سلام
یه قفل زاپاس بند وجود داره، میتونین تهیه کنید
سلام
یه قفل زاپاس بند وجود داره، میتونین تهیه کنید
سلام دوستان
دزدگیرهای ماهواره ای (GPS) که قیمتش حدود 800 هزار تومنه کارائی داره ؟ به درد بخور هست ؟
میگن جای ماشین رو نشون میده و میشه از راه دور خاموشش کرد
کسی خریده امتحان کنه ؟
قابل دور زدن و از کار انداختن نیست ؟
یا برای دزدها اسباب بازیه ؟
با تشکر
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-08-2015 at 15:01.
بچه هادر قسمت قفل مرکزی سیم های سبز وقرمز پمپ را اصلا کاری نداشته باشید دو سیم زرد را به هم وصل کنید و به بدنه بزنید سیم های سفید وسفید خط مشکی دزدگیر پالس منفی میفرستند را به سیم های بنفش و سبز نازک بر روی قفل مرکزی وصل کنید, کار تمامه (سیم لادری هم که منفی میفرسته وسطه رله باکسه قفل مرکزیه)
![]()
سلام
mvm 315 خودش دزدگیر داره؟ یا باید جداگانه روش نصب بشه؟
سلام --
برای ماشین پراید دزدگیر بگیرم یا ردیاب خودرو --توی سایت ردیاب خودرو افرا نوشته قیمت 238 هزار این ردیاب خودرو قابل اطمینان بیشتری نیست نسبت به دزدگیر برای خودرو؟؟؟
ردیاب بگیر دزدگیر فقط یه اسباب بازیه برای راننده
Sent from my C5302 using Tapatalk
سلام دوستان
دزدگیر پرایدم( فکر کنم دزدگیر چینی طرح مجیکار هست ) مشکل داره بعضی وقتا ریموتش کار میکنه بعضی وقتا هم کار نمیکنه ..مجبورم با کلید درش رو باز کنم ک صدای آژیر بلند میشه بعد باید حتما از داخل کاپوت سیم آژیر رو قطع کنم و با فلاشر پنج دقیقه رانندگی کنم بعد که ریموت رو میزنم شاید کار کنه...بردم پیش تعمیرکار یکم دستکاری کرد و درست نشد
بعدش خواست ریموتشو عوض کنه و نشد . گفت ریموتش کد نمیفرسته که ریموت جدید بهم بده..
اخرش هم گفت باید دزدگیرتو عوض کنی. چکار کنم؟![]()
دوستان بهترین ردیاب هم از نظر قیمت و کارایی کدومه خیلی نیاز دارم(گارانتی داشته باشه)
و ایا به نظرتون ارزش داره
سلام
دوستان به نظر شما دزدگیر ساده ی کره ای (مثل مجیکار یا ایزیکار) بهتره یا با یکم افزایش قیمت دزدگیر تصویری چینی مثل استیل میت بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)