه اين اپديت واسه گرافيك شما نيس منم با دوستمون d.b23 موافقم هر چي اپديت اگه قرار باشه واسه 6090 يا مدلاي ديگه بياد تو خود سايت ميزنه مثل همون اپديتي كه واسه بايوسش گذاشته بود
    دوست گرامي tah_206207
    من تنها لپتاپ فول اچ دي واقعي كه ديدم مك بود و فقط يه مدل از وايو فول اچ دي بود ولي كانفيگ پاييني داشت اگه كانفيگ واست مهمه اچ پي اين مدلش خوب از اب در اومده وگرنه منتظر لنوو باش كه از وايو بهتره اما كمي گرونه من واسم كانفيگ بيشتر مهمتره ايسوس اس وي رو پيشنهاد ميكنم سمتش نري اما اگه بازهم دلت به ايسوس هست k53 خيلي خيلي بهتره فقط 50 تومن گرونتره منتها usb3 نداره
    ايشالا موفق باشي
    دوست عزیز شا لازم نیست حتما درایور رو دانلود کنید میتونید از لینک زیر آخرین ورژن Catalyst Control رو دانلود کنید که شامل جدیدترین مدلها و درایورها هم میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی در مورد لپ تاپ full hd هم عرض کنم msi ge620 جدید با مانیتور full hd تا چند روز آینده داره وارد میشه

5. این کاربر از mrsamuel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من چند ساعت پيش 6090 hp رو خريدم(از مشهد)
    به گفته تايپک هاي قبلي (ضمن تشکر از دوستان) رقم چهارم تا ششم سريال نامبر جعبه و کنار باتري(که بايد بالاي 108 باشه) رو چک کردم که 109 بود.

قيمت 1520
    +
    گارانتي 40
    +
    کول پد سه فن 10
    +
    خدمات نرم افزاري رايگان

گارانتي طلايي رايانه همراه به مدت 1 سال.... (ظاهرا سابقه 10 ساله در ايران داره)

1 ماه تعويض(اگه موردی پيش بياد که مشکلش رو نتونند تو يه هفته برطرف کنند.)

پس از يک ماه گارانتي موظف است در صورت رفع نشدن اشکال پس از سه هفته دستگاه نوت بوک به صورت امانت به خريدار تحويل دهد.

موارد ابطال از گارانتي (خرابي ناشي از ضربه،خط افتادن لنز درايو،خطوط عمودي يا افقي روي صفحه نمايش ، آتش سوزي،حوادث طبيعي،آب ديدگي،شوک الکتريکي،گرد و خاک،اتصال مودم به برق،استفاده از ولتاژ نامناسب و هر گونه دستکاري يا تعمير توسط افراد متفرقه)

ضمن اينکه قيمت 1500 هم ديدم که گارانتي نداشت(حاضر بود با 40 تومن خودش گارانتي يکساله کنه!)
    Last edited by skylark; 06-05-2011 at 11:23.

7. این کاربر از skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

14

[QUOTE=aliondvd;6072556]دوست عزیز لینک سالمه و فیلتر هم نیست همین الان تست کردم

در مورد سرعت اینترنت هم آسون ترین راهش استفاده از GPRS ایرانسله می تونی 1000 تومان بدی 200 مگ دانلود داشته باشی و همش یکی دو ساعته دانلود می شه
    [QUOTE]

شايد اين سوالي كه دارم ميپرسم كمي نامربوط به اين بخش باشه اما ممكنه كه سوال خيلي از دوستايي كه ميخوان يه اينترنت پر سرعت داشته باشن باشه اگه ممكنه كمي در اين زمينه منو راهنمايي كنيد كه چطور ميتوم با سيم كارت ايرانسل 200 مگ دانلود اون هم با سرعت بالا و فقط با 1000 تومن داشته باشم ؟ ممنونم از جوابتون
    Last edited by .princess; 06-05-2011 at 16:22.

داره خودمونی میشه hamid.acm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من چند ساعت پيش 6090 hp رو خريدم(از مشهد)
    به گفته تايپک هاي قبلي (ضمن تشکر از دوستان) رقم چهارم تا ششم سريال نامبر جعبه و کنار باتري(که بايد بالاي 108 باشه) رو چک کردم که 109 بود.

قيمت 1520
    +
    گارانتي 40
    +
    کول پد سه فن 10
    +
    خدمات نرم افزاري رايگان

گارانتي طلايي رايانه همراه به مدت 1 سال.... (ظاهرا سابقه 10 ساله در ايران داره)

1 ماه تعويض(اگه موردی پيش بياد که مشکلش رو نتونند تو يه هفته برطرف کنند.)

پس از يک ماه گارانتي موظف است در صورت رفع نشدن اشکال پس از سه هفته دستگاه نوت بوک به صورت امانت به خريدار تحويل دهد.

موارد ابطال از گارانتي (خرابي ناشي از ضربه،خط افتادن لنز درايو،خطوط عمودي يا افقي روي صفحه نمايش ، آتش سوزي،حوادث طبيعي،آب ديدگي،شوک الکتريکي،گرد و خاک،اتصال مودم به برق،استفاده از ولتاژ نامناسب و هر گونه دستکاري يا تعمير توسط افراد متفرقه)

ضمن اينکه قيمت 1500 هم ديدم که گارانتي نداشت(حاضر بود با 40 تومن خودش گارانتي يکساله کنه!)
    مبارک باشه

میتونم بپرسم از چه فروشگاهی خریدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شايد اين سوالي كه دارم ميپرسم كمي نامربوط به اين بخش باشه اما ممكنه كه سوال خيلي از دوستايي كه ميخوان يه اينترنت پر سرعت داشته باشن باشه اگه ممكنه كمي در اين زمينه منو راهنمايي كنيد كه چطور ميتوم با سيم كارت ايرانسل 200 مگ دانلود اون هم با سرعت بالا و فقط با 1000 تومن داشته باشم ؟ ممنونم از جوابتون
    دوست عزیز شما می تونید با شماره گیری عدد #1*1*7*3*140* یک بسته ی GPRS فعال کنید که هذینش 1000 تومانه و طی حدود 3 روز می توانید 200 مگ از اینترنت استفاده کنید

امیدوارم طریقه ی اتصال گوشی به کامپیوتر و استفاده از اینترنتش رو بلد باشید که با کابل یا بلوتوث امکان پذیر است

در ضمن سرعت دانلود با ایرانسل تا حداکثر 30 کیلوبایت می رسه(به اندازه ADSL 256 ) که این سرعت در طول روز ممکنه کمی کاهش داشته باشه ولی معمولا صبح ها با همین سرعت می تونید دانلود کنید.

موفق باشید
    Last edited by aliondvd; 06-05-2011 at 18:09.

11. این کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soosan khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    boston

پيش فرض

سلام
    سری گیمینگ اسوس با همین مشخصات
    یا
    با گرافیک کمی بهتر خیلی گرونه
    حالا کدوم می ارزه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مبارکت باشه عزیز
    از کجا و چه گارانتی و چه قیمتی خریدی؟؟؟
    من این سیستم از اسپیناس گرفتم 1.6 با حدود 20 تومن هم گرانتی کردم(البته از 3 درصد تخفیف کسر شد هزینه گارانتی 4 درصد قیمت دستگاه هست که من 1 درصد اون دادم ) همه قطعات و فقط شامل سرقت نمیشه حالا نمی دونم موقع که میرم خدمات گارانتی بگیرم بازم اینقدر تحویل میگرن یا نه!!!
    البته لپ تاپ خوبی هست ولی همن طور که قبلا گفتم بدنه خیلی ضعیفی داره کاش پلاستیکی بود به جای فلزی !!!
    یه سوالی دارم از دوستان من زیاد گیم باز نیستم نمی دونم من ی کرایسیس 2 با باتری بازی کردم اما بعد از حدود 15 بازی خاموش شد بعد که اومدم روشن کنم دیدم روشن نمیشه سیم شارژرو که وصل کردم روشن شد بعد دیدم باتری 0 درصد شده
    به نظر زیاد عادی نمیاد ؟ نظر شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان من 2 هفته پیش یک لپ تاپ Hp 6090ee خریدم واقعا" عالیه . . .
    ولی بر اثر یک اشتباه تمام هارد رو فرمت کردم و حالا می خوام ریکاوری کنم نمیشه. چون یک درایو مخفی بود که مخصوص ریکاوری بود ولی من ازش 6 دی وی دی بک آپ دارم و الان لنگ اون فایل ریکاوری ام از دوستانی تقاضای راهنمایی دارم. . .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •